... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:S tyto viac menej nemam problem suhlasit. Jedno je vsak trochu inak. Dnes uz auta nezdielaju take velke celky ako to bolo v minulosti. Dnes su to mensie modularne celky (napr napravnica s ulozenim motora a prevodovky). Karoseria, dverne vyplne… su proprietarne pre dvojku kupe potazmo G87 (M2). Takze mohli urobit lahsiu kasnu bez toho aby nejak utrpel komfort (naopak) pouzit viac hlinika a vysokopevnostnej ocele.ja som tu za fanboja samozrejmeale pohoda, skus kupit ine zadokolkove kupe so 6valcom v manuale
a v kontexte doby: C63 AMG 2023 -> 2.0 4 valec + baterky. 670 koni -> 2125kg!!!!!!!!!!!!!!! a ten 4valec dava sam o sebe viac koni jak S58 v M2.![]()
neviem ale kto cakal mensiu vahu pri M2, ked vpodstate je to M4 s inou kasnou
Fuxxo napísal:ehm ehm, Toyota Supra, 1500-1577kg takze to ani neni prasnica jak tato M2. Nerozumiem tomu vytvoru spravit mensiu M4 ale s vahou M4, vykonnych a tazkych aut je dost, naco pridavat dalsie. Ale nerozumiem ani tomu hybridnemu Cckovemu AMGcku so 4valcom, celkovo som zmateny z tychto pocinov.skus kupit ine zadokolkove kupe so 6valcom v manuale
blesk napísal:Prinos mozno nie, ale najskor to nikoho nebude ani obmedzovat. Soferskym nirvanam typu E34 a E39 M5 malokto vycita ich hmotnosť, pritom su na tom vpodstate identicky, a to aj rozmerovo, s nizsim vykonom a vyrazne nizsou tuhostou karoserie.Nevidim ziadny prinos v +175kg proti F80 co sa tyka “prinosu v daily pouzitelnosti”. Obavam sa ze velku cast tej hmotnosti navyse ma na sevedomi setrenie. Menej pouzitia vysokopevnostnej ocele a hlinika
spekillant napísal:to si vytiahol velmi dobry prikladehm ehm, Toyota Supra, 1500-1577kg takze to ani neni prasnica jak tato M2. Nerozumiem tomu vytvoru spravit mensiu M4 ale s vahou M4, vykonnych a tazkych aut je dost, naco pridavat dalsie. Ale nerozumiem ani tomu hybridnemu Cckovemu AMGcku so 4valcom, celkovo som zmateny z tychto pocinov.
Dizajn je samozrejme hnus, ma to pre mna taky low-poly NFS Underground vibe a na to som uz moc stary
blesk napísal:Coze o novej M2 ani zmienka?