... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
bmwe34
Auto: e34 M50B25
Kraj: Žilinský

Re: Neseriozni predajcovia

Utorok, 14. Mája 2013, 08:45

áno sms-ka prišla ale keď na pošte nevedeli alebo nechceli vedieť o ničom... Pežot aj ja preferujem kuriéra ale som vedel, že balík nebudem môcť osobne prevziať a na pošte je uložná lehota 18 dní ( v tom čase ešte poštový kurier neexistoval )

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Mája 2013, 08:59

treba trvat na tom ze zasielka je medzi zmluvnymi balikmi a nech sa pozru poriadne aj do skladu ze tam je, kludne ukaz sms, bo postarky nevedia co je to za zasielku ono to zvacsa niekto pipne v sklade ze to prijal a tebe dojde sms pricom to postarky nemusia mat v predu ale podla cisla to hned zistia, maximalne ta poslu domov ze to pohladaju a na druhy den si jak debo zas preto ides ;) preto neznasam zmluvne zasielky ktore zacinaju Zkom

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 16. Mája 2013, 19:58

Patricius napísal:
Ďalšia skúsenosť, žiaľ negatívna: exzot ](*,)

Ozval sa mi na inzerát: Zháňame budíky na e34. Dohodli sme sa, že ich pošle a v prípade že to nebudú budíky ktoré nám je treba, pošlú sa späť a poštovné znáša kupujúci, teda my. Budíky nepasovali, tak sa zabalili a poslali späť. Scenár samozrejme typicky slovenský: Zásielka neprevzatá
...

Tak som exzot-ovi včera napísal, že nech pošle telefónne číslo a keď bude cesta do Nitry, donesiem mu to osobne, nech sa to nejako vybavý...
PM prečítaná no bez odozvy...no comment páni [-( , s mužom sa dohodneš, s deckom nie

Edit: ak by to niekoho zaujímalo, prípadne sa chce vyhnúť takémuto "obchodníkovy":
profil z FB vymazaný, pretože to vraj bol profil menovca pod nickom exzot
Naposledy upravil/-a Patricius v Štvrtok, 30. Mája 2013, 19:05, upravené celkom 1 krát.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

fox1k
Auto: BMW

Piatok, 17. Mája 2013, 23:57

Patricius napísal:

Tak som exzot-ovi včera napísal, že nech pošle telefónne číslo a keď bude cesta do Nitry, donesiem mu to osobne, nech sa to nejako vybavý...
PM prečítaná no bez odozvy...no comment páni [-( , s mužom sa dohodneš, s deckom nie

Edit: ak by to niekoho zaujímalo, prípadne sa chce vyhnúť takémuto "obchodníkovy": exzot na knihe ksichtov

Štúdium: Obchodná akadémia Pezinok :D

bassspencer
Auto: BMW e53 x5 3.0d160AT

Sobota, 18. Mája 2013, 11:12

:mrgreen:
Now BMW X5 E53 "03 , 3.0d R6 160kW
Now Chevrolet camaro "98 3.8i V6 142kW
Ex Jeep Grand cherokee WG "02 , 2.7crd R5 120kW
Ex Audi A6 C5 "98 , 2.5TDI V6 110kW
Ex Ford Cougar "98 , 2.5i V6 125kW
Ex Opel Tigra "95 , R4 1.4i 66kW
Ex Fiat Punto 2 sporting "01, R4 1.2i 59kW
Ex BMW E39 525TDS "96 , R6 105kW
Ex VolksWagen passat B5 "98 , R4 1.8i 92kW
Ex BMW E34 , 524TD "88 , R6 85kW

jano rk

Pondelok, 20. Mája 2013, 18:19

Pripajam aj ja svoju skusenost s KOKOTKOM POD UŽIVATELSKYM NICKOM Marek525.

Jednalo sa o kupu prednych xenonovych hella facelitovych svetiel stim ze svetla z fotiek boli bez poskodenia a tak isto aj pri
dvoch telefonatoch pri ktorych sa dohodol predaj-kupa a pri ktorych som mu jasne a zretelne zdoraznil najmenej 3krat ze ci mi zarucuje ze su v 100%nom stave a niesu prasknute predne plexi a ani zadne plasty....jedine poskodenie nanich malo byt nastavovacie tycky svetlometov.

