Chod uz plakat niekam inam prosimta, nikto tu na to nieje zvedavy. To video je kopa sraciek a neviem co sa tu stale snazis omluvat, zobud sa. Chces snad tvrdit, ze nieje mozne aby v tom videu hovorili fakty, "pikosky" k teme a bolo rovnako stravitelne? Keby tam dostal nejakeho skutocne G wagen fachmana.. Keby sa pripravoval dlhsie nez 10 minut na wikipedii v tom aute ked ho bral z bazaru..keby keby keby mohol kludne zahviezdit a vydat video ktore k dacomu bude, hen kupujes G? Pozri toto od volanta, su tam dobre veci na co dat pozor. A potom som sa zobudil. Na co by sa aj snazili, ked daky tom666x je tu z toho prazdneho videa o nicom ktore mu k predmetu nedalo nic, cely vyteceny. A kto nieje tak je idiot, co nechape.

Mna nic nezaskocilo synak. Ja som sa tomu vysmial, pretoze som na tie sfetovane roboticke odpovede zvyknuty.
Bobor sa nedavno opustil/pobavil..neviem.. ze kolega zere informacie uz len vo forme videa. Tak lepsie to uz asi nebude, cim dalej od 2020 clovek ide, tym maju tie videa vacsiu kvalitu informacii. Ciste vedomostne zlato je obvykle nejaka 240p sracka z prelomu milenia. Holt ina doba, hlavne dobry klikbejtovy thumbnail a jebnuta genericka hudbicka do pozadia. Ak to ma byt ako primarna forma podavania informacii.. tak sme dojeli.
Aby som len nerantoval, lebo mi ten debil zase zadeli, ze som ako danko..wtf wtf.. tak dobra inspiracia ako ma take video vyzerat je tento cesky chlap co ledva rozprava. Veeelmi vynimocne tresne blbost ale jeho zaber je skutocne siroky a o kazdom aute vie co to povedat. Ale kurva konkretne! Nie picoviny ako volant, ze na diesli odidu zhavice a dvojhmota. Holt je to macher, cely zivot sa tomu v tom svojom malom svete servisu venuje. Ma kapacitu robit take videa! Henten neviem co robil predtym ale nedivil by som sa keby sa tam dojebal len tak z jahody, hop idem robit videjka a vyvazat sa v autach.. ako 80% jemu podobnych. Urcite sa mu nejdem klanat za taku polovicatu robotu. Ze sa ty do toho nevyznas a uplne ta to ocarilo je tvoj problem, ale nenanucuj mi to ako etalon kvality ani, ze sa z neho urazam a neviem co. Proste som mu fakticky vyvratil tvrdenia v tom videu nic ine. A teraz si zapni cecha, divej se a uc.
https://www.youtube.com/channel/UCG0VctZCho-8tq-RBK44uIQ