... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PristineShip napísal:boha ta nova a8 ma ten podvozek vyspekuluvany, to jak sa to dvihne ked nastupujes/vystupujes sa mi velice luba
https://www.youtube.com/watch?v=ifoFOXRBiHM
chup44 napísal:noze sa pozri lepsie, je to pekne vidiet ze je to cele spravene z toho phantoma vedlaJe mi jasné, že ja budem rád, keď to auto len niekedy uvidím, nie že sa v ňom preveziem alebo si ho kúpimNehovorím, že by sa mal usmievať, no tie predné svetlá mi prídu zvláštne, celkovo aj tá maska. Pripadá mi to ako čínske auto, sorry, zabite ma...
Fuxxo: to čierne je určite photoshop, ale biely vyzerá dosť uveriteľne.
Fuxxo napísal:Je to tak no :-/ Nechal som sa nachytať, pritom som pozeral vcelku overený web, čo užnoze sa pozri lepsie, je to pekne vidiet ze je to cele spravene z toho phantoma vedlalen zrkadlovo preklopene a par veci domalovanych
urcite to neni realny render to ti garantujem, robim s takymito vecami 10+ rokov, viem to odhadnut
toto urcite neni oficialny render, tiene nesedia, pozri si spatak jaky tien vrha na dvere alebo auto aky tien vrha na zem, ale slnko v tom zabere svieti z pravej strany, takze realny by ta strana auta bola v tieni, a vsetko vpodstate cele auto je take iste len deformovane na vysku (kukni si opierky hlavy), a dokreslene je to zadne okno a C stlpik, plus zadny blatnik je uplne krivo spraveny
atd atd.