... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
R0nnIe napísal:Ico , ta tvoja druha prihoda sa mne stavala cez zimu na e36 TD dva krat denne, ale tak clovek sa nauci na to reagovat rychlo, potom som uz chodieval zvacsa iba driftom
. Si pamatam, raz ma chcel predbehnut jeden kamarat na nissane navara 4x4 a nemal sancu, lebo ja som ho na zakrutach stracal , pretoze som siel driftom a on si ani na 4x4 nemohol dovolit ist plnym plynom
Ico2311 napísal:
Tak to mas pravdu , len ja som mal vtedy prvykrat na snehu Bawo(zadny nahon)... Ale potom to bola supa,ma to zavalo bavit ...
compact napísal:v sobotu si idem na bmw zraz, od Petrovky do Šaštína ........ docela krásna cesta
....prevýšenia, samá zákruta, skoro nový asfalt...
jebem si to tama, vychutnavam si ako to sedí - jak motokára na tych powerflexoch...
vletim do lavotočivej zákruty cez horizont (cca 100km/h a snád ani ne) a jeb, oproti traktor čo mu trčí do polky protismeru nejaká radlica či čo to bolo!
stáli pri mne všedci svätý, že tam bolo ešte jedno pomalšie idúce auto predomnou a videl som že na konci zákruty brzdí, inak by som nepribrzdil a musel by som to jebnút do príkopy a bola by to moja chyba
traktor ledva takto stihol uhnút
ViktorDDD napísal:
no mal si veľké šťastie ale na druhej strane traktor s tak širokým pluhom nemal čo robiť na ceste, minule som musel auto stiahnuť celkom na trávu aby mohol prejsť oprotiidúci traktor, ktorý s pluhom zaberal celé 2pruhy tak že ani obehnúť ho by sa nedalo, a bolo to na ceste 1. triedy
compact napísal:
hej mal, zaberal viacej ako polovicu môjho pruhu,
až ked nás videl tak sa natlačil ku kraju čo ledva stíhal...
šak si aj ludia na sraze mohli všimnút ako sa mi trásli ruky ked som vystúpil z auta a vyberal cigaretu zo škatulky
compact napísal:v sobotu si idem na bmw zraz, od Petrovky do Šaštína ........ docela krásna cesta
....prevýšenia, samá zákruta, skoro nový asfalt...
jebem si to tama, vychutnavam si ako to sedí - jak motokára na tych powerflexoch...
vletim do lavotočivej zákruty cez horizont (cca 100km/h a snád ani ne) a jeb, oproti traktor čo mu trčí do polky protismeru nejaká radlica či čo to bolo!
stáli pri mne všedci svätý, že tam bolo ešte jedno pomalšie idúce auto predomnou a videl som že na konci zákruty brzdí, inak by som nepribrzdil a musel by som to jebnút do príkopy a bola by to moja chyba
traktor ledva takto stihol uhnút