Alpine sa dostala do luxusneho spolku "by renault". Dacii bolo smutno
Idem si skontrolovať svoj ťamťung telefén, či tam nenajdem pičalogo renoltu pre istotu.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Ja si myslim ze Renoo to urobil zjavne s cenovkou Alpine sikovne. Tych prvych 1955ks z prve first edition serie za 58500,- Eur sa rozchytalo ako teple rohliky. Urobit to za 35tis, tak o to ani pes nezakopne a este budu ludia riesit ze male zlavy davaju. Ano je to tak ze povodne sa hovorilo o cenovkach okolo 35tis a za tu cenu by to bola urcite neuveritelne dobra kupa. Predalo by sa ich myslim relativne malo len tym co by to czceli kvoli drzeniu na okruhu a okrskach. Takto ked to je auto z exkluzivnej ligy aj cenovky tak to ma aj inu klientelu a pre tu je cena nastavena spravne.
No veru, asi to tak bude, stačí sa pozrieť na predaje GT86/BRZ a hneď má človek jasno. Nech sú to akokoľvek dobré. ľahké a zábavné autá, ako píše blesk, keď to nie je limitka, ľudia to nebudú toľko chcieť. Keď sme pre Subaru ešte minulý rok robili akciu na Pezinskej Babe, tak som sa bavil s chalanmi so Subaru a oni že nech si tipnem, koľko BRZ sa predalo za rok 2015 na Slovensku. 3...
Maco: predpokladam ze pojde o chalana z Auto Impex. Konecne niekto kto ma porovnatelne a lepsie znalosti ako niekto spomedzi zakaznikov, kto sa zaujima o auta. Tak by to malo byt