... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
j.matrix napísal:ale to ci ti odide notebook alebo nie, tak predsa s tym software nema nic spolocne...
BMWpositiv napísal:picovina cely Windows, o tom novom Win8 ani nehovorim![]()
uz mi odisli 3 laptopy a to som nemal ziadne sunky za 500 dolcov![]()
treba su kupit MacBook pani, ja by som naspat do Windowsu nesiel ani bohovi
ice.blade napísal:uznavam ze novy win8 domrdali z kazdej strany, uvidime co opravi planovany update naspat na desktop ale mac? clovek by musel byt fakt appledroger s iphone aby si kupil macbook
pelo napísal:Tak to vyzera, ked sa k niecomu vyjadruje clovek, co o tom vie totalne hovno. Nakupil mrdky, ktovie ako sa k nim choval a chybu hardware zvaluje na OS. A potom pride s riesenim typu "linux je stabilnejsi" pricom s linuxom nikdy nerobil, len to pocul ako vseobecnu vedomost ludstva a "este lepsi je Mac." K tomu prihod iPhone, ktory je samozrejme najlepsi smartphone, kazdy je s nim max. spokojny az sa cudujem, ze sa niekto vobec opovazi aplikovat nan jailbreak, ved je taky uzasny uz od navrhu![]()
Win 8 je fakt trochu vedla, na tablete som ho skusal len v obchode a prislo mi to celkom pouzitelne ale na PC je to rozhranie dost nahovno. Zatial naj win je 7 x64.
BMWpositiv napísal:mam najradsej takych mudrych ako ty, picu o mne vies tak radsej drz hubu pls...![]()
inac tu je moj aktualny mudrofon ty pako, mam ho vyse dva roky, teraz uz vyzera sice akoby ho krava pozula, takze ma hodnotu tak 5 evri, ale inac vsetko stale funguje v pohode, na co by mi bol jaFon?![]()
j.matrix napísal:ale to ci ti odide notebook alebo nie, tak predsa s tym software nema nic spolocne...
je ho pripajam priamo k notasu kablom. Skus najprv aj ty tak bez routru ci ti to nepomoze..