Sobota, 7. Decembra 2013, 20:03
Moja skúsenosť s chalanom Tomáš Lysina z Prešova
Večer písal do jednej skupiny na FB že kúpi hlavu na M40. Odpísal som mu že mám hlavu, cena 30€ aj s ventilmi a pružinami, dal som mu číslo a zavolal. Dohodli sme sa že ju berie ale potrebuje ju súrne do zajtra. Tak ja že OK a na vrhol som mu že ju môžem poslať po kamarátovi kuriérovi do Sabinova čo je cca 10km od PO. Ráno som vstal o šiestej a šiel som do garáže, vybral som hlavu, poutieral som ju, poriadne som ju zabalil a zaniesol som ju kuriérovi, dal som mu číslo nech zavolá po ceste do Sabinova. Hneď na to som zavolal chalanovi že hlavu som dal kuriérovi a že mu po ceste zavolá, chalan že ok že on zoženie kamoša a pôjdu do Sabinova po hlavu. Chalan kuriérovi celý deň nedvíhal, tak mi kuriér volal že sa s ním nemôže spojiť, na môj telefón tiež nereagoval, nereagoval ani na SMS. Hlavu doniesol kuriér nazad do SL a zas som musel ísť pre ňu. Tak som bol trocha nasratý a rozmýšľal som čo sa asi mohlo stať že nedvíhal.
Večer mi píše kamarát že počuj, predal som včera večer svoju hlavu z M40. No tak to už som vedel že čo je vo veci a zistili sme že je to ten istý chalan. Takže to bolo tak že po tom čo sme sa my večer dohodli že ju berie a že ju mám poslať, tak on ešte jednal s niekym iným (mojim kamošom) o druhej hlave, nakoniec sa rozhodol ísť pre tú kamošovu a mne absolútne nedal vedieť že už nemá záujem, a ešte ráno ma oklamal že je všetko podľa dohody a príde do Sabinova pre hlavu. Keď sa toto môj kamoš dozvedel tak ho zdrbal a napísal mu nech sa mi aspoň ospravedlní. Dostal som správu: "cawko, sorry moc za dnesok ale nechal som niekde mobil, fakt ma to mrzi"
No určite že nechal niekde mobil, debil jeden, nedvíhal mi narokom a ešte ma bude osierať.
Píšem to tu len preto aby ste vedeli akí niektorí ľudia sú, že oserú človeka len preto že sú lenivý zavolať alebo zdvihnúť mobil alebo odpísať na SMS. Pritom nič by sa nestalo keby mi povedal že nechce moju hlavu lebo zohnal inú. Ide o to že sa na mňa vysral a ešte ma potom odrbával a ani ospravedlniť sa mi nevedel.
Naposledy upravil/-a
Kraken v Nedeľa, 8. Decembra 2013, 14:22, upravené celkom 1 krát.