... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

hessy

Re: Nova m3 ma byt 6 valec s turbom - cize bude lahsia?

Utorok, 19. Mája 2009, 20:42

Dogg88 napísal:

Ale ja neporovnavam kto robi ake marketingove tahy, to mi je ukradnute. Ja porovnavam atmosfericky motor vs. turbomotor, chapeme sa? Do toho kolko jazdim na tej "ocovej" A6 ty nevidis, nevies ani kolko som do nej nasypal prachov tak o tom prosim ta nepis OK?
BTW: Klcov...ano chystal som sa tam, lenze ked som si pomyslel na to ze tam pridem na Audi a mudrlanti ako pepo na mna budu pozerat ako na jednorukeho lebo nemam BMW tak som stravil radsej prijemnu sobotu v kruhu kamaratov ktory maju VW, Ford a MHD a nikomu na tom nezalezi, hlavne ide o zabavu, ale to sa tazko vysvetluje ludom co si myslia ze mat BMW je pupok sveta a ten co nema BMW vie o autach prd...

sry za OT ale urcite by na teba nepozerali ako na jednorukeho na 3. zraze BMW sme boli s octaviou a nikdo na nas nepozeral ako na debilov... a nechapem naco sa tu furt hadate o kkcinach

Bikemann

Utorok, 19. Mája 2009, 21:39

neviem hadate sa tu jak deti...
ja nejsom proti ziadnej znacke, paci sa mi audi, aj porsche, aj mercedes........ , ale BMW je BMW, od malicka to mam vhlave jak som ho prvy krat videl... \:D/

otazka k teme, mam bmw iba 5mesiacov a vsetky modely uplne do podrobna nepoznam hlavne Mka, takze sa v tom este tak nevyznam, ale myslel som si ze M5 a M3 co sa doteraz vyrabali uz turba mali, (neukamenujte ma pls) :oops: :oops: :roll: ale v tejto teme som zistil ze nie, prosim viete mi dakto vysvetlit ze ako moze mat 3.2L vykon 350koni bez turba ked 2.8 ma len 193koni?? dikss

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Utorok, 19. Mája 2009, 21:59

Bikemann napísal:
neviem hadate sa tu jak deti...
ja nejsom proti ziadnej znacke, paci sa mi audi, aj porsche, aj mercedes........ , ale BMW je BMW, od malicka to mam vhlave jak som ho prvy krat videl... \:D/

otazka k teme, mam bmw iba 5mesiacov a vsetky modely uplne do podrobna nepoznam hlavne Mka, takze sa v tom este tak nevyznam, ale myslel som si ze M5 a M3 co sa doteraz vyrabali uz turba mali, (neukamenujte ma pls) :oops: :oops: :roll: ale v tejto teme som zistil ze nie, prosim viete mi dakto vysvetlit ze ako moze mat 3.2L vykon 350koni bez turba ked 2.8 ma len 193koni?? dikss

3.2kove vykonostne max. bolo potiahnute do 7900 otacok. 2.8ma ma pri 5tisic daco. a ta to hra na pekny krutak dole.
Atmosferu dostat nad 1ook na liter chce vysoke otacky a co najinteligentnejsie casovanie, nech to neni hluche dole a v strede.
Precitaj trosku net a nades suvislosti m50 m52 m54... a ze preco mal prave 142kw...

Max-Max
Auto: niekoľko...

Utorok, 19. Mája 2009, 22:29

Dogg88 napísal:
BTW: Klcov...ano chystal som sa tam, lenze ked som si pomyslel na to ze tam pridem na Audi a mudrlanti ako pepo na mna budu pozerat ako na jednorukeho lebo nemam BMW tak som stravil radsej prijemnu sobotu v kruhu kamaratov ktory maju VW, Ford a MHD a nikomu na tom nezalezi, hlavne ide o zabavu, ale to sa tazko vysvetluje ludom co si myslia ze mat BMW je pupok sveta a ten co nema BMW vie o autach prd...

cely cas mam pocit jak keby si potreboval tu na blbom nete niekomu nieco dokazovat, dajme tomu cez propagovanie audi za kazdu cenu. Naco? Furt si beries niekoho do huby a pritom sam pepo tu niekde napisal ze audi je unho vazna znacka, tak co tu trepes o chujovinach? problem nie je v tom, ci prides na oltcite alebo na kolobezke, ale v tom, jak sa snazis kazdemu nutit svoju vec. chces audi?sak si ho raz kup, ver tomu ze celemu foru je to jedno, uzi si, nezabi sa... ale preco vsade na BMW FORE tahas audinu? mas nejake psychicke nutkanie na masochisticke spravanie? alebo si myslis, ze si mys a presvedcis macku, ze jest mysacie maso je nezdrave?

uz sa zobudte chlapci, na rocnik 88 by si uz mal mat rozum.

pepo286

Utorok, 19. Mája 2009, 23:34

max, sak si ma nevidel ? .. som stal v Klcove na brane a nepustil som tam ziadne nonBMW .. a okoloiducim nonBMW autam som sa vysmieval jak Nelson zo Simpsonovcov .. haaa haaaaaa ... a este som aj po nich plul ...
a tak je to so mnou aj v beznom zivote .. nos mam hore .. a kto nama BMW ani nazdravie mu nepoviem ked si kychne .. ](*,) #-o

.. ja netvrdim ze audi je zle .. dokonca ako max pisal sa mi ta znacka pozdava .. a kebyze nie som BMW pozitiv .. tak si asi kupim prave audi ..

na tomto fore (podotykam ze BMWklub forum) su rozne skupiny ludi:
- ludia co vlastnia BMW ... a ci uz E30 318 alebo E92 M3 ci E65 ... ludia co maju znacku v krvi alebo potrebuju len poradit ... je mi to jedno
- ludia co ich rodicia vlastnia BMW .. ani to mi nevadi .. sak spravny vyber znacky ;)
- ludia co sa im BMW pacia a raz by chceli mat (vetsinou mlady chalani) ...
- ludia co vlastnia/nevlastnia BMW a robia si tu biznis ... inzeruju
- ludia co sa rozumeju autam (ektrike, audiu ....) a pomahaju v technickych problemoch ... ci uz vlastnia BMW alebo nie

akceptujem vsetky tieto skupiny a nemam proti nikomu nic ... no ty mi ani do jednej z nich nezapadas ... len do kazdej temy (aj takej kde fakt nemas co povedat) rypes .. to by mi az tak (aj ked predsa) nevadilo kedze je to zrejme zlozvyk z pokec-u reagovat vzdy a na vsetko ... ale naco vsade vsade vsade rypes to audi ... sa uvedom na ktorom si fore (pripadne ti tu zas pastnem link na ktory staci kliknut ... tam ta za to obhajovanie audi budu este chvalit)

a BTW: do klcova by ta aj tak nepustili na audi (alebo piskote) .. ani policajtov na 'KIA motors' tam nepustili :P ... a nie kvoli tomu ze by som to ja 'zakazal' .. ale tak to bolo .. proste non BMW tam neboli (tusim az na jednu vyynimku, ale to bolo zrejme auto organizatorov)

hough (ci jak sa to pise)
E46 320D Touring 100kW (2001)

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Streda, 20. Mája 2009, 11:37

pepo286: Ale som sa fajne zasmial. Aspon je stebou sranda :D Pytam sa seriozne do akej skupiny sa ty radis???

Max-max: toho druheho si asi myslel mna. No keby som prisiel na zraz urcite by som nesiel pepovi povedat, ze je chuj. Uz len z niekolkych dovodov. Sranda musi byt, forum je nato aby sme diskutovali(aj sa trochu pohadali), kazdy si tu asi nieco dokazuje. Vy ako starsi vlastnici BMW by ste mali mat trochu nadhladu nad vecou a nie hned sa pustit do urazania ostatnych. Na zraz som chcel prist fakt velmi velmi ale pokazilo sa mi auto a nikto nemal miesto z Kosic do Klcova. Nebyvam v byte a sobota je robota :? Moj nazor je taky, ze toto co sa pise na fore je jedna vec ale keby sme sa stretli na zraze a spolu pokecali je druha vec.

Inak stym turbom to podla mna nebude take zle. Sak len ten zvuk toho turba tiez urcite stoji zato.
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Mája 2009, 13:27

K2 ten vlacik co sme sli s petrikom, beltramom a eisnerwillom (tomas neviem aky mas nick) tak mal 15 volnych miest. nato by som sa nevyhovaral ale viem kolko roboty mi doma uslo v sobotu.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Mája 2009, 16:13

Max-Max napísal:

cely cas mam pocit jak keby si potreboval tu na blbom nete niekomu nieco dokazovat, dajme tomu cez propagovanie audi za kazdu cenu. Naco? Furt si beries niekoho do huby a pritom sam pepo tu niekde napisal ze audi je unho vazna znacka, tak co tu trepes o chujovinach? problem nie je v tom, ci prides na oltcite alebo na kolobezke, ale v tom, jak sa snazis kazdemu nutit svoju vec. chces audi?sak si ho raz kup, ver tomu ze celemu foru je to jedno, uzi si, nezabi sa... ale preco vsade na BMW FORE tahas audinu? mas nejake psychicke nutkanie na masochisticke spravanie? alebo si myslis, ze si mys a presvedcis macku, ze jest mysacie maso je nezdrave?

uz sa zobudte chlapci, na rocnik 88 by si uz mal mat rozum.

Vsade nerypem audi? Tu o nom pisem len preto ze sa tu pise o vyhodach/nevyhodach turba a audi ma turbo, keby mal turbo peugeot tak pisem o nom chapes? Preco som sa registroval na BMWklube?
1. Pacia sa mi nemecke auta, hlavne BMW, Audi, Mercedes.
2. Myslel som si ze sa prave tu dozviem viac informacii o tejto znacke jej prednostiach, slabostiach a podobne...
3. Na Audi/MB fore je mrtvo jak na cintorine, to sa viac informacii o nich dvoch dozviem tu ako tam.

Vidim ze ty ma ako-tak zacinas chapat ale ked citam pepov prispevok tak vidim ze on je uplne mimo moj nazor na nanho ostava rovnaky (detsko co ma prispevok v kazdej teme (skoro ako ja)) Nakoniec suhlasim aj s tym co pisal K2 ohladom zrazu, to ca sa pise tu a ako by sme sa spravali na zraze su dve uplne odlisne veci, uz len preto ze tu snikym niesom dlhorocny kamarat ako ste tu skoro vsetci co ste toto forum zakladali.
BTW: do klcova by som siel peso a audi by ostala pri ceste, vsak to pisali aj organizatori tak neviem co tu pisete ze kde som chcel ist s Audi [-X Aj Duffy pisal ze tam bol Golf, ale nie ze bol na letisku comprende?

Dufam ze uz bude koniec zbytocnych narazok na moju osobu...dik
Klub tvoria ľudia, nie autá...

vafankulo

Streda, 20. Mája 2009, 22:41

ako nic v zlom, ale audi je uplne inde ako bmw.. proste bmw sa nechyta nema to quattro tak dovi dopo... A S3ka zrusi taku 330i ako nic...

Dalsia vec pre eko.fresa :mrgreen: teba citat to je radost... aj tvoje komentare o calibre.. vidno ze si okolo nej nesiel ani vlakom ale v pohode...tes sa z tej 318i ci co to mas a autam daj radsej pokoj :D
bmw 325 tds e36..chip 170PS 0-100 6.8s, Vmax 248km/h (podla GPS)

Max-Max
Auto: niekoľko...

Streda, 20. Mája 2009, 22:56

vy sa tu stretavate planovane ci vas sem nieco pritahuje?

Charl
Auto: e30 318iS
Kraj: Trenčiansky

Streda, 20. Mája 2009, 23:38

vafankulo napísal:
ako nic v zlom, ale audi je uplne inde ako bmw.. proste bmw sa nechyta nema to quattro tak dovi dopo... A S3ka zrusi taku 330i ako nic...

Dalsia vec pre eko.fresa :mrgreen: teba citat to je radost... aj tvoje komentare o calibre.. vidno ze si okolo nej nesiel ani vlakom ale v pohode...tes sa z tej 318i ci co to mas a autam daj radsej pokoj :D

kua nemam nic proti ludom co maju audiny alebo ich obdivuju, len taketo dristy su max. primitivne. kua co je to to quattro? si precitaj par clankov o xDrive... a poznam chalana co ma kalibru... hmm, netusim presne aky tam ma motor ale viac mu to stoji na dvore ako beha... :-({|=
Obrázok

dodoIPD
Auto: BMW

Streda, 20. Mája 2009, 23:51

Audi klub sa sem presuva ci co? :)

Kukni si reklamu americku , hovori sa v nej Checkmate a je tam taka biela M3 ...

Audi je dobre auto.. ale BMW je viac jak auto.. to je to iste jak kebyze si sadnes do Shelby GT 500 .. nevystupis..

vafankulo

Štvrtok, 21. Mája 2009, 06:14

x-drive je len slabucka nahrada, ktora stoji za kosostvorec
bmw 325 tds e36..chip 170PS 0-100 6.8s, Vmax 248km/h (podla GPS)

Pežot

Štvrtok, 21. Mája 2009, 06:20

Už viete kto dociká najďalej alebo ešte ste si nezmerali?? :roll: :roll: :roll:

Téma je o M motoroch s turbom tak prečo sa tu stále rozoberajú A3/S3, A4/RS4 a podobné chujoviny. Na to majú vlastnú stránku, na nej si môžete obhajovať koľko chcete.

BTW. ak má niekto niečo proti tomu, že nemám BMW to neznamená, že o nich nič neviem alebo, že nemám právo sa zapojiť do diskuzie. Nakoľko vidím zopár inteligentných prispievateľov, čo súdia ľudí podľa áut.

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 21. Mája 2009, 06:34

ako fakt tu riesite blbosti
co ma spolocne turbo s podvozkom???? :mrgreen:
keby sa tu riesia 4kolky tak ani bmw a ani audi by nebolo to naj :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných