... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Ico2311 napísal:Tak to mas pravdu , len ja som mal vtedy prvykrat na snehu Bawo(zadny nahon)... Ale potom to bola supa,ma to zavalo bavit ...
BMino napísal:kedze som z KM, krizovych situacii zazivam denne dost, jedna taka co by stala za spomenutie sa stala asi 4 dni dozadu, ked som siel vecer okolo 11 cez mesto po dost tmavej ulici, kde sa naviac nesvietilo, a ked zrazu v zakrute sa predomnou v strede mojho pruhu objavila neoznacena paleta plna obrubnikov, este ze nic neslo v protismere
pistacik11 napísal:no ja som tak natrafil na cyklistu ked som odbocoval na jednej krizovatke, v noci siel som z hlavnej, na vedlajsu pozeram ziadne auto nevydno tak si to perem do protismeru, a zrazu v strede cesty si ide cyklista cely v ciernom, len tak tak sme sa minuli a este sa rozculuje ze co idem jak blazen, aj ked mal tak trocha pravdu ale neviem, ci normalny sudny clovek sa tak isiel bicyklovat
TT-SIMIK napísal:Ja som išiel v štvrtok do prievidze a na ceste ma chytila taká sračka,že som musel zastavit u kamoša na medzizastávke a vykonať to čo bolo treba......![]()
to bola tiež krízová situácia...