... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: Neseriozni predajcovia

Piatok, 6. Decembra 2013, 00:25

Mimo a vratil ti tie prachy alebo si dostal tovar co si chcel?
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Piatok, 6. Decembra 2013, 01:31

Aby tu bol pohlad aj z druhej strany, ja zase potvrdzujem kladnu skusenost s predajcom JozefSvob, kupil som od neho komplet interier do mojej e90 a je tam dodnes. Vsetko bez problemov a jednanie korektne, az nadstandardne a to sa nepozname, nemam dovod niekoho kryt.
Jedinou chybickou krasy bola ohnuta spojnica zadnych sedakov (vyriesene 2-minutovym vyrovnavanim v kovovej trubke), ale o tom ani on nemusel vediet, ohla sa asi pri vytahovani sedadiel z povodneho auta, je pravda, ze aj pri skladani sedaciek som nad tym nadaval, ako to zapada do seba, ze ich uz z mojho nevytiahne nikto :lol:
Subaru WRX STi

banned

Piatok, 6. Decembra 2013, 02:49

Stale nechapem detinsku vyhovorku Jozefa - JA SOM NA SLOVENSKu ANI NEBOL.

Pokial som spravne pochopil, TY si mal inzerat tu na fore, a ty sa odvolavas na nejakeho typka - asi tvojho kamarata, ktory objednavku vybavil za teba... Prepac, ale to je slaba vyhovorka, ze JA SOM VTEDY NEBOL DOMA. To mas to iste ked si kupis nieco v tescu a chces to vratit na druhy den, tak ti povie ten zamestnanec, ze on vtedy nerobil ked si to ty kupil a si hotovy...

TY SI INZEROVAL, TY SI TEDA zodpovedny za to, co dorazilo typkovi co si objednal. Nechapem preco sa tomu nepostavis ako clovek a nepovies ako to cele naozaj bolo, PRECO prislo za 500eur miesto navigacie nejaka riadiacka vhodna do kosa, kto to balil? Kamarat? Ktory kamarat? Preco to tak zabalil? Dal ti aspon polku z tych penazi ked si mu dohodil takyto bomba kseft?

Tvoje triezve vyjadrenie k celemu tomuto problemu som na fore nedohladal a tomu ver, ze som sa snazil, aby som nikomu nekrivdil. To svedci len o tom, ze ten kupec bude mat asi pravdu. Na druhej strane keby teba niekto nepravom osocuje, navyse za 500e - za co robi pol naroda mesiac, tak si myslim, ze by si sa do neho pustil a nieco ticho mlcal a mpackety kupoval na eFka...
banned... ...connecting people :)

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Piatok, 6. Decembra 2013, 09:15

Nevratil, a ani neposlal, ani sa len neozval.
Navigaciu som neskor na druhy krat kupil na ebay z Talianska a prisla v pohode... kabelaz som kupil od Martin46 a taktiez v pohode.

jozko2828 napísal:
Mimo a vratil ti tie prachy alebo si dostal tovar co si chcel?

antonov
Auto: e65 730d 2007

Re: Neserioznost predajcu

Piatok, 6. Decembra 2013, 09:23

JozefSv a jeho cigánske rozprávky :D Čudujem sa, že to s ním stále niekto skúša.
MimoSK napísal:
Neda mi nezareagovat na dnesnu temu http://www.bmwklub.sk/presunute-temy/pozicanie-kupa-stresneho-nosica-na-e92-t86374-15.html ktora bola uz presunuta do kosa tak pisem sem:

a potom... prispevok na strane 11 tejto temy z 11 Okt. 2011 02:23 http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/neseriozni-predajcovia-t25433-150.html

JozefSvob, treba si priznat chybu...
e65 730d 2007
ex e36 325tds 1995

msakac33

Piatok, 6. Decembra 2013, 10:33

MimoSK napísal:
Nevratil, a ani neposlal, ani sa len neozval.

takze si mu nechal tych 550 Eur ako darcek?? #-o

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Piatok, 6. Decembra 2013, 15:48

500€ neni malo..
Ako tu pisal niekto polovica naroda za to robi na to za mesiac.. to že to zarobiš za 2tyždne neznamená že by si nemal za to bojovať..

Riešil by som to sudonou cestou..
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Sobota, 7. Decembra 2013, 20:03

Moja skúsenosť s chalanom Tomáš Lysina z Prešova

Večer písal do jednej skupiny na FB že kúpi hlavu na M40. Odpísal som mu že mám hlavu, cena 30€ aj s ventilmi a pružinami, dal som mu číslo a zavolal. Dohodli sme sa že ju berie ale potrebuje ju súrne do zajtra. Tak ja že OK a na vrhol som mu že ju môžem poslať po kamarátovi kuriérovi do Sabinova čo je cca 10km od PO. Ráno som vstal o šiestej a šiel som do garáže, vybral som hlavu, poutieral som ju, poriadne som ju zabalil a zaniesol som ju kuriérovi, dal som mu číslo nech zavolá po ceste do Sabinova. Hneď na to som zavolal chalanovi že hlavu som dal kuriérovi a že mu po ceste zavolá, chalan že ok že on zoženie kamoša a pôjdu do Sabinova po hlavu. Chalan kuriérovi celý deň nedvíhal, tak mi kuriér volal že sa s ním nemôže spojiť, na môj telefón tiež nereagoval, nereagoval ani na SMS. Hlavu doniesol kuriér nazad do SL a zas som musel ísť pre ňu. Tak som bol trocha nasratý a rozmýšľal som čo sa asi mohlo stať že nedvíhal.

Večer mi píše kamarát že počuj, predal som včera večer svoju hlavu z M40. No tak to už som vedel že čo je vo veci a zistili sme že je to ten istý chalan. Takže to bolo tak že po tom čo sme sa my večer dohodli že ju berie a že ju mám poslať, tak on ešte jednal s niekym iným (mojim kamošom) o druhej hlave, nakoniec sa rozhodol ísť pre tú kamošovu a mne absolútne nedal vedieť že už nemá záujem, a ešte ráno ma oklamal že je všetko podľa dohody a príde do Sabinova pre hlavu. Keď sa toto môj kamoš dozvedel tak ho zdrbal a napísal mu nech sa mi aspoň ospravedlní. Dostal som správu: "cawko, sorry moc za dnesok ale nechal som niekde mobil, fakt ma to mrzi"

No určite že nechal niekde mobil, debil jeden, nedvíhal mi narokom a ešte ma bude osierať.

Píšem to tu len preto aby ste vedeli akí niektorí ľudia sú, že oserú človeka len preto že sú lenivý zavolať alebo zdvihnúť mobil alebo odpísať na SMS. Pritom nič by sa nestalo keby mi povedal že nechce moju hlavu lebo zohnal inú. Ide o to že sa na mňa vysral a ešte ma potom odrbával a ani ospravedlniť sa mi nevedel.
Naposledy upravil/-a Kraken v Nedeľa, 8. Decembra 2013, 14:22, upravené celkom 1 krát.

PetoK
Kraj: Žilinský

Sobota, 7. Decembra 2013, 20:29

No to poteší... dobre ale že si tu napísal...

neskutočné, akí žobráci su niektorí ludia... ja len na odlahčenie, raz som predával drahé becker rádio... cenovku som dal 300e. By ste neverili, zavolal chlap že to berie, po telefone sme sa normálne dohodli, a keď tu bol osobne, ponúkol mi 50e, že viac nemá... :lol: tak som ho pekne odprevadil a doporučil mu nech sníva ďalej... :lol: :lol: :lol:

kobrakai

Sobota, 7. Decembra 2013, 22:29

Ja mám neskutočný problém s východniarmi. Zo siedmych balíkov sa mi šesť vrátilo samozrejme nevyzdvihnutých, ľudia nedvíhajú telefóny na mejly neodpovedajú, hrajú mtvych chrobakov. Aj keď som im vyslovene povedal, že poštou to nerád riešim, lebo náhodou niečo nevydá, nestihne sa to vyzdvihnúť a ja zbytočne zaplatím cestu hore dole. Neverím, že niekto nemá známeho čo chodí (ne)pravidelne cez dolniaky aby mu to osobne prinesol. Ale budú ma presviedčať, že oni sú seriózni, že oni si všetko vyzdvihujú, že to potrebujú promptne lebo riešia na aute nejaký podstatný problém. Človek výjde v ústrety a ešte sa sám nakoniec odrbe.

Môj problém to nieje, že ste sa narodili v hladových dolinách a nezutekali ste odtiaľ. Ja som zo SNV a už rozumiem prečo toľko kydajú na nás blaváci. Otras.

Najviac ma dojal klubák, ktorému som mal doniesť disky za 300e, na kolenách ma prosil aby som to doviezol, že mi dá aj na cestu. Na mieste mi dal 90e, že zbytok pošle na účet (nejaké výhovorky samozrejme). O mesiac ked sa nic nedialo, som mu zavolal ze co sa stalo a on ma vysmial ze aky som ja jebnutý blavák že som sa nechal odrbat, ze tak mi treba a ze uz nic od neho neuvidím. Kamosko ked ta stretnem v mojom rodnom meste tak ti auto zhori.

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Sobota, 7. Decembra 2013, 22:43

Uz len z principu by som sadol do auta a siel mu dat po papuli.... ](*,) #-o
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 7. Decembra 2013, 23:01

kobrakai a co tak napisat ktory klubak to bol aby sa aj ostatni nepopalili?

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Sobota, 7. Decembra 2013, 23:55

EBOLA napísal:
kobrakai a co tak napisat ktory klubak to bol aby sa aj ostatni nepopalili?

No toto by zaujimalo aj mna
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

msakac33

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 09:37

kobrakai napísal:
Na mieste mi dal 90e, že zbytok pošle na účet (nejaké výhovorky samozrejme). O mesiac ked sa nic nedialo, som mu zavolal ze co sa stalo a on ma vysmial ze aky som ja jebnutý blavák že som sa nechal odrbat

chalani, sa uz naucte, ze bud prachy na drevo alebo ziaden kšeft a aby som ja niekomu vozil disky, pripadne ine veci, musel by som byt padnuty na hlavu, ak niekto nieco chce kupit nech si po to pekne dojde osobne, balickovanie a kurier ma uz davno prestali baviť :?

nedavno som predaval jedno auto za cenu 1200 Eur, ozval sa panko z NR co je cca 260 km z miesta kde sa auto nachadzalo, ze ci by som mu ho nedoniesol do NR ze ho na milion percent vezme ha ha ha, zasmial som sa, tak mu vravim ze to urcite nie, nech pride pozriet osobne, ved to nie je az taka dialka, ved do Nemecka chodia chalaniska kupovat sroty a meraju ovela vacsiu cestu, no uz to vidim ako natankujem, pridem tam a panko ho aj tak nekupi ](*,)

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 11:03

uz som od par clenov kupoval veci odtialto . je to jednoduche... posle cislo uctu, ja poslem prachy, v kolonke poslat potvrdenie emaliom zadam jeho mail a cesta penazi a balika trva zhruba rovnako. zatial som nemal najmensi problem kupuvat tu, no ako je vidiet tak vsade sa najde chrapun :-(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných