... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:nevolali, ale keby pridu sem do garaze zoseru sa z toho co vsetko tu parkuje, popritom su moje garazove statia autobazar v revucej, autosalon moze ist dopice.pablo a z volant.tv ti uz volali, ze taku raritu este nemali, fungel nove bmw, kupene na Slovensku?
starynovy napísal:tak ano, pokial nemusis jazdit zahranicie 500-1000km cesta tam, a 500-1000km cesta naspat, tak berem, ja by som bol na tom rovnako (a vlastne som aj bol). ale nove je proste nove, zaruka, havarijna, to jednoducho neojebes a tam je ta hodnota za ktoru platis, raz sa mi stalo ze som ostal visiet vyse 100km od domu a musel som volat odtah na vlastne naklady, a raz sa mi stalo ze som skoro ostal, ked sa mi pojebala prevodovka v E46.. neprosim si viac uzTak viete ako.. Velka strata hodnoty. Mobil si kupujem vzdy novy ale auto pochybujem, ze budem. Proste sa mi to prieci. A6 som tiez so skvelym ziskom kopol do riti lebo o 2 roky strati este tak 18-20k. Niekto povie sockarenie, hovorim pragmatizmus.
starynovy napísal:sak presne toto. a proti R4 nafte je R4 benzin z inej galaxie vzdy bol a vzdy bude.R4 nafta to je vzdy len mensie zlo, niektore bezia hladko gulato, niektore hrkocu kockato ale nikdy to nechvalis. Maximalne to akceptujes.
starynovy napísal:Lol...tip of the dayNeviem ako casto si robite hanbu pred tescom ale ak max. raz za rok, mozno stoja za zmienku aj Skove modely od teplosov.To len tak na okraj, lebo vidim akusi beznadej vo vybere z portfolia znacky. Bud dojebane alebo drahe alebo oboje.
starynovy napísal:to je fajn, ked si mechanikNebyt nemeckych inzinierov vozime sa na volgach! No je to rwd? Je..
Odtah/zaruka mobility jasne vec.. Ale ked ta to necha, uz si nedosiel a nieze by ta aj nove bmv alebo hoc co nemohlo nechat.Proste stredne stara sracka sa da drzat v stave schopnom jazdit AZ 1000km.. Je to aj o stasti, nezakriknut to. Ale mna nikdy nic takto nenechalo, nehovorim nepokazilo. To sa stalo a nie raz, lenze field repair perk 1000. Par minut, max hodina.. Ideme dalej. Trochu fun factor do toho a nie hulakat, kurva ja nebudem ani koleso na krajnici mrniiit!!!
starynovy napísal:akurat ked nerobis v ziadnej firme, ale robis sam na seba a potrebujes tu spolahlivost a vsetko ostatne okolo toho, tak ti nikto nic nenatlaci, kupis si to sam #za-svojeÁno, preto ti v praci natlacia auto a ty beres, lebo nepotrebujes ten shit, ze si chcel chodit svojou 46tkou s mkovymi sedackami, drevenou pakou a teraz stojis v krizovatke v koline. O tom sa bavit nemusíme.
starynovy napísal:chskym?? sa traduje sa ze by som to asi moc nevytahoval, pri par poslednych videach napriklad od carwow, kde zaziarili RS6 alebo S4Sa traduje, ze ctyry krouzky pro teplousky od tych ktorym natrhla rit daka S4rka ked boli neohrozeni s atmosferickym 6 valcom, skoro zavodneho charakteru a drevenou pakou.