... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

duriTT
Kraj: Trnavský

Re: IT Poradňa PC Error

Piatok, 8. Novembra 2013, 11:00

hlavna otazka podla mna znie,ci to clovek kupuje iba na hranie alebo sem tam na tom aj daco stvori...
ak sa chce len hrat,tak nevidim dovod preco nekupit konzolu

ja som taky zvlastny typ,pri vela veciach uz pri kupe rozmyslam nad pomerom cena/ resale value,napriklad mesiac dozadu som predal 3 rocny macbook za 600 euro (kupoval som okolo 1300) co nie je spatne.....preda sa vobec 3 rocny acer/asus ?:)
Pri kupe auta som zas rozmyslal,ci za 3 roky ked planujem zas vymenu vobec este predam manual :mrgreen:
2014 f22 220d Estoril Blue
ex 2013 e82 120d Saphire Black
ex 2010 e87 118d Titan Silver
ex 2009 VW Scirocco 1,4 Blue tornado

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Piatok, 8. Novembra 2013, 11:06

3rocny acer/asus funguje uz len ako tazitko, takze najvacsim problemom je najst smetny kos na elektroodpad :mrgreen:

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Piatok, 8. Novembra 2013, 11:37

j.matrix napísal:
3rocny acer/asus funguje uz len ako tazitko, takze najvacsim problemom je najst smetny kos na elektroodpad :mrgreen:

Vlastna skusenost alebo si to len niekde pocul ako ostatni?
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Piatok, 8. Novembra 2013, 11:47

dnes to uz je vsetko jedno,,,vsetko su to zlepence len v roznom obale....
E36 compact 316i           (||||)(||||)

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 8. Novembra 2013, 11:55

j.matrix napísal:

Toto mi pripomina obdobie pred 4 rokmi, ked som kupoval NB. Ako student som mal malo penazi, cez leto bola brigada a chcel som notebook so slusnou grafikou, kedze som rad gamblil. Tak padla volba na Pavilion. Pred kazdym som bol za chuja ako sa to sere a ake su to sunty, kazdy bol vtedy zamestnanec servisu, ktory tvrdil, ze takych tam maju najviac. A vida, funguje vyse 4 roky, stale jak predtym, jedine co sa zesralo je baterka. Takze davova hysteria a generalizovanie je obcas na skodu veci.

Doma mame 8 rocny ASUS s povodnym Win XP a slape. Sice plasty uz vyzeraju, ze cosi prezili, ale taky NB sa uz na krasu nehra.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 8. Novembra 2013, 12:12

ja som ešte pre polrokom fungoval na NB acer, z roku 2007, a až na baterku/aj tak sa stal s neho desktop/ fungoval bez problémov .
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 8. Novembra 2013, 12:17

bráchov pavilion funguje už 5rokov bez problému
ja mám toshibu satelite a 4roky a 2mesiace funguje bez problému, a to nebola moc šetrená, dokonca od kúpy je tam pôvodný OS bez reinštalu :-k
keď som bral tú toshibu som veľmi chcel dell, ale model s podobnými parametrami, avšak so slabšou grafikou aj procákom stál asi o 150€ viac, tak som sa rozhodol pre toshibu, verím tomu že aj ten dell by vydržal tie 4roky ako nič, ale takto som spokojný lebo noťas mi spravil dobrú službu (dokonca lepšiu lebo som vyšší výkon potreboval pre náročné aplikácie) a ešte som aj ušetril
takže verím tomu že dell, think pady, elitebooky sú kvalitné noťasy, ale rovnako dobre poslúžia tie lacnejšie značky, kým človek nekúpi niečo čo je vyslovene shit

ale zas napr. si treba aj tie referencie nato prečítať, lebo je to dosť nepríjemné keď máte noťas na kolene a hrozne sa prehrieva, alebo je slabá kvalita spracovania a pri stlačení medzerníka sa prehýba celý notebook, atď. atď.
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Piatok, 8. Novembra 2013, 12:27

dell uz nieje to co byval....jednoznacne teraz pri kupe notebooku by znacka hrala az to poslednu ulohu...skor by som sa kukal co mi moze ponuknut ich konfigracia, prevedenie :)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Pežot

Piatok, 8. Novembra 2013, 12:28

A teraz by som chcel realny dovod a nazor preco ten Acer je zly a preco ho nekupovat?

Alebo co v rovnakej cenovej triede ponukne taketo parametre.

To ze je to 17" viem. 98% casu bude stat doma na stole a fungovat ako desktop.

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6

Piatok, 8. Novembra 2013, 12:35

a co tak kupit pouzity notes na net a pc na hry ja to mam tak spravene mam hp nx9420 za 150e na net a poskladane pc z pouzitych komponentov na hry mozno ma vysmejete ale elektroniku kupujem vacsinou pouzitu da sa kupit za smiesne peniaze oproti novym veciam a musim zaklopat ze sa mi zatial nic z nej nepokazilo

Pežot

Piatok, 8. Novembra 2013, 12:45

Este pridam desktop = externy monitor + klavesnica + mys ;)

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Piatok, 8. Novembra 2013, 15:47

j.matrix napísal:

To site poviem na HP a DELL.. osobne skusenosti..
Jack Daniels + Coca Cola :)

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 8. Novembra 2013, 16:51

Ja som mal ako predchádzajúci notebook HP nx7400. Mal som ho 6 rokov a nebol s ním najmenší problém.
Potom som ho daroval neteri a napriek tomu že tá ho nejako moc nešetrí, tak notebook stále bez problémov ďalší rok fachčí.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Piatok, 8. Novembra 2013, 17:02

Ako neviem ja uz som prisiel za te roky co pracujem u isp k stretu s tolkymi ntb.....ci uz u klienta alebo na firme , sukromi atd....

Sam som mal najprv toshibu satellite 13 akurat ked prisli intel core 2duo drahy bol jak .... Na tu dobu teda kolega si kupil vtedy ultrabook toshiba portege za 60tisic korun tolko moj nestal ale slusil mi asi dva roky vcelku fajn nemozem povedat nic zle nan okrem toho virusu zvaneho windows...potom este slapal u holky asi dva roky a nakoniec odislo podsvietenie na displeyi tak siel do smetiaku....

Potom som mal thinkpad uz 16:9 model a ten bol neskutocny mal som ho tri roky a konstrukcne sa nan nechytal ziaden ntb tej doby ....magnesiove sasi, nepremokava klavesnica, panty na viku displeja jak z landroveru defender este doteraz sa otvara ako ked som ho kupoval aj ked uz posiel lebo som praskol displey na nom tak je v stoliku asi aj bateria je uz dead....kludne mohol byt aj na posteli polozeny a ziadne prehrievanie , klavesnica najlepsia aku som mal na ntb co sa tyka ergonomie ....displej matny perfektny na pracu....inak ale za te tri roky dostal napicu riadne padol asi milion krat a vzdy isiel az potom ja mantak som praskol displej

Teraz mam na robotu eeeeeee pc ci jak sa to vola a nastavim tym co mi treba za 200e celkom fajn kupa na zodranie v praci......

Este perla bracho ma ntb samsung stal nejake 4kila ani neviem konfiguraciu ale to je najvacsi suviks aky som drzal v ruke displej ma taku kvalitu ako keby bol z lidlu a spojeni s win 8 mu vie krasne sprijemnit zivot :mrgreen: este som im vravel ze im dam svoje lenovo stacilo kupit na ebayi displej a baterku dohromady za 150e a mal by super ntb este by prezil ten sumsung....

Vzdy som chcel ale investovat do ovocia tak teraz aj konecne urobim a pod stromcek si nadelim macbook ci uz koli zostatkovej hodnote, dizajnu, vyladenemu softu, vydrzi na baterii , ips displeju atd...
Dneska uz te jablka maju celkom prijatelnu cenu tak nebudem vymyslat...raz som skusil ich produkty na dlhsiu dobu a je to fakt super napr tablet co mam uz bezi bez restoru rok a stale tak ako na zaciatku....

Vo vseobecnosti som chcel napisat ze pokial nie jablko bral by som lenovo urcite su to premakane stroje aj ked samozrejme tie vyssie rady nie te sunky ideapad ci jak sa to vola....dell je u mna strasne predrazeny myslim lattitude a to iste aj hp a hp navyse strka do ntb amd procaky a to je vrazda to si mozte potom na nom grilovat kuracie prsia , ten probook mozno ale ten je zas predrazeny...asus ma holka aj kolega a tam isli srat panty na oboch ale zas za te prachy , acer nemam skusenost .....este ak nie lenovo tak sa mi celkom pacia te sony vaio pro 13 ale stoji tolko ako macbook air takze tam nieje co riesit aj ked ma trosku naviac sily nevie ju vdaka voknam zuzitkovat....

P.s vyjadrujem svoj nazor nikoho nenavadzam na jablka ani na win ja to mam s pc ako Vomacka s auto, chcem aby fungoval stale radsej si priplatim aby som sa nemusel starat stale o jebnuty system ale niekomu mozno vyhovuje ine

Cize u mna apple, lenovo a mozno sony ine by som si nekupil , samozrejme kazdy pouzivame pc na ine veci mne by vyhovovali len tieto nad inymi by som len plakal co som to zas kupil za ....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 16:47

Uz vyse 10 r. kupujem Asus, ci uz pre mna, rodinu alebo znamych. Este mam moj prvy ntb, kt. som kupil niekedy v r. 2002 a po upgrade RAM zvlada v pohode Win7. Posledny, co som kupil pre seba 2,5 roka dozadu, funguje bez problemov tiez a bateria vydrzi pracu na nete este 4 hodiny. A da sa povedat, ze vykonom sa vyrovna este novym laptopom (CPU i7 2630QM, 6 GB RAM, HDD 640 GB 7200 RPM, nVidia GF GT550M 2GB). Takze za mna Asus. Pripadne, ak chces hravat hry, pockaj si na PS4 alebo One alebo upgradni desktop. U ntb vzdy bude graficky vykon naprd, pokial nekupis nejaky Alienware, Asus G Series, prip. iny gamebook, ktoreho cena zacina od 1.000 €.

voMacK napísal:
Hentie packove ovladace, co majo konzoly su na smiech. Ak chce clovek seriozne hrat nejaku FPS, ci RTS musi beztak siahnut po kombnacii mys + klavesnica.
Mam Xbox a k tomu pouzivam aj mys + klavesnicu prave kvoli fps.

j.matrix napísal:
Ako som pisal vyssie, moj ma uz 2,5 roka a stale si nemyslim, ze by mal ist do elektroodpadu. ](*,) Zalezi aj od modelu. Ja pre seba som vzdy sa snazil kupit najvykonnejsiu verziu, cize pod 800 € som ntb nikdy nekupil.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 203 neregistrovaných