Ked to takto priamo porovnam tak sa mi viac paci F36. Tvar ladviniek, zadne svetla, zadne dvere a ceresnicka su prieduchy na prednych blatnikoch. Ten kufor si ma az tak neziskal, aj ked uznavam, ze to moze byt pre niekoho plus.
Podľa týchto porovnávacích fotiek u mňa jednoznačne vedie GC pred F30.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
uz vidim ako buduci majitelia sedmy pozeraju na spotrebu s tym ze budu mat o cely polliter menej na stovku ako s R6.... cele je to (ak to bude) iba o statistikach a o tom ci cele portfolio automobilky splna nejake limity, ale aj tak je to trapas a chujovina...
najsmutnejsie na tom je, ze tak ako su na trhu trojky (e92) coupe prevazne v motorizacii 2.0d (co je podla mna auto kde jednoznacne patri r6 benzin) tak aj nieco taketo sa bude urcite slusne predavat...
ide iba o trh. ak sa take auta budu kupovat, budu ich vyrabat. ak to ludia nebudu chcet, nebudu ich vyrabat, alebo len tak akoze v ponuke, aby boli EU eco
aj F10 hybrid je taky model, predava sa, ale neni to urcite trhak. hociktora 530d 535d je na tom lepsie