Jeho odpoved bola Jasne Vsetko je VPORIADKU iba Vsetky styri Tycky su Polamane.
Samozrejme NEBOLO TAK AKO MI V TELEFONE VYROZPRAVAL.
Svetla Prisli Kurierom Poskodene...Lepsie Povedane Jedno Svetlo Bolo POPRASKANE.

PO NASLEDNOM KONTAKTOVANI...ze co mi to poslal ZA ROZJEBANE SVETLA,tak Jeho Odpoved ZNELA ZE ON MI POSLAL DOBRE SVETLA A ZE ON MA AJ SVEDKA POLICAJTA,KTORY MU POMAHAL Z BALENIM SVETIEL A ZE SA MUSELI POSKODIT PRI PREPRAVE.

ZREJME SI MYSLEL ZE JA SOM DAKY 15ROCNY ZASRAN A NEVIEM AKO SA POSKODI SVETLO PRI PREPRAVE A AKO SA ROZJEBE PRI ROZOBERANI....NAKOLKO TO SVETLO BOLO ROZOBERANE A PRITOM SA AJ POSKODILO.

Nasledne odozvy z jeho strany este boli...pridem s kamaratom ktory ti tie praskliny pozvara a svetlo bude zas ok...COHO SOM SA SAMOZREJME NEDOCKAL A VZHLADOM K MOJMU OBMEDZENEMU CASU SOM HO NEMOHOL ANI NASTIVIT...NA JEHO STASTIE,LEBO KEBY SOM TAM DOSIEL TAK MU AJ TO DRUHE (co bolo dobre) OJEBEM O TU JEHO SPROSTU HLAVU.

Myslim ze po zhrnuti by to mohlo stacit nato,Aby si Kazdy Radsej Dva Krat PREMYSLEL ci si Odneho Zakupi Dake Diely na Dobierku.

exzot
Auto: BMW e34 525TDS
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 30. Mája 2013, 13:50

takze porpve nemam rad ked ma ohovaraju za chrbtom
podruhe ked raz clovek nevie pochopit ze som mimo slovenska tak ja mu zato nemozem mozes mi to nosit do nr kolko stes osobne ked som neni doma tak naco ti mam davat telefone cislo aby si my kazdyc h5 minut vypisoval alebo otravoval
potretie hento neni moj fb neni som totizto sam Martin Ac
a postvrte zaujmave ze milion ludom som tu na fore poslal veci a vsetci boli spokojny a to som tu uz rozpredal 3 e34 len ty mas daky problem a tu za chrbtom ma ociernujes a keby si tak silno moc chcel tak uz si davno v nr na mojej adrese ale tu budes radcej vypisovat sprostosti kvoli budikom za 20eur stoho neviem este kolko prejazdis do nr kde ma sotva najdes ked som mimo slovenska a uz odtedy si mohol mat tie budiky 100 krat predane za 30eur ale tak logika dreveneho vlacika teras kvoli tvojim budikom pojdem na slovensko aby som ich mohol prebrat na poste sak to pochop uz konecne

Patricius napísal:

Edit: ak by to niekoho zaujímalo, prípadne sa chce vyhnúť takémuto "obchodníkovy": exzot na knihe ksichtov

exzot

Štvrtok, 30. Mája 2013, 14:01

a este aby sme boli v obraze tie budiky som ti ja posielal a zaujimave ze vsetko prebehlo bez ziadnych problemov obden si ich mal doma len tebe to nefungovalo tak si ich poslal naspet tak tu riesime trocha ine problemy a keby ich posles hnet nepoviem ani pol slova ale ty si ich poslal po mesiaci a ani si nic nepovedal len odrazu si mi tu na fore napisal ze na psote v nr mam balik ze so msi ho este neprevzal keby my napises dopredu ze ho posielas tak ti vysvetlim ze som neni doma tak si laskavo moje meno neber do ust

