Ako neviem ja uz som prisiel za te roky co pracujem u isp k stretu s tolkymi ntb.....ci uz u klienta alebo na firme , sukromi atd....
Sam som mal najprv toshibu satellite 13 akurat ked prisli intel core 2duo drahy bol jak .... Na tu dobu teda kolega si kupil vtedy ultrabook toshiba portege za 60tisic korun tolko moj nestal ale slusil mi asi dva roky vcelku fajn nemozem povedat nic zle nan okrem toho virusu zvaneho windows...potom este slapal u holky asi dva roky a nakoniec odislo podsvietenie na displeyi tak siel do smetiaku....
Potom som mal thinkpad uz 16:9 model a ten bol neskutocny mal som ho tri roky a konstrukcne sa nan nechytal ziaden ntb tej doby ....magnesiove sasi, nepremokava klavesnica, panty na viku displeja jak z landroveru defender este doteraz sa otvara ako ked som ho kupoval aj ked uz posiel lebo som praskol displey na nom tak je v stoliku asi aj bateria je uz dead....kludne mohol byt aj na posteli polozeny a ziadne prehrievanie , klavesnica najlepsia aku som mal na ntb co sa tyka ergonomie ....displej matny perfektny na pracu....inak ale za te tri roky dostal napicu riadne padol asi milion krat a vzdy isiel az potom ja mantak som praskol displej
Teraz mam na robotu eeeeeee pc ci jak sa to vola a nastavim tym co mi treba za 200e celkom fajn kupa na zodranie v praci......
Este perla bracho ma ntb samsung stal nejake 4kila ani neviem konfiguraciu ale to je najvacsi suviks aky som drzal v ruke displej ma taku kvalitu ako keby bol z lidlu a spojeni s win 8 mu vie krasne sprijemnit zivot

este som im vravel ze im dam svoje lenovo stacilo kupit na ebayi displej a baterku dohromady za 150e a mal by super ntb este by prezil ten sumsung....
Vzdy som chcel ale investovat do ovocia tak teraz aj konecne urobim a pod stromcek si nadelim macbook ci uz koli zostatkovej hodnote, dizajnu, vyladenemu softu, vydrzi na baterii , ips displeju atd...
Dneska uz te jablka maju celkom prijatelnu cenu tak nebudem vymyslat...raz som skusil ich produkty na dlhsiu dobu a je to fakt super napr tablet co mam uz bezi bez restoru rok a stale tak ako na zaciatku....
Vo vseobecnosti som chcel napisat ze pokial nie jablko bral by som lenovo urcite su to premakane stroje aj ked samozrejme tie vyssie rady nie te sunky ideapad ci jak sa to vola....dell je u mna strasne predrazeny myslim lattitude a to iste aj hp a hp navyse strka do ntb amd procaky a to je vrazda to si mozte potom na nom grilovat kuracie prsia , ten probook mozno ale ten je zas predrazeny...asus ma holka aj kolega a tam isli srat panty na oboch ale zas za te prachy , acer nemam skusenost .....este ak nie lenovo tak sa mi celkom pacia te sony vaio pro 13 ale stoji tolko ako macbook air takze tam nieje co riesit aj ked ma trosku naviac sily nevie ju vdaka voknam zuzitkovat....
P.s vyjadrujem svoj nazor nikoho nenavadzam na jablka ani na win ja to mam s pc ako Vomacka s auto, chcem aby fungoval stale radsej si priplatim aby som sa nemusel starat stale o jebnuty system ale niekomu mozno vyhovuje ine
Cize u mna apple, lenovo a mozno sony ine by som si nekupil , samozrejme kazdy pouzivame pc na ine veci mne by vyhovovali len tieto nad inymi by som len plakal co som to zas kupil za ....