... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:ja neslintam nikdy som neslintal a ani nebudem slintat nad M50d, mne pride ten motor celkom zbytocny, o moc lepsie jak 40d nechodi, aspon pocitovo, a je extremne komplikovany, jasne ze V8 v dizli bude lepsi, ale naco? :-O je pravda ze turek nic ine nema, takze okej. ale pri bmw mas predsalen troska iny vyber ked chces vykon a silu..Pfu ako vies.. No ako, uz to je dost tradicne, ze sa rozsypa. Takze si dovolim takyto tip bez strachu, ze budem totalne vedla minimalne s xdrive. Also ked nevies aky je rozdiel mat v aute V8 vs. na hranu vyhoneny R6 tak skoda reci, zvlast pri tom opovrhujucom tone "a C0 jE nA toM v8 tAkE uZaSNe" to sa automobilovy enthusiasta ani nespyta, iba boi co uz slinta nad bzuciacov polozadretou M50d.
Observer napísal:ked uz sa tu strhol fame, aspon pod toto co si napisal sa podpisujem. Tiez mi vyslovene vadi novy dizajnovy jazyk BMW, a tie disproporcne ladvinky su rakovina, je to hnus velebnosti.E6x boli "od von" pomerne (jemne povedane) neatraktivne auta, ale oproti predchadzajucim modelom (E38, E39) predstavovali v technike a vybave skok o svetelny rok vpred... na kontroverzny Banglov design sa dalo so zatatymi zubami zvyknut, resp. technicke vyhody, ktore tie auta poskytovali silne prevazili nad nepeknym (ale stale stravitelnym) zovnajsokom
eFka boli IMHO idealnym kompromisom medzi medzi designom a funkcnostou, pekne zvonku, vysoko funkcne zvnutra...
starsie Gecka (G11 pre-LCI, G30, mozno este G01) maju moderne pekny design a su nabite technikou - potialto super
novsie Gecka (G07, nova 4er, nova 1er F40, G11 LCI a ciastocne aj G05) idu designovo uplne zlym smerom (prisposobenie sa americko-cinskemu vkusu), stracaju identitu znacky (najma zadne partie auta a nova 1er / 2er GC ako celok), ...
//MPower napísal:Technicky zaujímavé auto a hlavne vďaka V10 si status zberateľského auta zaslúži...no dizajnovo je predošlá a nasledujúca generácia podľa mňa krajšia...Som tu jediný komu sa E60 M5 LCI veľmi páči ako zberateľský kúsok do garáže?
RTG napísal:Rad by si pocul ze nie vsak?
Fuxxo napísal:Presne, bude lepsi.. na co? na to ze bude lepsi. Odporucam ti zajednat si testovaciu jazdu alebo si to pozicat. Vidim, ze proste nemas sajn ako taky motor chodi a to je potom darmo debata ked tebe v hlave blyska hmmm 280kW v M50d, 310kW v tureku, no a 40d nejde o moc horsie ako 50d takze turek tiez vlastne ide ako 40d cize cele je to kokotina a ked chcem silu a vykon kupim si 50i alebo X6M. Mozno potom zistis, ze tych 300Nm navyse uz na volnobeh pomaly robi sakra divy a kombinacka mensia o 40% urcite nikoho neurazi.. a mozno nie a pojdes si svoje, mfp uz.ja neslintam nikdy som neslintal a ani nebudem slintat nad M50d, mne pride ten motor celkom zbytocny, o moc lepsie jak 40d nechodi, aspon pocitovo, a je extremne komplikovany, jasne ze V8 v dizli bude lepsi, ale naco? :-O je pravda ze turek nic ine nema, takze okej. ale pri bmw mas predsalen troska iny vyber ked chces vykon a silu..
ale ty si rovnaky fanboi ked onanujes nad V8 tdi v turkoviesteze porse zarezalo dizle co? lebo uz by ti potom nic moc neostalo :-O