... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: Neseriozni predajcovia

Nedeľa, 9. Júna 2013, 14:07

asi skor ako ti to poslal tak mu bola zima vonku tak sa do toho zabalil ako do deky :)

Inak mne to tiez odstavalo na jednom boku tak som to prilepil silikonom a zatial to celkom fajn drzi.. s hentym je to ale otazne lebo je to pokrcene ako slak

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 9. Júna 2013, 14:55

Tym, ze to pokrcil, to zostalo kratsie a ani to uz nedociahne id jednej strany na druhu...cele zle ](*,)
Uz som mu to reklamoval...som zvedavy na riesenie.

potmehuth

Utorok, 18. Júna 2013, 18:59

Takze, ako sa dalo cakat, riesenie ziadne....aspon mam zadny stierac od neho za 45,- ](*,)

Lipi
Auto: BMW 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 23. Júna 2013, 11:19

Preto ked možem tak idem vždy osobne.. radšej investovat 30€ .. jak kupit blost za 50€ a potom riešit nanovo tu istu vec... čiže sa to zdvoj násobí ...
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

hudko
Auto: embecka
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 27. Júna 2013, 09:04

potmehuth napísal:
Tak mame tu dalsieho "seriozneho" predajcu z vychodu xdrivebmw, ktory mi poslal deku pod prednu kapotu, ako tvrdi on sam "stav ako nova". Ked som mu napisal, ze mi poslal vergel, ze to odstava a nedrzi na kapote, mi napisal, ze si to tam neviem osadit. Deku mi poslal skrutenu v rabici ](*,)

Je mi uz na grc z tychto dementov!!!

no kamarat to mas vychodoslovenskych predajcov.zavola sa tuto niekde seci stonu ze drahe drahe a potom to takto dopadne mam skusenosti predavam uz dlho a viem
nehovorim ze ty ale ked nema clovek peniaze nech si kupi feliciu a nech neplace

potmehuth

Štvrtok, 27. Júna 2013, 09:10

hudko napísal:

no kamarat to mas vychodoslovenskych predajcov.zavola sa tuto niekde seci stonu ze drahe drahe a potom to takto dopadne mam skusenosti predavam uz dlho a viem
nehovorim ze ty ale ked nema clovek peniaze nech si kupi feliciu a nech neplace

Ja som zhanal tlmiacu deku pod prednu kapotu, nikto ju nemal...na inzerat sa mi nikto neozval...nakoniec som nasiel jeho...tak sme sa dohodli a plus som xcel aj zadny stierac...tak poslal oboje...ale deka bola KO. Tu nejde o peniaze, ale o pristup a charakter. Ja by som bol najradsej, keby nieco zozeniem za "dverami".

Nakoniec som aj nahodou zohnal od ice.blade...dohodli sme sa a mastil som pre to. Vsetko v poriadku.

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 9. Júla 2013, 11:49

od xdrajva som bral interface na ipod a vsetko mi doslo ako sme sa dohodli a ako vidim aj tebe doslo, to ze to je prasknute sa moholo stat pri tom rolovani a popravde sam by som ti to asi zbalil tak isto, na druhu stranu mohol ti poslat apson nieco nazad a urcite nieje stav novej, hlavne ked cez polku je mastny flak.

co ma vsak udivuje je vyjadrovanie sa uzivatela ako je hudko, ktory nema absolutne ziadne zazemie, je z kraja ojebavacov ale obtiera si hubu
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

DRIVER1979
Auto: BMW E39 530ia

Utorok, 9. Júla 2013, 19:03

ja som natrafil na neserioznosť v autobazare v Nitre PeterAuto.Ked som si tam kupoval pred 3 rokmi E36 coupe.Dávali záruku na skryté vady.Asi po týždni som zistil že je odfajčená prevodovka (bzučala).Každým dnom viac a viac.Tak som tam volal.Hovorili že to nieje skritá vada ale klasické opotrebovanie ktoré suvisí z vekom vozidla atd.Nakoniec ked som nanich troška pritlačil,povedali že mi tam daju druhu prevodovku aj z výmenou za nejakých 60-80 eur tuším.ja že teda ok....tak dojdem si pre auto a za mesiac mi zas vypadával sem tam 1. rýchlostny stupen.2 ka začala ísť ťažko.čiže mi tam dali dalšiu zasa doj.banu prevodovku.čiže som si tam sam musel zasa zohnat dalšiu.Už mám ine auto ale takto som chcel upozornit na autobazar čo stade chcu zobrať auto.Určite by som sa im oblúkom už vyhol
Bmw 320D E90 /at
ex:BMW 530ia E39 /at
ex:BMW 318is E36
ex:Ford Probe 2.0i turbo-gt
ex:Opel vectra 1.6i

mathesss

Piatok, 12. Júla 2013, 06:21

človek, ktory hľada auto v ako tak slušnom stave sa musí vyhnúť každému bazáru, a nie len tomu v NR...
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

kakcoo
Auto: setrim si na neho

Streda, 28. Augusta 2013, 15:33

neaktual
Naposledy upravil/-a kakcoo v Nedeľa, 15. Decembra 2013, 15:42, upravené celkom 1 krát.

d-o-n-n-a
Auto: BMW E46 328i coupe
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 09:54

tak teda pridám aj ja svoj dojem z užívatela Fenistil z BA okresu, ktorý tu rozpredáva e36 a ešte neviem čo..
pred pár týžnami mi klakol motorček ostrekovania čelného skla.. videla som, že rozpredáva auto, tak som mu napísala, že či by mi vedel poslať ten motorček + ešte drobnosť a to krytku vnútornej klučky.. nakoniec sme sa dohodli, že mi to donesie kamoška, lebo tam študuje.. a tak sa aj stalo.. ona mu dala za tieto dve veci 10€ a on jej motorček.. no bohužial, už ked mi dávala motorček tak som s ním zatriasla a niečo v nom hrkalo.. ale reku, ved nič mu nemusí byť.. no na moje nešťastie, motorček nefungoval.. tak som mu tu na fore napísala, že nefunguje.. najskôr sa ospravedlnoval, že on o tom nevedel, že ho neskúšal predtým, než ho vybral, ale že bol funkčný.. ako vedel, že bol funkčný, ked ho neskúšal?? [-o< ](*,) No ked som mu v správe napísala, že v nom niečo hrká, automaticky sa jeho správanie otočilo, obvinil kamarátku, že sa muselo stať niečo pri preprave, že zato on nenesie zodpovednosť a podobné veci.. neviem ako zato mohla ona, ked bol motorček zabalený v kufri medzi oblečením..
po čase som mala cestu do BA a reku streneme sa.. vráti mi nejaké peniaze, vrátim mu motorček a dobre.. ale neozval sa, doteraz neodpísal na správy, nedal na seba telefonický kontakt, nič..
nejde o tých 10€.. ide o princíp.. takýchto predajcov by som.. :-#
BMW E46 320d touring 2003 Jarka
BMW E46 328i coupe 1999 Zdenka
Ex BMW E46 323i
Ex BMW E36 320i coupe 1994
Ex Seat Leon Top Sport 1,9tdi 2003
Ex Seat Toledo 1,9tdi 1997
Ex Volkswagen Polo 1,1 1987

msakac33

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 08:38

donna, kup si novy z Felicie, pekne tam pasuje :thumbup:

d-o-n-n-a
Auto: BMW E46 328i coupe
Kraj: Prešovský

Streda, 20. Novembra 2013, 19:13

kúpila som už nový neoriginálny.. nemienim zakaždým dávať 10 eur nikomu, kto mi pošle nefunkčný :D :D
BMW E46 320d touring 2003 Jarka
BMW E46 328i coupe 1999 Zdenka
Ex BMW E46 323i
Ex BMW E36 320i coupe 1994
Ex Seat Leon Top Sport 1,9tdi 2003
Ex Seat Toledo 1,9tdi 1997
Ex Volkswagen Polo 1,1 1987

fishmaker
Auto: e66 745Li, f01 740i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 23:28

Chtěl bych si postěžovat na uživatele ifojtik, od kterého jsem bral FL ovladač světel na e65

Poslal mi fotku a upozornil, že na jedné straně je škrábanec ... to bych přežil protože většina toho by byla schovaná pod dřevěnou lištou palubky...

Domluvili sme se na ceně s poštovnym 39EUR....poslal sem mu prachy...on mi poslal ovladač...
Bohužel když ovladač přišel, zjistil jsem několik dalších poškození, které nějak zamlčel.
jsou ulámané úchyty, je to poškrábaný víc než zmínil, chybí krycí plast elektroniky, jsou rozlámané držáky kovových pérek...

jeho odpověď v mém topicu kupa-nd-bmw/e65-e66-dreveny-listy-ovladac-svetel-t80335.html
ifojtik napísal:
Nemam najmensi problem ti vratit tych 35 eur. Nemam za potrebu niekoho zavadzat nezijem z toho a nie som ani v nudzi. Ja som s tym prepinacom nespaval, takze som nevedel presne v akom stave je, vedel som ze mam doma jeden, tak som chcel pomoct, foto som ti poslal.. a domyslel som si ze ho nechces preto lebo tam je tlacitko nocneho videnia.. peniaze ti vratim ked mi dojde prepinac..

1) chtěl jsem po něm vrátit celou částku, kterou jsem mu zaplatil, když mi poslal takový šméčko, ale on "chtěl" vrátit pouze 35EUR
2) jelikož nemám jeho adresu (krabici od ovladače jsem vyhodil hned na poště)...tak jsem po něm chtěl poslat adresu...od té doby dělá mrtvého brouka...psal jsem mu několik SZ a na email taky !!

EDIT 15.12.2013 - peníze mi dorazily zpátky na PayPal účet..
Naposledy upravil/-a fishmaker v Utorok, 17. Decembra 2013, 10:57, upravené celkom 1 krát.
First EX - BMW e38 740i 6/95
Second car - e66 745Li 2/2002
Third EX - f01 740i 3/2009

Obrázok

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Re: Neserioznost predajcu

Piatok, 6. Decembra 2013, 00:16

Neda mi nezareagovat na dnesnu temu http://www.bmwklub.sk/presunute-temy/pozicanie-kupa-stresneho-nosica-na-e92-t86374-15.html ktora bola uz presunuta do kosa tak pisem sem:

JozefSvob napísal:
Chlpaci,vy ste vazne mimo,ale dobre sa mi cita tento hate , a hlavne vase argumenty akoze ''vidime ako si dokazal otocit peniaze'' je k smiechu naozaj, keby som si chcel kupit F02 za ojebavanie tak by tu bolo minimalne 80 nespokojnych ludi. Ale ja vam vas nazor neberiem,kto ma pozna vie ze to vobec tak nebolo a hotovo,nemam co viac vysvetlovat,pekny vecer.

A presne tak,ja som to nebol :wink: Bol som 2 mesiace mimo slovenska,plus adresa na baliku a meno odosielatela NIE JE moje na danom baliku

a potom... prispevok na strane 11 tejto temy z 11 Okt. 2011 02:23 http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/neseriozni-predajcovia-t25433-150.html
JozefSvob napísal:
Wat? Navigaciu som ti poslal tak co sa tu naparujes? Prva zasielka bola omylom (povodne mala ist do CZ a omylom som poplietol baliky...

JozefSvob, treba si priznat chybu...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných