... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Re: Nase/Vase krizove situacie!

Pondelok, 23. Júla 2012, 10:28

Pežot napísal:
Preto je lepšie nosiť papier v aute ... čo keď Ťa to niekde lapí a zrovna tam kamoš nebýva? :-k

Mne raz v takej krize pomohli utierky na okna vlhcene nejakou okenou.. Odvtedy v kufri nosim aj utierky na kozeny interier...

durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 23. Júla 2012, 13:52

TT-SIMIK napísal:
Ja som išiel v štvrtok do prievidze a na ceste ma chytila taká sračka,že som musel zastavit u kamoša na medzizastávke a vykonať to čo bolo treba...... :mrgreen: :mrgreen: to bola tiež krízová situácia... :shock:

podobnu krizovu situaciu som uz zazil aj ja :D zacalo ma to chytat tesne pred braniskom, v tuneli to bolo ciste peklo, az som sa potil a uz som myslel ze to dam do gati :D nejak som to vydrzal, hned ako som vysiel z tunela som odstavil auto na blikackach a nakladol to za zvodidla :D ponaucenie - uz nikdy nejem v route 66 v LM :)

nnoorrbbii
Autor témy
Auto: E36 320i,E91 325i
Kraj: Košický

Utorok, 24. Júla 2012, 13:39

franzkiller napísal:
podobnu krizovu situaciu som uz zazil aj ja :D zacalo ma to chytat tesne pred braniskom, v tuneli to bolo ciste peklo, az som sa potil a uz som myslel ze to dam do gati :D nejak som to vydrzal, hned ako som vysiel z tunela som odstavil auto na blikackach a nakladol to za zvodidla :D ponaucenie - uz nikdy nejem v route 66 v LM :)

muhehehheheh :DD

inac pravda ze teraz v lete najvacsia sanca niekoho pobozkat zo zadu je problem s oblecenim jemnejsieho pohlavia.
stava sa vam ze idete a az hlavu otacate dozadu a potom krizovky idu za radom ? :D

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 24. Júla 2012, 14:10

Nie raz sa mi stalo v TN na Hasičskej. Idúc smerom z mesta som očumoval babenky stojace na autobusovej zastávke a nejako som nepostrehol predo mnou stojacu kolónu pred semafórmi. Chýbali fakt centimetre, aby som neskončil v zadku auta predo mnou.
Myslím, že asi tak po druhom raze, čo sa situácia zopakovala, na tie baby už radšej nekukám :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 24. Júla 2012, 14:19

mexican napísal:
Nie raz sa mi stalo v TN na Hasičskej. Idúc smerom z mesta som očumoval babenky stojace na autobusovej zastávke a nejako som nepostrehol predo mnou stojacu kolónu pred semafórmi. Chýbali fakt centimetre, aby som neskončil v zadku auta predo mnou.
Myslím, že asi tak po druhom raze, čo sa situácia zopakovala, na tie baby už radšej nekukám :mrgreen:

a kolizny system ti je v aute potom na keru ancu??!! :lol:

inak sa do tvojej situacie viem bez problemov vcitit..nakolko sa mi stava presne to iste..akurat ja cumim na pipky stojace na opacnej strane cesty :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Utorok, 24. Júla 2012, 14:22

Na opačnej strane cesty problém nie je, lebo vtedy sa väčšinou vlečiem slimačím tempom v zápche ktorá začína pred tými istými semafórmi z opačnej strany.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných