... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Mne zas pripadá že odkedy si vyskúšal 420d s prísnym aeropaketom, tak nejak nevieš zosúladiť lavú a pravú hemisféru.tebe to dobre jebe na hlavu, uz sa preber prosim ta, lebo taketo hovno vysrat, to je iny level naozaj.. ocividne si ani vedla takych aut nesiel, nie este ich skusal a jazdil.
Fuxxo napísal:Mne tieto dusickarske debaty pridu podobne asi ako keby si sa Kotlebo volicovi snazil vysvetlit, ze vocca v skutocnosti neni ziadny ochranca bezpravia a poctivy politik, ale obycajny nacek a zlodej. Mozes mu dat 100 dokazov, aj tak sa bude bit do hrude, ze za boha a za narod a nastras.jednoznacneuplne si ma teraz dostal, skoda ze mam z poslednych troch dekad bmw doma auta, ale tak esteze vies o com hovoris
Fuxxo napísal:co siale mal som tu suseda na konci ulice co na svojom krasnom golfe mk5 mal na celom zadnom skle nalepene logo hitlerovskej strany slovenska..
Fuxxo napísal:nic, co by nevyriesila jedna ocelova gulicka a dobry prak...co siale mal som tu suseda na konci ulice co na svojom krasnom golfe mk5 mal na celom zadnom skle nalepene logo hitlerovskej strany slovenska..