exzot napísal:
podruhe ked raz clovek nevie pochopit ze som mimo slovenska tak ja mu zato nemozem mozes mi to nosit do nr kolko stes osobne ked som neni doma tak naco ti mam davat telefone cislo aby si my kazdyc h5 minut vypisoval alebo otravoval
a postvrte zaujmave ze milion ludom som tu na fore poslal veci a vsetci boli spokojny a to som tu uz rozpredal 3 e34 len ty mas daky problem a tu za chrbtom ma ociernujes a keby si tak silno moc chcel tak uz si davno v nr na mojej adrese ale tu budes radcej vypisovat sprostosti kvoli budikom za 20eur stoho neviem este kolko prejazdis do nr kde ma sotva najdes ked som mimo slovenska a uz odtedy si mohol mat tie budiky 100 krat predane za 30eur ale tak logika dreveneho vlacika teras kvoli tvojim budikom pojdem na slovensko aby som ich mohol prebrat na poste sak to pochop uz konecne

exzot

Štvrtok, 30. Mája 2013, 14:32

a to ze nefungovali nebolo tym ze boli zle budiky ale on potreboval dake ine a sam ani nevedel co chce chcel budiky z e34 tds z r.v. 94-95 poslal som mu plne funkcne budiky z tds r.v.94 len mali predne sklo take matne stacilo to zabrusit lebo tie budiky idu inac po 30 eur tak zatoto som mu ich dal za 20eur a keby si vymeni len nutro tak nemusel ani nic lestit no ale tak podctatne bol oto ze som mu poslal co chcel a aj takto nefungovalo cize sam nevie co chce najprv si zistitm co potrebujem a potom to kupujem a nie od kazdeho nakupis veci a sak hadam to pojde a potom robis taketo problemi clovek co sa tu snazi bit seriozny ano dohodl isme sa ze ked nebudu fungovat poslels ich naspet ale nie po mesiaci a dam dopredu cloveku vedet vies co dnes mi to doslo nefunguje to zajtra ti to posielam ok ska taka bola dohoda ale nie to co si spravil ty

exzot napísal:
a este aby sme boli v obraze tie budiky som ti ja posielal a zaujimave ze vsetko prebehlo bez ziadnych problemov obden si ich mal doma len tebe to nefungovalo tak si ich poslal naspet tak tu riesime trocha ine problemy a keby ich posles hnet nepoviem ani pol slova ale ty si ich poslal po mesiaci a ani si nic nepovedal len odrazu si mi tu na fore napisal ze na psote v nr mam balik ze so msi ho este neprevzal keby my napises dopredu ze ho posielas tak ti vysvetlim ze som neni doma tak si laskavo moje meno neber do ust

Pistik
Auto: BMW E60 530i, E36 M3
Kraj: Košický

Štvrtok, 30. Mája 2013, 14:54

belowzero ma furt salamuje, som mu pisal, ze nech posle unasace.
Odpisal ze "posiela" :D ..jasneee :D

idem mu zas napisat. :D
E46 S85B50 V10
E36 S62B50 V8

ex E46 320ci (M54)
ex E36 M3 3.2 (euro S50B32)
ex E70 3.0d
ex E70 3.0sd
ex E36 325i (M50B25)
ex E60 530i
ex E46 325ci M-paket, Quaife samosvor.

Patricius

Štvrtok, 30. Mája 2013, 19:03

exzot napísal:
a postvrte zaujmave ze milion ludom som tu na fore poslal veci a vsetci boli spokojny a to som tu uz rozpredal 3 e34 len ty mas daky problem a tu za chrbtom ma ociernujes a keby si tak silno moc chcel tak uz si davno v nr na mojej adrese ale tu budes radcej vypisovat sprostosti kvoli budikom za 20eur stoho neviem este kolko prejazdis do nr kde ma sotva najdes ked som mimo slovenska a uz odtedy si mohol mat tie budiky 100 krat predane za 30eur ale tak logika dreveneho vlacika teras kvoli tvojim budikom pojdem na slovensko aby som ich mohol prebrat na poste sak to pochop uz konecne ...

ad1: nikto ťa neohovára za chrbtom, je tu táto verejná téma
ad2: stačilo napísať do PM že nestíhaš prebrať zásielku a nie že si ju v "pondelok" vyzdvihneš- teda ešte v termíne, citujem: "ja som volal domov lebo ja som odcestovany a povedal ze nic nemam ja by som mal dojst pondelok domov tak vybehnem na postu ok"
ad3: profil z fejsbuku v príspevku mažem

Ďalej, nejde o budíky za 20€, ani o krásu, dohoda bola že ak nebudú pasovať vrátia sa a že poštovné znášam ja.

Ďalej, nie som nejaký šuflikant čo ťa niekde bude naháňať, stačí sa dohodnúť ak budem mať cestu a budeš doma, doniesol by som budíky a vec mohla byť uzavretá.

Ďalej, budíky si neposielal obdeň, pretože sme sa 12.3 dohodli na obchode a 25.3 som sa ťa pýtal že kde je zásielka a nato si odpovedal, citujem: "ten debil to neodoslal ze nato zabudol prepac hnet zajtra to posielam." mal som dohodu s tebou a nie s nejakým debilom- ako si nazval neviem koho.

Myslím že teda nič hrozné sa nestalo, ty si neskoro poslal, ja som ich tiež nevrátil späť hneď, všetko sa to dá pochopiť...sme len ľudia. No ti si neprevzal zásielku podľa dohody a pritom si tvrdil že ju prevezmeš, že to stihneš. :-k

Túto záležitosť práve kvôli smiešnej cene tovaru považujem za uzavretú a škoda je na mojej strane. To že si tu urobil milión serióznych bezproblémových kšeftov mi je akosi jedno.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

exzot

Štvrtok, 30. Mája 2013, 21:25

samozrejme každý má svoju pravdu a vedeli by sme to tu rozoberať do aleluja sám si citoval ma že som povedal že pondelok som mal dôjsť nie že určite dôjdem a teras má napadlo hej máš pravdu najprv ti to mal poslat jeden chalan len ten sa akosi namna vyje*al a až potom som ti to ja posielal mad pravdu vtomto ale tal ostatné by sme tu vedeli rozoberať dlhšie
Patricius napísal:

ad1: nikto ťa neohovára za chrbtom, je tu táto verejná téma
ad2: stačilo napísať do PM že nestíhaš prebrať zásielku a nie že si ju v "pondelok" vyzdvihneš- teda ešte v termíne, citujem: "ja som volal domov lebo ja som odcestovany a povedal ze nic nemam ja by som mal dojst pondelok domov tak vybehnem na postu ok"
ad3: profil z fejsbuku v príspevku mažem

Ďalej, nejde o budíky za 20€, ani o krásu, dohoda bola že ak nebudú pasovať vrátia sa a že poštovné znášam ja.

Ďalej, nie som nejaký šuflikant čo ťa niekde bude naháňať, stačí sa dohodnúť ak budem mať cestu a budeš doma, doniesol by som budíky a vec mohla byť uzavretá.

Ďalej, budíky si neposielal obdeň, pretože sme sa 12.3 dohodli na obchode a 25.3 som sa ťa pýtal že kde je zásielka a nato si odpovedal, citujem: "ten debil to neodoslal ze nato zabudol prepac hnet zajtra to posielam." mal som dohodu s tebou a nie s nejakým debilom- ako si nazval neviem koho.

Myslím že teda nič hrozné sa nestalo, ty si neskoro poslal, ja som ich tiež nevrátil späť hneď, všetko sa to dá pochopiť...sme len ľudia. No ti si neprevzal zásielku podľa dohody a pritom si tvrdil že ju prevezmeš, že to stihneš. :-k

Túto záležitosť práve kvôli smiešnej cene tovaru považujem za uzavretú a škoda je na mojej strane. To že si tu urobil milión serióznych bezproblémových kšeftov mi je akosi jedno.

potmehuth

Nedeľa, 9. Júna 2013, 11:32

Tak mame tu dalsieho "seriozneho" predajcu z vychodu xdrivebmw, ktory mi poslal deku pod prednu kapotu, ako tvrdi on sam "stav ako nova". Ked som mu napisal, ze mi poslal vergel, ze to odstava a nedrzi na kapote, mi napisal, ze si to tam neviem osadit. Deku mi poslal skrutenu v rabici ](*,)

Je mi uz na grc z tychto dementov!!!
Prílohy
image.jpg
image.jpg

Patricius

Nedeľa, 9. Júna 2013, 12:43

Skratka doba je zla a je plno ojebavacov, treba zaviezt fyzicke tresty ako vstredoveku. Neandrtalec si ani nic ine nezasluzi.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných