Sobota, 13. Mája 2017, 14:19
nejaky BMW PR hovoril, ze dizajn je na 90% zhodny s finalnou podobou, samozrejme na standardne dodavanych R17, s kluckami (ak ich nejako neschovali do dveri) a balonovymi pneu na R17 v nejakej vsednej farbe to nebude az taky mazec, ale furt lepsie ako GLA. Ak ale nechaju vzadu take bomby vyfuky tak to bude fakt komicke, uz na mojej 20i tie dve trubky vzadu vyzeraju fejkovo, hoci prekvapivo obidve su funkcne (chvilu som si myslel, ze prava je fejk, ale po studenom starte sa ta druha otvori az neskor)
Vcera som cital, ze do tohto aj do X1 maju od leta montovat 7 st. dvojspojku namiesto 8st. Aisinu, updatnut tie trojvalce na vyssi vykon a prihodit idrive5, a pravdepodobne aj vyhodit Navi Plus a dat tam fullsize Navi Prof. Keby k tomu este dali adaptivne LED namiesto statickych tak sa to uz vzdiali od MINI smerom k BMW.
Imho som ale cakal, ze tie rumors z minuleho roka ze X2 bude aj 3dverove ako konkurencie pre Evoque budu pravda, lebo toto auto by malo ovela vacsi zmysel ako 2+2 s velkym kufrom.