... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
potmehuth napísal:Tak mame tu dalsieho "seriozneho" predajcu z vychodu xdrivebmw, ktory mi poslal deku pod prednu kapotu, ako tvrdi on sam "stav ako nova". Ked som mu napisal, ze mi poslal vergel, ze to odstava a nedrzi na kapote, mi napisal, ze si to tam neviem osadit. Deku mi poslal skrutenu v rabici![]()
Je mi uz na grc z tychto dementov!!!
hudko napísal:
no kamarat to mas vychodoslovenskych predajcov.zavola sa tuto niekde seci stonu ze drahe drahe a potom to takto dopadne mam skusenosti predavam uz dlho a viem
nehovorim ze ty ale ked nema clovek peniaze nech si kupi feliciu a nech neplace
ifojtik napísal:Nemam najmensi problem ti vratit tych 35 eur. Nemam za potrebu niekoho zavadzat nezijem z toho a nie som ani v nudzi. Ja som s tym prepinacom nespaval, takze som nevedel presne v akom stave je, vedel som ze mam doma jeden, tak som chcel pomoct, foto som ti poslal.. a domyslel som si ze ho nechces preto lebo tam je tlacitko nocneho videnia.. peniaze ti vratim ked mi dojde prepinac..
JozefSvob napísal:Chlpaci,vy ste vazne mimo,ale dobre sa mi cita tento hate , a hlavne vase argumenty akoze ''vidime ako si dokazal otocit peniaze'' je k smiechu naozaj, keby som si chcel kupit F02 za ojebavanie tak by tu bolo minimalne 80 nespokojnych ludi. Ale ja vam vas nazor neberiem,kto ma pozna vie ze to vobec tak nebolo a hotovo,nemam co viac vysvetlovat,pekny vecer.
A presne tak,ja som to nebolBol som 2 mesiace mimo slovenska,plus adresa na baliku a meno odosielatela NIE JE moje na danom baliku
JozefSvob napísal:Wat? Navigaciu som ti poslal tak co sa tu naparujes? Prva zasielka bola omylom (povodne mala ist do CZ a omylom som poplietol baliky...