... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: IT Poradňa PC Error

Piatok, 7. Júna 2013, 06:21

ale to ci ti odide notebook alebo nie, tak predsa s tym software nema nic spolocne...

je ho pripajam priamo k notasu kablom. Skus najprv aj ty tak bez routru ci ti to nepomoze..

BMWpositiv

Piatok, 7. Júna 2013, 06:28

j.matrix napísal:
ale to ci ti odide notebook alebo nie, tak predsa s tym software nema nic spolocne...

LOL :mrgreen:

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Júna 2013, 07:23

BMWpositiv napísal:
picovina cely Windows, o tom novom Win8 ani nehovorim ](*,)
uz mi odisli 3 laptopy a to som nemal ziadne sunky za 500 dolcov [-X
treba su kupit MacBook pani, ja by som naspat do Windowsu nesiel ani bohovi [-(

Ako vtip dobre :lol:
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

ice.blade

Piatok, 7. Júna 2013, 07:25

uznavam ze novy win8 domrdali z kazdej strany, uvidime ci opravi planovany update startko naspat na desktop ale mac? clovek by musel byt fakt appledroger s iphone aby si kupil macbook

btw mac booky tiez odchadzaju celkom v kvalitnych poctoch, treba sa ist spytat do ccc alebo do traco ako sa na opravach nadherne zaraba kedze je na to vsekto drahe ;)

pelo

Piatok, 7. Júna 2013, 07:33

ice.blade napísal:
uznavam ze novy win8 domrdali z kazdej strany, uvidime co opravi planovany update naspat na desktop ale mac? clovek by musel byt fakt appledroger s iphone aby si kupil macbook

Tak to vyzera, ked sa k niecomu vyjadruje clovek, co o tom vie totalne hovno. Nakupil mrdky, ktovie ako sa k nim choval a chybu hardware zvaluje na OS. A potom pride s riesenim typu "linux je stabilnejsi" pricom s linuxom nikdy nerobil, len to pocul ako vseobecnu vedomost ludstva a "este lepsi je Mac." K tomu prihod iPhone, ktory je samozrejme najlepsi smartphone, kazdy je s nim max. spokojny az sa cudujem, ze sa niekto vobec opovazi aplikovat nan jailbreak, ved je taky uzasny uz od navrhu :mrgreen:

Win 8 je fakt trochu vedla, na tablete som ho skusal len v obchode a prislo mi to celkom pouzitelne ale na PC je to rozhranie dost nahovno. Zatial naj win je 7 x64.

e39 525i sedan '03 -ex

ice.blade

Piatok, 7. Júna 2013, 07:38

ono ak s 8kou robis tak je citit vela zmien k lepsiemu, je rychlejsia ale chyba ti tam strasne aero a velmi mi vadilo ze zmenili standardne fonty za ine proste iny svet ako keby :mrgreen: dorobili vychytavky pri kopirovani, pri manazovani systemu + na windows servri 2012 je vela veci super od reportov az po kompletne klikacky instalacii na pozadi lenze nenavidim tie ich skvele start tabulky nikdy nekonciace super indexove vyhladavanie a prepojenie na cloud... cisto komunisti :D

Pežot

Piatok, 7. Júna 2013, 07:47

Osmičku používam už od Vianoc a som s ňou nadmieru spokojný :wink:

Všetko má svoje miesto a keď to hľadám, aj to tam nájdem :mrgreen:

pelo

Piatok, 7. Júna 2013, 07:50

Mne stacilo pri samotnej instalacii ked v strede monitora ostalo logo windows absolutne bez progress bar, ani animovane nebolo, proste nic, co by naznacovalo, ze system pracuje a nesekol sa. Cize som nejaku chvilu cakal len na zaklade aktivity na disku. A takisto ked das tahat aktualizacie tak kliknes na tlacitko a system taha bez toho, ze by Ti vypisal aspon "stahujem aktualizacie" alebo nieco podobne :? Ale bola to jedna z prvych instalacii z MSDN tak mozno to uz opravili...

Ono je to celkovo take, ze sa to postupne coraz viac priblizuje end-userom, ktori to vidia prvykrat a tym to vyhovuje, lebo pre nich je to prehladne. Rovnako ako ked prisli s ribbon menu v office. Akurat to robi problemy uzivatelom a adminom, ktori boli zvyknuti na stary system, si musi zvykat na nieco ine a kazdu picovinu musia hladat. Aspon keby sa to dalo prepnut do povodneho rozhrania (pre win8 je aspon moznost doinstalovat klasicke start menu)...

e39 525i sedan '03 -ex

BMWpositiv

Piatok, 7. Júna 2013, 07:55

pelo napísal:
Tak to vyzera, ked sa k niecomu vyjadruje clovek, co o tom vie totalne hovno. Nakupil mrdky, ktovie ako sa k nim choval a chybu hardware zvaluje na OS. A potom pride s riesenim typu "linux je stabilnejsi" pricom s linuxom nikdy nerobil, len to pocul ako vseobecnu vedomost ludstva a "este lepsi je Mac." K tomu prihod iPhone, ktory je samozrejme najlepsi smartphone, kazdy je s nim max. spokojny az sa cudujem, ze sa niekto vobec opovazi aplikovat nan jailbreak, ved je taky uzasny uz od navrhu :mrgreen:

Win 8 je fakt trochu vedla, na tablete som ho skusal len v obchode a prislo mi to celkom pouzitelne ale na PC je to rozhranie dost nahovno. Zatial naj win je 7 x64.

mam najradsej takych mudrych ako ty, picu o mne vies tak radsej drz hubu pls... =;
inac tu je moj aktualny mudrofon ty pako, mam ho vyse dva roky, teraz uz vyzera sice akoby ho krava pozula, takze ma hodnotu tak 5 evri, ale inac vsetko stale funguje v pohode, na co by mi bol jaFon? ](*,)

Obrázok

pelo

Piatok, 7. Júna 2013, 08:10

BMWpositiv napísal:
mam najradsej takych mudrych ako ty, picu o mne vies tak radsej drz hubu pls... =;
inac tu je moj aktualny mudrofon ty pako, mam ho vyse dva roky, teraz uz vyzera sice akoby ho krava pozula, takze ma hodnotu tak 5 evri, ale inac vsetko stale funguje v pohode, na co by mi bol jaFon? ](*,)

Obrázok

Skus najprv citat, snazit sa porozumiet napisanemu textu a potom pis.
Ked ja som pako, tak potom Ty si kokot (prepacte za vyraz, ale prisposobujem slovnu zasobu naprotivnej strane, aby tomu pochopil aj dotycny). Dufam, ze si tie notebooky reklamoval v Microsofte, ze Ti ich windows dojebal. =D>

e39 525i sedan '03 -ex

buker

Piatok, 7. Júna 2013, 08:47

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Piatok, 7. Júna 2013, 08:54

ja som kupil osmicku v ramci upgrade visty za 30€ a som viacmenej spokojny. aero mi nechyba, jednoduchsi vzhlad okien sa mi paci a na metro som si zvykol. v update 8.1 klasicky start enbude, akurat vraj dolu pribudne ikona startu ktory spusti metro :)

pelo

Piatok, 7. Júna 2013, 08:55

Treba kontaktovat DJ Andreja, je to spicka vo svojom odbore. Je jediny, kto dokaze opravit windows aby konecne prestal kazit laptopy :lol:

e39 525i sedan '03 -ex

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Piatok, 7. Júna 2013, 12:57

j.matrix napísal:

je ho pripajam priamo k notasu kablom. Skus najprv aj ty tak bez routru ci ti to nepomoze..

JJ.. a ked si pripojil ten WD my book priamo k NB.. tak si použil klasicky kabel ten čo bol k tomu pribaleny.. ?
Som zato že budeš potrebovat križeny kabel nie?

lebo mne ide cez ip.. tam sa dostanem do toho Share managera.. ale cez WD discovery ani tuk.. :(
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných