Hlavne Chvala je rally jazdec takže jeho najvačšou kvalitou je že vie presne čo mu auto pod prdelou robí.Ale Čabák tiež super.Ináč aj Martinzmartina či ako má ten chalan nick robí celkom pekné testy akurát tomu chýba to prečo pozerám Chvalu
Keď sme pri tejto téme.. SK/CZ pozerávam všetkých, ale všimol som si že každý jeden len to auto chváli,alebo ak mu niečo vytkne tak sú to somariny, napríklad čierne sklo a málo odkladacích miest... Mne tam jednoznačne chýba oveľa viac kritiky,alebo sú všetky autá takmer dokonalé??...
Cabak neni zly ale trochu nuda. Chvala je v tomto lepsi prave, aj tie videa su take zivsie. Nehovorim ze Maros je zly, ale ten prednes je nuda, aj spracovanie videa. Na Chvalovi sa mi navyse paci ze tomu autu vzdy nalozi.
Za mňa jednoznačne Chvála, zbytok, len tak okom, MzM som prestal pozerať, ten ide jak kopirka letáku, to ma vôbec neberie, plus artikulacia ako robot. Ešte občas si pustím niečo od Drahomíra Pioka, ten to má tiež zaujímavo zrobené
Ináč čo hovoríte na Kiu Stinger a to že za ním stoja dvaja chlapíci odídenci z BMW ktrorý podla mna hodne začínaju vykrádať Bmw know how.Volanty už majú kie ako cez kopírak a jazdné vlastnosti sa dotahujú.Onedlho bude viac Bmwčkovejšia Kia ako samotné bawko ked to pojde takto dalej.
no ten arteon mal prist s V6kou uz od vyroby.. akurat neviem, kolko bude stat s tym motorom? 100 000?? ked prasive 2.0tsi s haldexom stoji pomaly 70 ked tam chces mat vybavu.. stinger ich nakopol ocividne
ujebane ceny maju momentalne vsetky VW, nakomplet. ja uz mam asi na salame nemecke Das Auto a jeho pribuzenske znacky, ak budu rodicia trvat na tom, ze chcu SUV dostanu francuza alebo leniveho japonca s cvt prevodovkou. Ved za Polo GTI budu chciet tolko co stalo Golf GTI Mk6.
Dal som si tú námahu a prvýkrát v živote som otvoril konfigurátor VW (predtým nato nebol vôbec žiaden dôvod). Arteon 2.0 TSI 4x4 DSG so všetkým za 65 000... No nekúp to... Vcelku dobrý test, akurát prvýkrát vidím, že sa niekto sťažuje na šaltrpáku... http://www.auto.cz/test-bmw-m240i-vs-34 ... ely-clanek
VW uz s cenami totalne ujebalo dekel. Maju svojich zakaznikov za debilov, co od nich kupia pozlatene hovno. A s tym ake maju predaje aj v podstate maju pravdu.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
ked som si v ramci vymeny oleja v Golfe ohmatkal Tiguan, tak predajca, rozvaleny na stolicke s rukami za hlavou mi povedal, ze caka sa na "vsetko" 5 a viac mesiacov a naznazil mi, ze tie auta sa predavaju same...(cim mi povedal, ze taka zlava ako naposledy by teraz nebola)