Ked som dnes v ramci pravidelnych rannych ritualov kontroloval dorucenu e-mailovu postu a objavil som notifikaciu o novom videu na kanali BMW na Youtube, ktore malo prezentovat nove 4er GranCoupe, prepadla ma zvedavost aj ocakavanie...

Na toto auto som uz dlhsie cakal a predstavoval som si nieco aspon tak pekne ako je F06 6er GC, naviac zvyraznene spiritom 4er, ktora sa mimochodom celkom podarila. S velkym ocakavanim som si video hned spustil....
A moje ocakavanie sa menilo na prekvapenie s trosku horkou prichutou.

Design zadnej casti mi pripada akysi nedokonceny, kufrovy previs je velmi kratky a zadna cast auta posobi nevyvazene.

Zial, cim viac z videa som videl, tym viac som bol sklamany. Vrchol sklamania som dosiahol, ked tetuska na videu slavnostne otvorila zadny kufor, resp. 5. dvere typu hatchback....

Pre istotu som si skontroloval, ci sledujem spravne video - ci toto skutocne je prezentacia 4er GC?! Neviem preco, ale toto mi pripada ako klon F34 3er GT a ta mi teda pripada vseliaka, len nie sportova.....
Proste toto auto mi nesadlo.
Pripojim sa preto k miestnemu folkloru na tomto fore a pytam sa: Kde udelali soudruzi z Mnichova chybu?
https://www.youtube.com/watch?v=CoHrA6G ... ubs_digest