... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:
Ale ja neporovnavam kto robi ake marketingove tahy, to mi je ukradnute. Ja porovnavam atmosfericky motor vs. turbomotor, chapeme sa? Do toho kolko jazdim na tej "ocovej" A6 ty nevidis, nevies ani kolko som do nej nasypal prachov tak o tom prosim ta nepis OK?
BTW: Klcov...ano chystal som sa tam, lenze ked som si pomyslel na to ze tam pridem na Audi a mudrlanti ako pepo na mna budu pozerat ako na jednorukeho lebo nemam BMW tak som stravil radsej prijemnu sobotu v kruhu kamaratov ktory maju VW, Ford a MHD a nikomu na tom nezalezi, hlavne ide o zabavu, ale to sa tazko vysvetluje ludom co si myslia ze mat BMW je pupok sveta a ten co nema BMW vie o autach prd...
Bikemann napísal:neviem hadate sa tu jak deti...
ja nejsom proti ziadnej znacke, paci sa mi audi, aj porsche, aj mercedes........ , ale BMW je BMW, od malicka to mam vhlave jak som ho prvy krat videl...![]()
otazka k teme, mam bmw iba 5mesiacov a vsetky modely uplne do podrobna nepoznam hlavne Mka, takze sa v tom este tak nevyznam, ale myslel som si ze M5 a M3 co sa doteraz vyrabali uz turba mali, (neukamenujte ma pls)![]()
![]()
ale v tejto teme som zistil ze nie, prosim viete mi dakto vysvetlit ze ako moze mat 3.2L vykon 350koni bez turba ked 2.8 ma len 193koni?? dikss
Dogg88 napísal:BTW: Klcov...ano chystal som sa tam, lenze ked som si pomyslel na to ze tam pridem na Audi a mudrlanti ako pepo na mna budu pozerat ako na jednorukeho lebo nemam BMW tak som stravil radsej prijemnu sobotu v kruhu kamaratov ktory maju VW, Ford a MHD a nikomu na tom nezalezi, hlavne ide o zabavu, ale to sa tazko vysvetluje ludom co si myslia ze mat BMW je pupok sveta a ten co nema BMW vie o autach prd...
Max-Max napísal:
cely cas mam pocit jak keby si potreboval tu na blbom nete niekomu nieco dokazovat, dajme tomu cez propagovanie audi za kazdu cenu. Naco? Furt si beries niekoho do huby a pritom sam pepo tu niekde napisal ze audi je unho vazna znacka, tak co tu trepes o chujovinach? problem nie je v tom, ci prides na oltcite alebo na kolobezke, ale v tom, jak sa snazis kazdemu nutit svoju vec. chces audi?sak si ho raz kup, ver tomu ze celemu foru je to jedno, uzi si, nezabi sa... ale preco vsade na BMW FORE tahas audinu? mas nejake psychicke nutkanie na masochisticke spravanie? alebo si myslis, ze si mys a presvedcis macku, ze jest mysacie maso je nezdrave?
uz sa zobudte chlapci, na rocnik 88 by si uz mal mat rozum.
vafankulo napísal:ako nic v zlom, ale audi je uplne inde ako bmw.. proste bmw sa nechyta nema to quattro tak dovi dopo... A S3ka zrusi taku 330i ako nic...
Dalsia vec pre eko.fresateba citat to je radost... aj tvoje komentare o calibre.. vidno ze si okolo nej nesiel ani vlakom ale v pohode...tes sa z tej 318i ci co to mas a autam daj radsej pokoj