... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Nase/Vase krizove situacie!

Nedeľa, 17. Apríla 2011, 17:18

Vidím že hlavne Košičania majú dobré zážitky tak sa pridám aj ja :D
Prvé semafory na prešovskej smerom na Ťahanovce/Furču, príjemný letný deň, konečne zo školy si to jebem domov celý natešený asi 100 (na 80tke podotýkam) okolomňa nikto nikde až tak dvadsať metrov predomňou jedno auto....neviem na čo jeho šofér myslel ale na semaforoch svietila zelená a on dupol na brzdu a ostal stáť :twisted:
ešte dva týždne som tam videl stopy po mojom a jeho brzdení, no krvy by sa vtedy vo mne nedorezal :roll:
a samozrejme krízová situácia vždy keď vodič autobusu nepozre do speťáku ale rovno vyštartuje zo zastávky....

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 17. Apríla 2011, 20:04

Ico2311 napísal:
Tak to mas pravdu , len ja som mal vtedy prvykrat na snehu Bawo(zadny nahon)... Ale potom to bola supa,ma to zavalo bavit ...

no mne ustrelil zadok na mokrej ceeste skoncil som v priekope, a hned po oprave som si take situcaie piloval na letisku, ci parkovisku, teraz to zvladam vcelku v pohode a zeby som nebol uplne off topic, tak asi najhorsia vec co sa mi stala, idem si po ceste z kolinoviec do krompach, kto pozna vie ze dlha rovna cesta len ma niekolko mensich previseni a tak v noci si parem obehujem audinum, a ked uz som bol skoro v polke audiny, z poza kopca sa vynoril kamion, pan boh zaplat za super brzdy, a to ze audina nezacala brzdit subezne somnou, odvtedy aj ked pojde niekto predomnou 20 ale nemam istotu cisteho prejazdu neriskujem
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Nedeľa, 17. Apríla 2011, 20:17

BMino napísal:
kedze som z KM, krizovych situacii zazivam denne dost, jedna taka co by stala za spomenutie sa stala asi 4 dni dozadu, ked som siel vecer okolo 11 cez mesto po dost tmavej ulici, kde sa naviac nesvietilo, a ked zrazu v zakrute sa predomnou v strede mojho pruhu objavila neoznacena paleta plna obrubnikov, este ze nic neslo v protismere ](*,)

no ja som tak natrafil na cyklistu ked som odbocoval na jednej krizovatke, v noci siel som z hlavnej, na vedlajsu pozeram ziadne auto nevydno tak si to perem do protismeru, a zrazu v strede cesty si ide cyklista cely v ciernom, len tak tak sme sa minuli a este sa rozculuje ze co idem jak blazen, aj ked mal tak trocha pravdu ale neviem, ci normalny sudny clovek sa tak isiel bicyklovat
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

BMWpositiv

Pondelok, 18. Apríla 2011, 00:01

pistacik11 napísal:
no ja som tak natrafil na cyklistu ked som odbocoval na jednej krizovatke, v noci siel som z hlavnej, na vedlajsu pozeram ziadne auto nevydno tak si to perem do protismeru, a zrazu v strede cesty si ide cyklista cely v ciernom, len tak tak sme sa minuli a este sa rozculuje ze co idem jak blazen, aj ked mal tak trocha pravdu ale neviem, ci normalny sudny clovek sa tak isiel bicyklovat

...chalan mozno siel bikom len z krcmy domov, ale to je aj tak jedno, nic nenormalne podla mna, no a na vine si bol urcite ty, kedze si si to rubal v protismere, mozes byt len rad, ze sa nestala nejaka kolizia, bo aj ked nebol osvetleny, ty si nemal co robit v protismere si myslim a pri vysvetlovani by si urcite tahal za kratsi koniec, tak to proste chodi, nema vyznam to dalej rozoberat :wink:

fOE
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Pondelok, 18. Apríla 2011, 09:05

