... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Re: Nova m3 ma byt 6 valec s turbom - cize bude lahsia?

Pondelok, 18. Mája 2009, 17:29

Podla mojho nazoru je to mozno dobra vec ak motory budu o nejake tie kila lahsie lebo cim novsi model tak je tachsi a tachsi a preto sa v dnesnej dobe velmi casto stava ze bmw zo silnym motorom obehne casto male auto s polovicnym vykonom a majitelovi bmw ostanu len oci pre plac. Na nete som videl video starej m6 s novou m6 a dopadlo to tak ze auto co ma cca o 200 koni viac prehralo.
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Pondelok, 18. Mája 2009, 17:35

kam sa to hrabe na novy tri-turbo diesel :lol:
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 18. Mája 2009, 18:55

pepo286 napísal:
ospravedlnujem sa .. som si nevsimol ze tu prispevaju a smu prispevat len majitelia M5tiek .. dufam ze aspon forum som trafil dobre ... este raz prepac ak sa ta moje prispevky dotkli ..
... a k tomu vykonu: mne to zatial staci, ja mam pucku dost dlhu :)

ano netrafil si moc temu... akoze sorry kamo ale nemozes pisat o veciach o ktorych nevies, respektive vies len z rozpravania. Pozri co napisal Peppo, to su veci z jeho vlastnych skusenosti nie dristy vycitane z netu. Mna ste v minulosti vedeli hned zjebat ked som napisal cisla z netu a nic z praxe vsak a teraz ked pisem z praxe tak zacnes ze nemam bmw a bla bla bla...radsej porovnavat Audi BiTurbo ako BMW dvojku dizel, tu nejde o to kto ma viac koni alebo lepsie auto, ide o to kto tie kone naozaj potrebuje a kto ich vie aj "skrotit". Aspon raz sa prosim ta prevez na turbe a uvidis o com pises. Mal som moznost BMW 540iA a A6 2,7T a poviem ti je to az neuveritelny rozdiel! To bmw jw proti tomu ako hracka, proste musis skusit inak nepochopis :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Mája 2009, 19:01

no tak ku charakteru M modelov atmosfericke motory proste idu... nove a moderne motory atmosfericke uz nemaju postupne prebudzajuci charakter, ten moj motor taha od 1500ot az po 7000 takmer rocnako, krutak vyse 300 od 2000 az po 6500.

no ale o inom, M ka s turbom uz nebudu tak nekompromisne sportove stroje ako doteraz, problem je v emisiach ale aj v hmotnosti, kedze benzinovy motor bez preplnania ma urcite limity co sa tyka litroveho vykonu, tak je ovela lacnejsie. BMW ak nechce za M ka pytat dvakrat tolko ako Audi jednoducho musi pouzivat turbiny, inac by bud musela pouzivat velmi velke motory, alebo extremne drahy vyvoj na ziskavanie vykonu vo vysokych otackach. Rychlost piestov je dalsi hranicny faktor, terajsie M motory maju uz takmer taku rychlost piestov ako F1, vid sekciu M power a clanky o motoroch.

pepo286

Pondelok, 18. Mája 2009, 19:36

Dogg88 napísal:

ano netrafil si moc temu... akoze sorry kamo ale nemozes pisat o veciach o ktorych nevies, respektive vies len z rozpravania. Pozri co napisal Peppo, to su veci z jeho vlastnych skusenosti nie dristy vycitane z netu. Mna ste v minulosti vedeli hned zjebat ked som napisal cisla z netu a nic z praxe vsak a teraz ked pisem z praxe tak zacnes ze nemam bmw a bla bla bla...radsej porovnavat Audi BiTurbo ako BMW dvojku dizel, tu nejde o to kto ma viac koni alebo lepsie auto, ide o to kto tie kone naozaj potrebuje a kto ich vie aj "skrotit". Aspon raz sa prosim ta prevez na turbe a uvidis o com pises. Mal som moznost BMW 540iA a A6 2,7T a poviem ti je to az neuveritelny rozdiel! To bmw jw proti tomu ako hracka, proste musis skusit inak nepochopis :wink:

jj .. vidim ze ma poznas ... si ma odhalil .. pred tyzdnom som zliezol zo stromu kde som doteraz zil .. a odvtedy som sa vozil len na kolobezke .. a raz ma kamarat povozil na drabinaku tahanom konom ( = 1HP) ...

1) nikdy som neodcuzdoval turbo (jedno mam pod kapotou aj ked pohana len ropaka)
2) nikdy som neodcudzoval audi (pacia sa mi dizajnovo a nech si kto chce hovori co chce pokladam ho za konkurenta BMW)

zacalo to tym, ze som reagoval na peter92 ze bmw musi novym Mkom zosadit rs4ku z tronu .. som napisal ze ten tron je diskutabilny lebo audi vzdy vyckava na novy model Mka a potom spravia Sko resp. RSko aby malo viac koni
.. a tam si sa chytil ty s tym ze sa ma BMW predviest ci bude nova M5 lepsia .. a dalsie bla bla typu citujem: Ja sa len tesim ze BMW zacina montovat turba, konecne to budu "schopne" auta
nechcem ta zhadzovat za to ze nemas BMW .. je tu na fore vela ludi co nema ziadne auta .. alebo ma nieco uplne ine ... a je mi to jedno .. ale chytit sa kazdeho threadu a zasierat zakazdym do debaty audi ](*,) ... na to som ti tam dal ten link (2x) .. a potom uz len bla bla bla .. furt len audi audi audi .. ak chces tak ti tu ten link dam este treti krat ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 18. Mája 2009, 19:41

a ja mam 29cm pelo.....sa tu hadate ako male deti ,nemate cas na ine dolezitejsie veci? :bmwball:
///e34

anetka77
Auto: 135i

Pondelok, 18. Mája 2009, 19:52

nemam rad audi nemam velmi v oblube turbo ale.....
rs6 si poda m5 na okruhu nie o vela ale ....
m e46 v dnesnej dobe je uz dost slaba pokial je na denne jazdenie v porovnani kde su uz ine auta v lepsej kategorii
rs4 je auto ktore zozerie aj deti vedla cesty je neskutocne tazke a nudne rs6 viac menej tiez ale ide ako diabol....
335d nacipovana je pre mna v beznej premavke velmi tazky super a musim sa kurna dobre sustredit aby sa so mnou nezahrala:D
o 335 i uz ani nehovorim skoro kazda co poznam ma 360ps obmedzovac vonku....
ale zas tolko zabavy co si obcas uzijem ja o tom mozu 335 a rs snivat:D

dogg uz kup konecne bmw sa nato chystas uz dlhoooooo :roll:

Dogg88

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:04

anetka77 napísal:
dogg uz kup konecne bmw sa nato chystas uz dlhoooooo :roll:

Vzdy mi do tojo cosi vojde :lol:
tento tyzden som absolvoval skusobne jazdy na Audi TT 224PS ...hrozna nuda a na RS6 450PS ...poviem ti lepsie auto som zatial nevidel este ma caka tento tyzden 550i s manualom (na to sa tesim) tak potom uvidim ci pojdem do BMW alebo AUDI, 540iA e39 ma odradila, bola nudna ako fras, ale naopak 320i e36 ma celkom navnadila, bola celkom zabavna...
tazko vybrat...a este ked vidim aj AMG po bazaroch tak ozaj neviem... :-k

treba pockat na nove BMWcka s turbami, splni sa mi sen [-o<

anetka77
Auto: 135i

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:13

[quote="Dogg88"][quote="anetka77"]dogg uz kup konecne bmw sa nato chystas uz dlhoooooo :roll:[/quote]

tento tyzden som absolvoval skusobne jazdy na Audi TT 224PS ...hrozna nuda a na RS6 450PS ...poviem ti lepsie auto som zatial nevidel este ma caka tento tyzden 550i s manualom (na to sa tesim) tak potom uvidim ci pojdem do BMW alebo AUDI, 540iA e39 ma odradila, bola nudna ako fras, ale naopak 320i e36 ma celkom navnadila, bola celkom zabavna...

treba pockat na nove BMWcka s turbami, splni sa mi sen [-o<[/quote]

tt som mal zabudni nan....rs6 nic moc ale zas dialnica to ano:D (hovorime o tej starsej) 550 sa ti pacit nebude mal som par dni 650 s automatom a teda nic moc skus 330 pripadne m3 e46:D alebo uplnu haluz 130i:D

eko.fresh
Auto: bmw

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:17

Dogg88 napísal:

treba pockat na nove BMWcka s turbami, splni sa mi sen [-o<

Pozeram ze skusas auta cenovo od 3000eur po 110000eur... Ty musis mat kopec srandy

Dogg88

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:21

eko.fresh napísal:

Pozeram ze skusas auta cenovo od 3000eur po 110000eur... Ty musis mat kopec srandy

110 000€??? dobre som to precital? asi si sa sekol o nulu :lol:
BTW: 320i stala 1400€ :wink:

eko.fresh

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:38

Dogg88 napísal:

tak 550i za 11.ooo e bude zrejme vylovena z rybnika inak si to vysvelit neviem :mrgreen:

Pežot

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:40

Už viete kto ďalej dociká?? #-o

eko.fresh

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:41

Pežot napísal:
Už viete kto ďalej dociká?? #-o

AUGI oco obcas ja :smile:

BMino
Auto: modre

Pondelok, 18. Mája 2009, 20:45

Dogg88 napísal:

kto predava RS6 za 11000 eur?
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex