... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:1M je dosť zaujímavá. Bolo ich vyrobených dosť, čo som sa dopátral tak cez 6 000 kusov, nemá S-kový motor a aj tak je cena vysoká. To neviem prečo sú tak nastavené ceny.to su ale youngtimery, myslim si ze nieje na mieste brat si z toho priklad.. aj ked ktovie kde bude automobilizmus za 30 rokov, ci tieto moderne sunky budu stupat na hodnote, lebo uz budeme vsetci mat lietajuce auta,alebo sa bude jazdit na vodik a budu sa robit konverzie aj tychto aut na vodik alebo sa 30 rokov ani nedoziju![]()
kazdopadne porovnavas 850 a 850. jeden a ten isty model. M2 je len M2, neni M2CSi s S55 motorom, takze M2 tuto buducnost necaka.
a ked uz sme naozaj pri tom, tak si si vybral uplne zly priklad, lebo pozri sa na 1Mta ma tiez "len" N54 a jake ma ceny? a kde su vlastne tie auta? na mobile nieje ani 70 kusov, a najlacnejsia zacina na 33500€..
kdezto dobova M3 E92/90 uz tam svieti za 19000 a je ich tam hlboko cez 300..
voMacK napísal:s tymi pohonmi to myslim nema vobec nic spolocne, pracuje to na inom principe jak activehybrid ci jak sa to volalo vtedy, to nemalo dojazd na baterky vobec ziadny a nebol to plug in hybrid.No ja neviem. Pri tom ako v minulosti tie hybridy dopadli v E72, alebo F04, by som mal taku motorizaciu asi tak na haku ako m3lover logicke myslenie...