... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:to je srandaeste by som vypichol, 2430kg cca.
pomalsia jak F90.
ale aspon nevyzera tak zle jak sedmaa stale ma V8.
na druhu stranu, u mna vyhrava s prehladom F90 LCi. tak isto jak G11 LCi pri sedme..
BioPL napísal:To neni o elektrike, ale ci su mantaci alebo nie. Tesla Model 3 je v zakladnej RWD verzii lahsia ako M3ka. Ja mam tiez hybrid, ktory je lahsi ako turbodieselova verzia rovnakeho auta a to tam mam 2,5 litrovy motor a nie nejake 3 valcove kurvitko. Proste niekto to vie a niekto to ma na salame a zije zo zaslej slavy.to je sranda
čoskoro povedia, že „elektrické autá nie sú také ťažké“
Zemo napísal:áno... mám teóriu, že BMW vlastne nevie, aké autá chcú vyrábať.To neni o elektrike, ale ci su mantaci alebo nie. Tesla Model 3 je v zakladnej RWD verzii lahsia ako M3ka. Ja mam tiez hybrid, ktory je lahsi ako turbodieselova verzia rovnakeho auta a to tam mam 2,5 litrovy motor a nie nejake 3 valcove kurvitko. Proste niekto to vie a niekto to ma na salame a zije zo zaslej slavy.
Zemo napísal:To neni o elektrike, ale ci su mantaci alebo nie. Tesla Model 3 je v zakladnej RWD verzii lahsia ako M3ka. Ja mam tiez hybrid, ktory je lahsi ako turbodieselova verzia rovnakeho auta a to tam mam 2,5 litrovy motor a nie nejake 3 valcove kurvitko. Proste niekto to vie a niekto to ma na salame a zije zo zaslej slavy.
Fuxxo napísal:Keďže rastie aj M2 tak možno vytvoria ďalšiu radu, aby zase mali nejaký “kompaktný športiak” na okruhy, aj keď táto trieda aut vlastne už vymiera.no tato generacia uz urcite nebude jazdit okruhy, F90 si myslim ze vela ludi vytiahlo sem tam este..
horsie je ze nova M3 bude mat podobny osuduvidime jak sa popasuju z vahou tam