Siel som autom od Svitav do Brna v rychlom pruhu (za volantom kamos, ja u spolujazdca) a vpravom pruhu bola tatra, pekne nalozena, este ta starucka s motorom pred kabinou...
Ked sme boli zanou cca 50 metrov a chceli sme ho predist dostal na lavom prednom kole defekt. Kamos mal co robit aby dobrzdil bo tatru to hodilo do nazho pruhu, omlatilo o zvodidla a hodilo na druhu stranu, tam uz nastastie pre vodica tatry stihol dobrzdat. Mal som vtedy stastie ako hovado, vo fabke by nas zosrotoval ako nic a ja som bol hned na rane a spravit by sme stym nemoholi ale vobec nic...

Ked si nato spomeniem este niekolko mesiacov potom som obchadzal nakladne auta a najma Tatrovky obozretne (priposrane) :-s
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

Thorien
Kraj: Košický

Pondelok, 18. Apríla 2011, 09:22

no co sa tyka cyklistov tak vela z nich je samovrahov ... posledne som siel po hlavnej v SNV .. to su tri pruhy vedla seba ... ja v strednom ... v krajnom cyklista nejaky bacik z chocholova alebo z kerej matere si to par metrov predo mnou zmyslel stocit cez prechod ... ale doslova ze 2 m predo mnou z nicoho nic otocil a krizom cez cestu .. dupal som na brzdy . .to som siel 50tkou ...za mnou len hvizdali brzdy nejaky typek bez krku s holou hlavou vyletel z MLka ..viditelne mi siel trafit do zubov ze ci som kokot ... no len ked zbadal typka jak na bycikli frci krizom cez cestu (a ze slapal zo seckych sil jak nas videl) ... tak sa rozbehol za nim .. na vysledok som ovsem necakal a palil som doprec aj ja :D

M3 lover
Auto: E30

Sobota, 25. Júna 2011, 22:50

Dneska som sa opat raz presvedcil ze luska hlupost a arogancia su nekonecne! Kamos, to ze mas 10 rocneho bavoraka s ageliasmi vpredu, ti nedava opravnenie jazdit ako arogantne sebecke prasa ! To, ze ta nenaucili v autoškole pouzivat smerovky, by som este ako tak rozdychal, ale to ze si si zmylil cestnu premavku s okruhom, uz mi robi seriozne vrasky ! Predbiehat pod vrcholom kopca je super vec a v podstate je to hop alebo trop, takze ides na to dobre.. :thumbup: este ze som ja neborák neodbočoval o 3 sekundy neskor, lebo uz by som asi teraz vysvetloval chlpatým ako sa to stalo a nepísal tu.

Tvoja trufalost a arogancia je obdivuhodná. Dufam ze ked raz nedajboze budes burat, tak oproti tebe bude iba stena!
Pre info co som stihol v tej sekunde zahliadnut bola to čierna alebo tmavomodrá e46 FL.... TO-18 nieco..alebo 81 niečo..uz neviem presne...

si fakt borec =D>
Agelias© by migo
///MARKETING

Bojsi5
Auto: F30 335i
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 26. Júna 2011, 09:37

Ja som dva krát skončil na mokrej ceste s hodinami a mimo cesty... ale to je nič :D išiel som s kamarátom do SNV a jak je križovatka pres SNV od embraca pri Slovnaftke (bolo to v noci) vyzeralo to, že sa dá v pohode odbočiť do SNV... takže kamarát len trochu pribrzdil svojho megana a pri vjazde do križovatky zrazu pred nami neoznačený cyklista... stočil volant, ale ľavou stranou ho šúchol a šťastie, že mal aspoň prilbu, lebo trepol hlavou o auto... hneď sme zastavili, kamarát vystúpil a pýtal sa ho či žije... ten sa postavil a jeho odpoveď znela "žijem, ale kto mi to zaplatí"... nebol takmer vôbec označený, len potom odniekiaľ vytiahol baterku ktorá ledva dosvietila na zem, že s tou svietil... ešte mu musel dať 10€ lebo mal pokrivené koleso, lebo že keď mu to nezaplatí tak volá políciu :D škoda, že sme sa ponáhľali... mohlo to byť ešte zaujímavé tam s ním ostať... ešte sa mu aj málo zdalo...
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

MateX3
Auto: firemné :-)

Sobota, 21. Júla 2012, 21:53

December 2011. Donovaly smer na RK, husté sneženie o pol noci slabá viditeľnosť. Mal som slabý dezén tak som na to šliapol, ale tu zrazu prvá prudká zatáčka a 60km/h na tacháči. Noha dole z plynu volant otočený a auto ide rovno, dsc bliká a bliká. Ešteže to bolo do kopca. (cez Donovaly som išiel iba pár krát cez deň, v noci je to úplne iné).

stevo699
Auto: BMW e90 330i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 22. Júla 2012, 09:26

Idem po si po D1 predo mnou dva kamióny tesne za sebou videl som ich už z ďaleka tak som ubral že čo sa bude diať. Nedialo sa nič tak som začal zrýchlovať idem v lavom pruhu 140km/h že idem ich rýchlo obehnúť. Keď som bol asi 5-8m od posledného kamiónu začal sa bez smerovky preraďovať a išiel predbiehať asi 91km/h ako to radi robia. Mal som štyroch ludí v aute plus batožina a poviem vám že len tak tak som to ubrzdil, ešte tak pol metra a boli by sme v ňom. Keby som išiel našou fóbiou tak by som dnes asi už nenepísal tento príspevok. To bolo prvý krát čo som musel dupnúť na plno na brzdu. Posádka to predýchavala ešte celú cestu do Popradu :D
BMW e90 330i
EX: BMW E46 330dA

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 22. Júla 2012, 12:06

Ja som išiel v štvrtok do prievidze a na ceste ma chytila taká sračka,že som musel zastavit u kamoša na medzizastávke a vykonať to čo bolo treba...... :mrgreen: :mrgreen: to bola tiež krízová situácia... :shock:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Solty
Auto: mhd

Nedeľa, 22. Júla 2012, 19:00

TT-SIMIK napísal:
Ja som išiel v štvrtok do prievidze a na ceste ma chytila taká sračka,že som musel zastavit u kamoša na medzizastávke a vykonať to čo bolo treba...... :mrgreen: :mrgreen: to bola tiež krízová situácia... :shock:

Jedna z tých lepších.... :D

Ja si musím zaklopať na stôl, že som nezosrelil babku na prechode, odvtedy púštam chodcov, radšej si nechám najebať zadok, snažím sa jazdiť až príliš opatrne, dúfam, že môjho krpca nikdy nenajebem.
Naposledy upravil/-a Solty v Nedeľa, 22. Júla 2012, 19:07, upravené celkom 1 krát.

Pežot

Nedeľa, 22. Júla 2012, 19:02

Preto je lepšie nosiť papier v aute ... čo keď Ťa to niekde lapí a zrovna tam kamoš nebýva? :-k

Brevis
Auto: zatiaľ fábia

Nedeľa, 22. Júla 2012, 20:56

z tohto pohľadu mám príplatkovú výbavu: min. 3 balíky vreckoviek, rolku kuchynských utierok a vlhčené obrúsky vždy v aute :mrgreen: :mrgreen:

aby som nebol úplne OT, dávnejšie som prichádzal na kruhový objazd pri hornbachu, pozerám do ľava, voľná cesta, tak si idem a zrazu predo mnou smart. našťastie som nešiel rýchlo, plná brzda to vyriešila s nejakou metrovou rezervou, aj smart dal plnú (ženská), ostali sme chvíľu na seba kukať a išli ďalej. nemôžem zato, že som ten nákupný vozík nevidel cez A stĺpik... keby som ostal pozeraž doľava a priraďoval sa ďalej, tak ju vezmem

MateX3
Auto: firemné :-)

Nedeľa, 22. Júla 2012, 21:43

Často sú cez leto krízové situácie, keď mám lepší prehľad o chodkyňách než o autách predomnou ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 202 neregistrovaných