... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Nova m3 ma byt 6 valec s turbom - cize bude lahsia?

Sobota, 16. Mája 2009, 13:57

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Re: Nova m3 ma byt 6 valec s turbom - cize bude lahsia?

Sobota, 16. Mája 2009, 14:15

zaujimave...ale ono sa to dalo cakat ze neostanu u atmosfer...v kazdom pripade sa mi paci ze hovoril, ze nemusia zakazdu cenu do toho natlacit co najviac koni
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 17. Mája 2009, 11:07

Jeble emisie !!! Len nechapem druhy stlpcek. Preco by bmw menilo svoju koncepciu z R6 na V6 ? #-o

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Nedeľa, 17. Mája 2009, 11:31

pretoze to bude ten zdvojeny HTP trojvalec :lol:
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 17. Mája 2009, 13:34

hmm, myslim, ze vyvazenie... mozu ich posunut viac dozadu a mozno lahsia montaz turb? priznam sa, este som nemal tu cest pozriet sa na R6 biturbo, takze netusim, jak to tam vypada
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Romci89
Auto: BMW 525d e61

Nedeľa, 17. Mája 2009, 14:28

Podla mna je to uz kusok blbost.
Je sice pravda,ze BMW je nieco ako priekopnik pri turbo motoroch mno tie ich nenormalne silne atmosfericke motory su neodolatelne,sak take M3.Vsetky ostatne premium marke(znacky)museli dat turbo alebo kompresor nato aby ich ako tak stihali a aj ked mali vacsi vykon tak podvozkovo sa nechytali......
Kazdopadne to bude supa aj s Turbom ale atmosfericky zvuk je nenahraditelny......

Peter92

Nedeľa, 17. Mája 2009, 15:05

Romci89 napísal:
Podla mna je to uz kusok blbost.
Je sice pravda,ze BMW je nieco ako priekopnik pri turbo motoroch mno tie ich nenormalne silne atmosfericke motory su neodolatelne,sak take M3.Vsetky ostatne premium marke(znacky)museli dat turbo alebo kompresor nato aby ich ako tak stihali a aj ked mali vacsi vykon tak podvozkovo sa nechytali......
Kazdopadne to bude supa aj s Turbom ale atmosfericky zvuk je nenahraditelny......

lenze atmosfera uz nestiha turbam kvoli emisiam a kedze audi prichadza s novou rs4, bmw musi vymysliet nieco co ho zase zosadi z ,,tronu" v danej kategorii
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

pepo286

Nedeľa, 17. Mája 2009, 15:16

Peter92 napísal:
lenze atmosfera uz nestiha turbam kvoli emisiam a kedze audi prichadza s novou rs4, bmw musi vymysliet nieco co ho zase zosadi z ,,tronu" v danej kategorii

nechcem zatracovat audi ... ale o tom 'trone' by sa dalo diskutovat ... audi to robi vydzubane ... stale pocka na uvedenie BMW .. a potom vypustia nieco co ma o zopar koni viac ... aby to dobre vyzeralo na bilboardoch a v tabulkach ...
a vetsina truhlikov co to vidi si povie 'aha, audi ma 450 koni a BMW ma len 400 .. tak audi bude asi lepsie' .. je to smiesno-trapne .. ale je to tak
E46 320D Touring 100kW (2001)

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 17. Mája 2009, 15:42

pepo286 napísal:
nechcem zatracovat audi ... ale o tom 'trone' by sa dalo diskutovat ... audi to robi vydzubane ... stale pocka na uvedenie BMW .. a potom vypustia nieco co ma o zopar koni viac ... aby to dobre vyzeralo na bilboardoch a v tabulkach ...
a vetsina truhlikov co to vidi si povie 'aha, audi ma 450 koni a BMW ma len 400 .. tak audi bude asi lepsie' .. je to smiesno-trapne .. ale je to tak

RS6 je uz hodnu chvilu na trhu takze BMW moze predviest ze je lepsie a dufam ze aj nova M5 bude s turbom, atmosfera je dobra tak na okruh ale na bezne jazdenie je turbobenzin super koly velkemu krutaku od nizkych otacok a relativne nizkej spotrebe. Ja sa len tesim ze BMW zacina montovat turba, konecne to budu "schopne" auta... :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

eko.fresh

Nedeľa, 17. Mája 2009, 18:31

Dogg88 napísal:

RS6 je uz hodnu chvilu na trhu takze BMW moze predviest ze je lepsie a dufam ze aj nova M5 bude s turbom, atmosfera je dobra tak na okruh ale na bezne jazdenie je turbobenzin super koly velkemu krutaku od nizkych otacok a relativne nizkej spotrebe. Ja sa len tesim ze BMW zacina montovat turba, konecne to budu "schopne" auta... :lol:

BMW sa nemusi predvadzat. RS6tku da dole e60m5... a to o hodne.... Nehovoriac o tom ze RS6 vie chodit len rovno.
A oturbene M modely su pitchovina, to vie kazdy kto neni decko...

Peter92

Nedeľa, 17. Mája 2009, 18:55

ako ja nie som audi fan, za co ma vela ludi nema rado, ale to ze je tam konkurencny boj medzi audi a bmw nemozete popriet...vzdy jedna automobilka vyjde s niecim a druha dohana...
k tej rs6, je to hovadina, proste to auto je krava a nech ma kolko chce koni tak na okruhu ju zetne aj M3, ide skor o to ked vas na dialnici predbehne kombik v 250ke tak kukate, ze WTF? ale inak by som si to auto nikdy nekupil, takisto ale ani M5(ju mozno preto, ze je pekna :D)..tie auta mozu mat ake chcu motory vzdy budu mat proste vela kil a clovek sa na tom tak ,,nevyblazni"

pepo286

Nedeľa, 17. Mája 2009, 23:58

Dogg88 napísal:

](*,) k tomu sa ti neda ani nic odpovedat ... nema to zmysel .. snad len >>>> http://audi-klub.sk <<<<
E46 320D Touring 100kW (2001)

eko.fresh

Pondelok, 18. Mája 2009, 08:31

Peter92 napísal:
ako ja nie som audi fan, za co ma vela ludi nema rado, ale to ze je tam konkurencny boj medzi audi a bmw nemozete popriet...vzdy jedna automobilka vyjde s niecim a druha dohana...
k tej rs6, je to hovadina, proste to auto je krava a nech ma kolko chce koni tak na okruhu ju zetne aj M3, ide skor o to ked vas na dialnici predbehne kombik v 250ke tak kukate, ze WTF? ale inak by som si to auto nikdy nekupil, takisto ale ani M5(ju mozno preto, ze je pekna :D)..tie auta mozu mat ake chcu motory vzdy budu mat proste vela kil a clovek sa na tom tak ,,nevyblazni"

Konkurencny boj ? S automobilkou ktora sa tak silno hra ze je premium znacka... a pritom su to len predohrabacke dostavniky strednych manazerov... Z Audi suciastok sa potom lepi cely VW konzern. Kupis si AUGI a za rok mas to iste v Octavii,Leone,Passate,Exeo... toto je premium? Nieje... cize ziadny konkurencny boj :-({|=

Peter92

Pondelok, 18. Mája 2009, 08:49

eko.fresh napísal:
Konkurencny boj ? S automobilkou ktora sa tak silno hra ze je premium znacka... a pritom su to len predohrabacke dostavniky strednych manazerov... Z Audi suciastok sa potom lepi cely VW konzern. Kupis si AUGI a za rok mas to iste v Octavii,Leone,Passate,Exeo... toto je premium? Nieje... cize ziadny konkurencny boj :-({|=

to vysvetluj BMW, nie mne :D

eko.fresh

Pondelok, 18. Mája 2009, 08:54

Peter92 napísal:
to vysvetluj BMW, nie mne :D

Skur AUGI :mrgreen:

:arrow: hodte tuto temu do pokecu...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných