... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Patricius napísal:Ďalšia skúsenosť, žiaľ negatívna: exzot![]()
Ozval sa mi na inzerát: Zháňame budíky na e34. Dohodli sme sa, že ich pošle a v prípade že to nebudú budíky ktoré nám je treba, pošlú sa späť a poštovné znáša kupujúci, teda my. Budíky nepasovali, tak sa zabalili a poslali späť. Scenár samozrejme typicky slovenský: Zásielka neprevzatá
...
Patricius napísal:
Tak som exzot-ovi včera napísal, že nech pošle telefónne číslo a keď bude cesta do Nitry, donesiem mu to osobne, nech sa to nejako vybavý...
PM prečítaná no bez odozvy...no comment páni, s mužom sa dohodneš, s deckom nie
Edit: ak by to niekoho zaujímalo, prípadne sa chce vyhnúť takémuto "obchodníkovy": exzot na knihe ksichtov
Patricius napísal:
Tak som exzot-ovi včera napísal, že nech pošle telefónne číslo a keď bude cesta do Nitry, donesiem mu to osobne, nech sa to nejako vybavý...
PM prečítaná no bez odozvy...no comment páni, s mužom sa dohodneš, s deckom nie
Edit: ak by to niekoho zaujímalo, prípadne sa chce vyhnúť takémuto "obchodníkovy": exzot na knihe ksichtov
exzot napísal:takze porpve nemam rad ked ma ohovaraju za chrbtom
podruhe ked raz clovek nevie pochopit ze som mimo slovenska tak ja mu zato nemozem mozes mi to nosit do nr kolko stes osobne ked som neni doma tak naco ti mam davat telefone cislo aby si my kazdyc h5 minut vypisoval alebo otravoval
potretie hento neni moj fb neni som totizto sam Martin Ac
a postvrte zaujmave ze milion ludom som tu na fore poslal veci a vsetci boli spokojny a to som tu uz rozpredal 3 e34 len ty mas daky problem a tu za chrbtom ma ociernujes a keby si tak silno moc chcel tak uz si davno v nr na mojej adrese ale tu budes radcej vypisovat sprostosti kvoli budikom za 20eur stoho neviem este kolko prejazdis do nr kde ma sotva najdes ked som mimo slovenska a uz odtedy si mohol mat tie budiky 100 krat predane za 30eur ale tak logika dreveneho vlacika teras kvoli tvojim budikom pojdem na slovensko aby som ich mohol prebrat na poste sak to pochop uz konecne
exzot napísal:a este aby sme boli v obraze tie budiky som ti ja posielal a zaujimave ze vsetko prebehlo bez ziadnych problemov obden si ich mal doma len tebe to nefungovalo tak si ich poslal naspet tak tu riesime trocha ine problemy a keby ich posles hnet nepoviem ani pol slova ale ty si ich poslal po mesiaci a ani si nic nepovedal len odrazu si mi tu na fore napisal ze na psote v nr mam balik ze so msi ho este neprevzal keby my napises dopredu ze ho posielas tak ti vysvetlim ze som neni doma tak si laskavo moje meno neber do ust
exzot napísal:takze porpve nemam rad ked ma ohovaraju za chrbtom
podruhe ked raz clovek nevie pochopit ze som mimo slovenska tak ja mu zato nemozem mozes mi to nosit do nr kolko stes osobne ked som neni doma tak naco ti mam davat telefone cislo aby si my kazdyc h5 minut vypisoval alebo otravoval
potretie hento neni moj fb neni som totizto sam Martin Ac
a postvrte zaujmave ze milion ludom som tu na fore poslal veci a vsetci boli spokojny a to som tu uz rozpredal 3 e34 len ty mas daky problem a tu za chrbtom ma ociernujes a keby si tak silno moc chcel tak uz si davno v nr na mojej adrese ale tu budes radcej vypisovat sprostosti kvoli budikom za 20eur stoho neviem este kolko prejazdis do nr kde ma sotva najdes ked som mimo slovenska a uz odtedy si mohol mat tie budiky 100 krat predane za 30eur ale tak logika dreveneho vlacika teras kvoli tvojim budikom pojdem na slovensko aby som ich mohol prebrat na poste sak to pochop uz konecne ...
Patricius napísal:
ad1: nikto ťa neohovára za chrbtom, je tu táto verejná téma
ad2: stačilo napísať do PM že nestíhaš prebrať zásielku a nie že si ju v "pondelok" vyzdvihneš- teda ešte v termíne, citujem: "ja som volal domov lebo ja som odcestovany a povedal ze nic nemam ja by som mal dojst pondelok domov tak vybehnem na postu ok"
ad3: profil z fejsbuku v príspevku mažem
Ďalej, nejde o budíky za 20€, ani o krásu, dohoda bola že ak nebudú pasovať vrátia sa a že poštovné znášam ja.
Ďalej, nie som nejaký šuflikant čo ťa niekde bude naháňať, stačí sa dohodnúť ak budem mať cestu a budeš doma, doniesol by som budíky a vec mohla byť uzavretá.
Ďalej, budíky si neposielal obdeň, pretože sme sa 12.3 dohodli na obchode a 25.3 som sa ťa pýtal že kde je zásielka a nato si odpovedal, citujem: "ten debil to neodoslal ze nato zabudol prepac hnet zajtra to posielam." mal som dohodu s tebou a nie s nejakým debilom- ako si nazval neviem koho.
Myslím že teda nič hrozné sa nestalo, ty si neskoro poslal, ja som ich tiež nevrátil späť hneď, všetko sa to dá pochopiť...sme len ľudia. No ti si neprevzal zásielku podľa dohody a pritom si tvrdil že ju prevezmeš, že to stihneš.
Túto záležitosť práve kvôli smiešnej cene tovaru považujem za uzavretú a škoda je na mojej strane. To že si tu urobil milión serióznych bezproblémových kšeftov mi je akosi jedno.