... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:
kto predava RS6 za 11000 eur?
eko.fresh napísal:
Asi myslel prvu splatku... Bo aj tie prve vergle z c5 RS6tky zo zaciatku 2002 zacinaju tak okolo 25.ooo euro
eko.fresh napísal:
AUGI oco obcas ja
BMino napísal:
idu zhruba od 16.000ale rozjazdene
pepo286 napísal:ospravedlnujem sa .. som si nevsimol ze tu prispevaju a smu prispevat len majitelia M5tiek .. dufam ze aspon forum som trafil dobre ... este raz prepac ak sa ta moje prispevky dotkli ..
... a k tomu vykonu: mne to zatial staci, ja mam pucku dost dlhu :)
K2 napísal:
No nechcem uz velmi spamovat ale musim hehe...Moderny trend ide dopredu aj v sexualnom zivote a dlhu pucku uz nieje mat moderne. Ide o hrubku a o vykon a samozrejme techniku. Ale dobre nehadajme sa jak male deti. Mne je jedno co tu pises len ma zaskocila ta hlupa poznamka na Doggyho Peugeot. Urcite nemas 15 rokow, si si to mohol odpustit
A sme na BMWfore tak pokracujme o tych turbach u BMW.
K2 napísal:... Moderny trend ide dopredu aj v sexualnom zivote a dlhu pucku uz nieje mat moderne. Ide o hrubku a o vykon a samozrejme techniku. ...
K2 napísal:... Mne je jedno co tu pises len ma zaskocila ta hlupa poznamka na Doggyho Peugeot. Urcite nemas 15 rokow, si si to mohol odpustit
pepo286 napísal:
tiez som o tom pocul .. ale zevraj sa tak len utesuju 'menej obdareni'..
...niekym kto vsetko vie, vsetko videl, vsade bol (a kde nebol akurat sa chysta) ...
fioro napísal:len preto ze nemate bmw si nemusite drzat stranupremazat , obodovat a ideme dalej
Max-Max napísal:mudry pepo ta strci do kapsy kedy chce
kazde forum o nejakej znacke ma svojich "clenov" co su bars chytri a jazdia na nejakom starom budari alebo vobec na nicom ale reci maju jak koza bobkov a dolezity su jak prd v gatiach...
kde ste boli chytraci ked bol klcov? nemate to nahodou obaja da sa povedat blizko? cez net je frajer kazdy, trebalo prist osobne povedat pepovi ze je chuj a dolozit svoje cenne osobne ziskane poznatky... par km mesacne na ocovom aute nie je poznatok... osobne by som sa nevysmieval niekomu, kto ma nejaky podla niekoho smiesny 320d zvlast vtedy, ked ja sam jazdim v MHD, chapeme sa?
a mimochodom, kedy vysla e92 a kedy A5? nie je to presny dokaz marketingovej vychcanosti audi? tie dva vozy sa kurevsky na seba ponasaju v liniach... zahada nad zahadu...
male dzeci tento klub.
Max-Max napísal:mudry pepo ta strci do kapsy kedy chce
kazde forum o nejakej znacke ma svojich "clenov" co su bars chytri a jazdia na nejakom starom budari alebo vobec na nicom ale reci maju jak koza bobkov a dolezity su jak prd v gatiach...
kde ste boli chytraci ked bol klcov? nemate to nahodou obaja da sa povedat blizko? cez net je frajer kazdy, trebalo prist osobne povedat pepovi ze je chuj a dolozit svoje cenne osobne ziskane poznatky... par km mesacne na ocovom aute nie je poznatok... osobne by som sa nevysmieval niekomu, kto ma nejaky podla niekoho smiesny 320d zvlast vtedy, ked ja sam jazdim v MHD, chapeme sa?
a mimochodom, kedy vysla e92 a kedy A5? nie je to presny dokaz marketingovej vychcanosti audi? tie dva vozy sa kurevsky na seba ponasaju v liniach... zahada nad zahadu...
male dzeci tento klub.
Dogg88 napísal:
BTW: Klcov...ano chystal som sa tam, lenze ked som si pomyslel na to ze tam pridem na Audi a mudrlanti ako pepo na mna budu pozerat ako na jednorukeho lebo nemam BMW tak som stravil radsej prijemnu sobotu v kruhu kamaratov ktory maju VW, Ford a MHD a nikomu na tom nezalezi, hlavne ide o zabavu, ale to sa tazko vysvetluje ludom co si myslia ze mat BMW je pupok sveta a ten co nema BMW vie o autach prd...