... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Ico2311
Kraj: Banskobystrický

Re: Nase/Vase krizove situacie!

Pondelok, 13. Septembra 2010, 23:39

Ja ako mam mojho tatosa som mal dve krizove situacie... Prva bola ,ked som stal na krizovatke a zenska predomnou zaradila spiatocku a zacala cuvat, nemal som co robit,lebo ani trubenie nepomohlo ... Tak davaj aj ja spiatocku a pozeram zo zadu islo auto,krasne ... No nic volant naplno dolava a stupil som tomu na spiatocke ,na prachu mi zobralo zadne a jedniny stlpik a cmuk ...
Druha krizovka :
Idem si pomalicky 50km/h akurat zacalo snezit,este som si vravel nejdem tomu dupat,mam nahon na zadne ,auto mam mesiac a sneh prvy krat na BMW ...Idem ,idem a zrazu z NICOHO NIC mi zobralo zadok dolava,aby mi nebolo malo ,nefugoval protipresmykovy samozrejme kontrolky svietili ako na vianoce ... prve co ma napadlo BRZDA ,lenze som stlacil brzdu a auto nic , uz som sa videl v dost hlbokom jarku vedla cesty , dako ma osvietilo a reflexivne som tocil volantom , ked ani tak nepomaholo ,dako som to prespojkoval znova som vytocil volant a zadne zabrali a bol som narovnany ... Vtedy by sa mi neboli krvi dorezali ...Som sa spotil ,tak ako nikto ... Som zvedavy ako to bude tuto zimu ...

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Septembra 2010, 08:08

Ico , ta tvoja druha prihoda sa mne stavala cez zimu na e36 TD dva krat denne :D , ale tak clovek sa nauci na to reagovat rychlo, potom som uz chodieval zvacsa iba driftom :D . Si pamatam, raz ma chcel predbehnut jeden kamarat na nissane navara 4x4 a nemal sancu, lebo ja som ho na zakrutach stracal , pretoze som siel driftom a on si ani na 4x4 nemohol dovolit ist plnym plynom :D

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Utorok, 14. Septembra 2010, 08:11

Ta vies to ustrelis stvorkolku to sa inak tazko vyrovnava...) Ja som ustrelil fotrove Santa-Fe 2.7i a poviem ti ze to ina patalia bola to vyrovnavat pod plnym plynom :mrgreen:
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

Ico2311
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 14. Septembra 2010, 14:51

R0nnIe napísal:
Ico , ta tvoja druha prihoda sa mne stavala cez zimu na e36 TD dva krat denne :D , ale tak clovek sa nauci na to reagovat rychlo, potom som uz chodieval zvacsa iba driftom :D . Si pamatam, raz ma chcel predbehnut jeden kamarat na nissane navara 4x4 a nemal sancu, lebo ja som ho na zakrutach stracal , pretoze som siel driftom a on si ani na 4x4 nemohol dovolit ist plnym plynom :D

Tak to mas pravdu , len ja som mal vtedy prvykrat na snehu Bawo(zadny nahon)... Ale potom to bola supa,ma to zavalo bavit ...

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Utorok, 14. Septembra 2010, 16:59

v sobotu si idem na bmw zraz, od Petrovky do Šaštína ........ docela krásna cesta
....prevýšenia, samá zákruta, skoro nový asfalt...
jebem si to tama, vychutnavam si ako to sedí - jak motokára na tych powerflexoch...
vletim do lavotočivej zákruty cez horizont (cca 100km/h a snád ani ne) a jeb, oproti traktor čo mu trčí do polky protismeru nejaká radlica či čo to bolo!

stáli pri mne všedci svätý, že tam bolo ešte jedno pomalšie idúce auto predomnou a videl som že na konci zákruty brzdí, inak by som nepribrzdil a musel by som to jebnút do príkopy a bola by to moja chyba
traktor ledva takto stihol uhnút
Obrázok

nnoorrbbii
Autor témy
Auto: E36 320i,E91 325i

Utorok, 14. Septembra 2010, 17:39

Ico2311 napísal:

Tak to mas pravdu , len ja som mal vtedy prvykrat na snehu Bawo(zadny nahon)... Ale potom to bola supa,ma to zavalo bavit ...

tak to si mal sakra stastie :)

speq
Auto: F01 730d M-Packet
Kraj: Bratislavský

Streda, 15. Septembra 2010, 03:56

inak čo to tu čítam a aj vy ostatní , tak zväčša za to môže vysoká rýchlosť , tu píšete aké ste mali štastie a pod .. nabudúce ho mať nemusíte :) spomalte , nech sme všetci živí a zdraví :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 15. Septembra 2010, 09:24

clovek je tvor blby a neuci sa na chybach cudzich ale na svojich (a nie vzdy na prvy krat)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 15. Septembra 2010, 09:47

compact napísal:
v sobotu si idem na bmw zraz, od Petrovky do Šaštína ........ docela krásna cesta
jebem si to tama, vychutnavam si ako to sedí - jak motokára na tych powerflexoch...
vletim do lavotočivej zákruty cez horizont (cca 100km/h a snád ani ne) a jeb, oproti traktor čo mu trčí do polky protismeru nejaká radlica či čo to bolo!

stáli pri mne všedci svätý, že tam bolo ešte jedno pomalšie idúce auto predomnou a videl som že na konci zákruty brzdí, inak by som nepribrzdil a musel by som to jebnút do príkopy a bola by to moja chyba

no mal si veľké šťastie ale na druhej strane traktor s tak širokým pluhom nemal čo robiť na ceste, minule som musel auto stiahnuť celkom na trávu aby mohol prejsť oprotiidúci traktor, ktorý s pluhom zaberal celé 2pruhy tak že ani obehnúť ho by sa nedalo, a bolo to na ceste 1. triedy :evil:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Streda, 15. Septembra 2010, 17:39

ViktorDDD napísal:

no mal si veľké šťastie ale na druhej strane traktor s tak širokým pluhom nemal čo robiť na ceste, minule som musel auto stiahnuť celkom na trávu aby mohol prejsť oprotiidúci traktor, ktorý s pluhom zaberal celé 2pruhy tak že ani obehnúť ho by sa nedalo, a bolo to na ceste 1. triedy :evil:

hej mal, zaberal viacej ako polovicu môjho pruhu,
až ked nás videl tak sa natlačil ku kraju čo ledva stíhal...
šak si aj ludia na sraze mohli všimnút ako sa mi trásli ruky ked som vystúpil z auta a vyberal cigaretu zo škatulky #-o
Obrázok

Certisko

Streda, 15. Septembra 2010, 20:42

Mne sa uz 2-krat stalo na krizovatke (1x na Kuzmanyho a 1x pri Bielom dome) isla sanitka a v druhom pripade policajti (obaja s majakmi).
Kym ale tieto auta presli vodicom ktori mali povodne zelenu uz davno naskocila cervena. Ale oni namiesto toho aby zastali isli v pohode dalej !
Pri Bielom dome vodicka nielen ze presla na cervenu ale musela zastat pred prechodom (teda v krizovatke a ked uz prechadzali chodci) a dokonca sa rozculovala !!! Ako bonus zastala krizom pred mojim autom - pritom ja som mal zelenu.

--
Neviem ci sa vam to tiez stalo - ale snad aj clovek bez vodicaku by toto nespravil.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 16. Septembra 2010, 20:34

veru clovek je tvor hlupy.... kazdy sa niekam ponahla vsetko zrychluje a potom to tak vyzera...... ja mam zase rad pripady ked idem cez kruhovy objazd cize som na hlavnej a na poslednu chvilu z prava preleti predomnou auto v domnienke ze to este stiha..pritom je evidentne ze este meter a skrizia sa nam cesty, ale coze tam potom....sak to hadam stiham.....a ked nie tak dupnem na brzdy zastavim 1cm od druheho auta a trapne zodvihnem ruku na znak "sorry, neodlahol som to" tu uz nejde o odhad ale o hlupost!

alebo mam dost rad ludi ktori evidentne porusia predpis, spravia totanlu hlupost, ohrozia seba a vsetkych naokolo a este maju tu guraz a nastvane ti ukazuju stredny prst....vtedy si vzdy prajem stat voci takemuto cloveku zoci voci a s chuti mu napravit sanku
Agelias© by migo
///MARKETING

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Štvrtok, 16. Septembra 2010, 22:42

compact napísal:

hej mal, zaberal viacej ako polovicu môjho pruhu,
až ked nás videl tak sa natlačil ku kraju čo ledva stíhal...
šak si aj ludia na sraze mohli všimnút ako sa mi trásli ruky ked som vystúpil z auta a vyberal cigaretu zo škatulky #-o

...heh.tak cigaretka bola hned,ale inak nebolo vydiet nejake rozpoloženie...asi si to dobre maskoval...
BMW E39
Obrázok

Marty-N

Štvrtok, 16. Septembra 2010, 22:47

compact napísal:

...tam ta cesta je super,natahli tam novy asfalt,a ked si tade ložiš tak 100-130 tak pekny zažitok po tych zakrutach...poznam to tam dobre...a cesta z Petrovky do Holiča je tiež dobra...na Skalicu sem jezdil 6 rokov,tak to tade poznam dobre...200 pohodička,a zakruty sa tam daju pekne rezat...heh
BMW E39
Obrázok

Marty-N

Štvrtok, 16. Septembra 2010, 23:03

..tak dam aj ja taku prihodičku s Bawom...
...vychadzam za vedlajšej na hlavnu mimo mesta..davam prednost,prešlo ale zo 6 aut po hlavnej,medzi nimi aj kamion...pustil som sa za nimi kedže išli smerom kam som sa chystal aj ja..zasa ma to chytlo [-o< ..1,2,3 plny kotol,hned som sa na nich dotiahol a v dlhej tiahlej zakrute (ale prehladnej) som ich začal rad za radom davať dole,až predomnou bolo len osobne a kamion....zrazu vidim brzdove svetla,a čo nevidim...nejaka pipča ešte pred tym kamionom sa začala na ceste prvej triedy (hodne frekventovanej) točit (asi zabudla odbočit tak sa rozhodla že pred celou tou kolonou aut to otočí,čiže zrazu som ju mal v protismere)...to ste mali vidiet...ebol som na brzdy a len tak tak som dobrzdil za tym kamionom ](*,) ...najhoršie bolo na tom to že som naplno brzdil v tej zakrute,čiže len som trpol aby mi zadok neustrelil...ale zvladol som to,ale taky som bol z toho rozhodeny že v nasledujucom meste som sa na križovatke jebol do protismeru...
BMW E39
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 203 neregistrovaných