... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
darklord napísal:No posielanie na dobierku v dnesnej dobe bankovych prevodov mi pride nerozum. Uz som sa naucil ze to nerobim, ked chces, zaplat na ucet, ked dorazia peniaze tak posielam. Ziadne vyhovorky na postu, atd. (Nehovoriac o tom ze ked to poslem na dobierku tak trva snad tyzden kym sa mi peniaze objavia na ucte po tom ako bol balik doruceny, takze tade cesta nevedie).
kobrakai napísal:Ja mám neskutočný problém s východniarmi. Zo siedmych balíkov sa mi šesť vrátilo samozrejme nevyzdvihnutých, ľudia nedvíhajú telefóny na mejly neodpovedajú, hrajú mtvych chrobakov. Aj keď som im vyslovene povedal, že poštou to nerád riešim, lebo náhodou niečo nevydá, nestihne sa to vyzdvihnúť a ja zbytočne zaplatím cestu hore dole. Neverím, že niekto nemá známeho čo chodí (ne)pravidelne cez dolniaky aby mu to osobne prinesol. Ale budú ma presviedčať, že oni sú seriózni, že oni si všetko vyzdvihujú, že to potrebujú promptne lebo riešia na aute nejaký podstatný problém. Človek výjde v ústrety a ešte sa sám nakoniec odrbe.
Môj problém to nieje, že ste sa narodili v hladových dolinách a nezutekali ste odtiaľ. Ja som zo SNV a už rozumiem prečo toľko kydajú na nás blaváci. Otras.
Najviac ma dojal klubák, ktorému som mal doniesť disky za 300e, na kolenách ma prosil aby som to doviezol, že mi dá aj na cestu. Na mieste mi dal 90e, že zbytok pošle na účet (nejaké výhovorky samozrejme). O mesiac ked sa nic nedialo, som mu zavolal ze co sa stalo a on ma vysmial ze aky som ja jebnutý blavák že som sa nechal odrbat, ze tak mi treba a ze uz nic od neho neuvidím. Kamosko ked ta stretnem v mojom rodnom meste tak ti auto zhori.
SurrendeR napísal:este by bolo fajn napisat ze preco, resp co sa stalo ?
DarkBeast napísal:...a presviedčal ma, že ide o stare auto, ktoré kodovať netreba...
d-o-n-n-a napísal:tak teda pridám aj ja svoj dojem z užívatela Fenistil z BA okresu, ktorý tu rozpredáva e36 a ešte neviem čo..
pred pár týžnami mi klakol motorček ostrekovania čelného skla.. videla som, že rozpredáva auto, tak som mu napísala, že či by mi vedel poslať ten motorček + ešte drobnosť a to krytku vnútornej klučky.. nakoniec sme sa dohodli, že mi to donesie kamoška, lebo tam študuje.. a tak sa aj stalo.. ona mu dala za tieto dve veci 10€ a on jej motorček.. no bohužial, už ked mi dávala motorček tak som s ním zatriasla a niečo v nom hrkalo.. ale reku, ved nič mu nemusí byť.. no na moje nešťastie, motorček nefungoval.. tak som mu tu na fore napísala, že nefunguje.. najskôr sa ospravedlnoval, že on o tom nevedel, že ho neskúšal predtým, než ho vybral, ale že bol funkčný.. ako vedel, že bol funkčný, ked ho neskúšal??![]()
No ked som mu v správe napísala, že v nom niečo hrká, automaticky sa jeho správanie otočilo, obvinil kamarátku, že sa muselo stať niečo pri preprave, že zato on nenesie zodpovednosť a podobné veci.. neviem ako zato mohla ona, ked bol motorček zabalený v kufri medzi oblečením..
po čase som mala cestu do BA a reku streneme sa.. vráti mi nejaké peniaze, vrátim mu motorček a dobre.. ale neozval sa, doteraz neodpísal na správy, nedal na seba telefonický kontakt, nič..
nejde o tých 10€.. ide o princíp.. takýchto predajcov by som..