... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pepo286 napísal:ospravedlnujem sa .. som si nevsimol ze tu prispevaju a smu prispevat len majitelia M5tiek .. dufam ze aspon forum som trafil dobre ... este raz prepac ak sa ta moje prispevky dotkli ..
... a k tomu vykonu: mne to zatial staci, ja mam pucku dost dlhu :)
Dogg88 napísal:
ano netrafil si moc temu... akoze sorry kamo ale nemozes pisat o veciach o ktorych nevies, respektive vies len z rozpravania. Pozri co napisal Peppo, to su veci z jeho vlastnych skusenosti nie dristy vycitane z netu. Mna ste v minulosti vedeli hned zjebat ked som napisal cisla z netu a nic z praxe vsak a teraz ked pisem z praxe tak zacnes ze nemam bmw a bla bla bla...radsej porovnavat Audi BiTurbo ako BMW dvojku dizel, tu nejde o to kto ma viac koni alebo lepsie auto, ide o to kto tie kone naozaj potrebuje a kto ich vie aj "skrotit". Aspon raz sa prosim ta prevez na turbe a uvidis o com pises. Mal som moznost BMW 540iA a A6 2,7T a poviem ti je to az neuveritelny rozdiel! To bmw jw proti tomu ako hracka, proste musis skusit inak nepochopis
anetka77 napísal:dogg uz kup konecne bmw sa nato chystas uz dlhoooooo
Dogg88 napísal:
Vzdy mi do tojo cosi vojde![]()
tento tyzden som absolvoval skusobne jazdy na Audi TT 224PS ...hrozna nuda a na RS6 450PS ...poviem ti lepsie auto som zatial nevidel este ma caka tento tyzden 550i s manualom (na to sa tesim) tak potom uvidim ci pojdem do BMW alebo AUDI, 540iA e39 ma odradila, bola nudna ako fras, ale naopak 320i e36 ma celkom navnadila, bola celkom zabavna...
tazko vybrat...a este ked vidim aj AMG po bazaroch tak ozaj neviem...
treba pockat na nove BMWcka s turbami, splni sa mi sen
eko.fresh napísal:
Pozeram ze skusas auta cenovo od 3000eur po 110000eur... Ty musis mat kopec srandy
Dogg88 napísal:
110 000€??? dobre som to precital? asi si sa sekol o nulu![]()
BTW: 320i stala 1400€
Pežot napísal:Už viete kto ďalej dociká??
Dogg88 napísal:
110 000€??? dobre som to precital? asi si sa sekol o nulu![]()
BTW: 320i stala 1400€