... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: IT Poradňa PC Error

Streda, 6. Novembra 2013, 11:22

Pežot napísal:
A teraz som na vážkach, lebo s palzom sme vymysleli upgrade na môj stolový alebo zobrať tento NTB? :-k

Ak nepotrebujes ntb koli mobilite tak si ho nekupuj a hlavne nie acer ked uz tak nieco normalne nie ntb co davaju v baumaxe ku kosackam :mrgreen: na hry to bude aj tak shit ....

Radsej investuj do stoloveho pc a grafu kup nvidiu lebo radeon nema podporu ani na photoshop ....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Pežot

Streda, 6. Novembra 2013, 11:30

Acer je zlý? Ako počul som aj zlé ale aj kladné ohlasy naň.

Totižto v prípade, že by som chcel vymeniť aj grafiku tak sa mi to už neoplatí vrážať prachy do stolového :-k

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 6. Novembra 2013, 11:54

acer je chvaleny len vo timelinex verzii... ale kvalita prevedenia o hovne, smejdne presvietene LCD displaye, touchpad eliantech ziadny oblubeny synaptics atd... mne sa poslednu dobu pacia DELL vostra a vo velkom asusy

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 6. Novembra 2013, 12:09

a nejake typy na desktop hernu zostavu?
BF4 mi ide iba na medium detailoch plynule...tak rozmyslam, ze bud kupim nieco nove..alebo spravim len upgrade VGA karty..zas az tak vela sa nehravam...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

snapshot
Auto: E34 525TD

Streda, 6. Novembra 2013, 12:34

jednoznacne acer nie a ked kvalitny acer tak za to kupis vydarene Lenovo, Dell

vomack, zalezi od toho co mas uz teraz, doska, procesor, RAM, VGA
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

Pežot

Streda, 6. Novembra 2013, 12:43

Vydarené lenovo som už dlho nevidel [-(

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Streda, 6. Novembra 2013, 13:38

mno jo.. a chlapy nerozmýšlali ste nad konzolou?
Ta je k tomu určena.. a nemusíte tu riešit nejaku grafiku, cpu.. a pod..

ja to mam poriešene priamo tak..
staručky NB mi šlape... a jedine čo si na nom lubim zahrat je COD4 po sieti.. inak XBOX..
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 6. Novembra 2013, 13:45

mám taký pocit že novšie hry sú na PC krajšie ako na X-boxe, tam to je ochudobnené o pár detailov aby to šľapalo bez problémov, tak z tohto hľadiska sa oplatí počkať na Xbox one
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 6. Novembra 2013, 13:49

Hentie packove ovladace, co majo konzoly su na smiech. Ak chce clovek seriozne hrat nejaku FPS, ci RTS musi beztak siahnut po kombnacii mys + klavesnica.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Streda, 6. Novembra 2013, 14:04

Ja beztak hrávam na kompe asi len WoT ...

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Streda, 6. Novembra 2013, 23:16

ONdr3j napísal:
lipi preeeeesne toto iste aj mne ukazoval, ako som pisal chyba bola v Eset Smart Security kde blokoval tento program, po obrateni na podporu mi bolo vytvorene specialne subory (2 subory, jeden na 32 a druhy na 64 bit system) ktore som musel nahradit povodne a od vtedy ide ako po masle, zial netrvalo to den ani dva ale cca 2 mesiace kym sa prislo na problem
takze pokial nefunguju vynimky ktore si dal programu (ip adresa a pod) tak sa treba obratit na technicku podporu
inac ten antivir si len vypol? ak nie skus ho uplne odinstalovat a + vsetko vypnut, ak pojde, zapinaj po jednom aby si vedel co to blokuje a nasledne bud to sam vyriesil alebo sa obratil na podporu blokovaneho programu

Inak k tomu NAS.. mam world edition.. biely s jedným hdd (750gb) a vpredu ma ten svietiaci modry LED kruh (blue ring)...
skusal som to na NB... WIN 7.. bez antiviru.. s vypnutym defenderom, Firewalom.. a aj tak nič..
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 7. Novembra 2013, 15:37

snapshot napísal:
jednoznacne acer nie a ked kvalitny acer tak za to kupis vydarene Lenovo, Dell

Myslis taky super ako vsetky nase firemne ? :lol: :lol:
Jack Daniels + Coca Cola :)

pelo
Auto: e39 520i saloon

Piatok, 8. Novembra 2013, 08:58

Zas to nemarginalizujte chlapci. Mam od Aceru ultrabook Aspire S3-951 s i7, povodne tam bol 500GB HDD + 20GB SSD na hibernaciu. Uz v tejto zostave bol nabeh ci po vypnuti alebo prebudeni z hibernacie sakra rychly, teraz som HDD vymenil za SSD Crucial a slape to neskutocne. Akoze za tie prachy, co som ho dostal, by som od lenova nekupil nic schopne, to iste plati o dell a asus. Takze zas nemusite hned nadavat len ked vidite znacku. Prevedenie je tiez velmi solidne, display ma rovnomerne podsvietenie a zas vsetci sa tu tvarite, akoby ste na tych notebookoch robili profi grafiku alebo neviem co. Vacsina ludi tie notebooky potrebuje na pracu v terene a nie aby si honili ego na tom, ze ja mam macbook, poserte sa zo mna...

Pri kupe cohokolvek ma zaujima najma pomer cena/vykon a je mi v podstate jedno, co je to za znacku. Ked dostanem od Aceru nieco za 700EUR, pricom nieco s rovnakou vybavou od lenova by stalo minimalne 1000EUR, tak ten rozdiel je myslim si dost velky. Kym su tie stroje v zaruke, tak mi opravia jeden aj druhy a zas notebook sa nekupuje na 10 rokov, ide hlavne o to, aby drzal krok s dobou take 3-4 roky, potom je uz aj tak zastaraly a kupujem novy.
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

ice.blade

Piatok, 8. Novembra 2013, 10:05

kupit acer za 800€ a tvarit sa ze od inych vyrobcov by si porovnatelny nezohnal je take no :) ja som chcel pred rokom asus U24E 11.6" s i7 rovnako 2gen ale dodavatel mi dal mimimalny odber 150 kusov po 650 eur kus... uznavam ze teraz si vybrat dobry notebook ktory ma pod 13" je umenie ale pre bezneho cloveka ktoremu je jedno ci ma 15 a viac palcov kupi u kazdeho vyrobcu notebook za porovnatelny peniaz... pravda je aj to ze od cias kedy bol acer hnoj sa pekne vypracovali ale ked si zvyknuty na urcity standard ci uz rozlozenie klavesnice, funkcionalita a citlivost touchpadu, urcitu kvalitu obrazu a v neposlednom rade stabilitu s garantovanym vykonom tak si acer nekupis len koli tomu ze je o 50 alebo nedajboze 100 eur lacnejsi :)

pelo
Auto: e39 520i saloon

Piatok, 8. Novembra 2013, 10:36

Dam Ti parametre toho ultrabooku, ze za kolko mi to iste zozenies od lenova alebo dell ;-)
A druha vec, hovorim o ultrabooku, nie notebooku...tam su trochu ine poziadavky a samozrejme aj ceny...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 241 neregistrovaných