... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Re: Gestá motorkárov

Sobota, 18. Mája 2013, 10:31

hessy napísal:
ja by som chcel vidiet teba moj zlaty keby si mal kamion by si sa nevedel ani rozbehnut snim :wink:

Jaky sisi isty, niesi jediny co ma vo vodicaku C+E

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 18. Mája 2013, 10:34

alfa ma pravdu ja tiez ked na okreske idem obehovat nakladak tak sa nevynorim znicoho nic vedla neho ale mu nakuknem ci nema nic po pravej strane comu by sa mohol vyhybat, a potom mu kuknem na lavu stranu nech ma vidi a nie bezhlavo zacnem obehovat, ze si ma vsimne az ma vytlaci do priekopy. to iste by mohli robit aj motorkari, vecsina ani svetla nepouziva tak ako si ho mam vsimnut ked ide ovela rychlejsie ako ja, ma meter na sirku a v drvivej vecsine je vo farbe asvaltu
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

alfi666

Sobota, 18. Mája 2013, 13:16

Ved to je prave problem.. oni si musia uvedomit, ze su malo viditelny a este k tomu sa pohybuju nadpriemerne rychlo...

Pochybujem, ze by ich hocikto chcel zamerne ohrozit... cize tato debata mi pride docela zbytocna...

Hlavny problem je v tom, ze vacsinou su to mladi chalani co nevedia co zo sebou tak tomu nakladaju hlava-nehlava.. ved adrenalin
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

tomas20
Auto: f31 320xd
Kraj: Bratislavský

Sobota, 18. Mája 2013, 20:35

alfi666: ano toto je pravda, motorkari niektori by sa mali uvedomit, akonahle prisli prve teplejsie dni, tak som zazil na trnavskom obchvate situaciu - isiel som cca 100kmh, oproti mne auta a skupina 15-20 motorkarov bezproblemov obiehala, ohrozovali mna a aj protiiducich, hajzli.
vyburovat sa da aj na slovakiaringu :-s

well, to dakovne gesto som ale nepoznal, cize tato tema ma prinos pre mna :thumbup:

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Sobota, 18. Mája 2013, 23:04

Minule som siel z roboty na obed cez prechod pre chodcov...sli auta, zrazu mi jeden z dialky blikol a ukazal aby som siel, tak som vykrocil vpred. Auto pekne zastalo a za nim motorkar smykom-bokom az mu zdochla motorka
Daval pozor? Sustredil sa?
Nie...lebo MY na autach mame davat pozor na nich :roll:

Ja ked idem napriklad rychlo a predbieham atd tak si davam 5x vacsi pozor ako pri beznej jazde pretoze sa nebudem spominat na to ze ma ostatni vidia ale v prvom rade ja predvidam a davam bacha
Toto ked budu robit motorkari tak pohoda
Klub tvoria ľudia, nie autá...

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Sobota, 18. Mája 2013, 23:38

nemam nic proti, motorkarov pustam zaroven nenavidim ale ako mam ja podakovat motorkarom ktori chodia nonstop na dialkovych svetlach? ](*,) ](*,)

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 19. Mája 2013, 12:09

alfi666 napísal:
oni sa musia uistit ze ich tie auta vidia.. a nie spoliehat sa na to, ze okolo nich "prefrcia"

pravda. Ono ale väčšina dobrých motorkárov to tak aj robí. Idioti, čo si myslia že ich je vždy vidieť a hlavne majú vždy prednosť (aj keď sú na hlavnej) sú skôr či neskôr mŕtvi.
Základ pri jazde na motorke je myslieť za iných. Neustále. Aj keď som na tej najhlavnejšej ceste z hlavných. Kto má rozum to vie, kto nie bude len pičovat na plechovkárov že nedávajú pozor atd.. aj keď, aj v tom je kus pravdy
Agelias© by migo
///MARKETING

LUBOSKO
Auto: BMW 1 2005 120kW
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Júna 2013, 13:23

DNES MA TAKYTTO 2 JA BLAZNI OBIEHALI,,MEZI.. PUCHOV ...PB..PRI PRIEHRADE....ZAVESEY NA MNE, A KED UZ SOM JA ISIEL , PREDBIEHAT.....SOM... MOZNO MAL 180...TAK MA SKUSAL PRED......ROVINA..POHODOVKA...ALE V DIALKKE ,,BUS,,...KOKOT NESTIHOL, A MAL NA MALEEE...SKORO MAL SOFER BUSU TROFEJ...

LUBOSKO
Auto: BMW 1 2005 120kW
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Júna 2013, 13:29

LUBOSKO napísal:
DNES MA TAKYTTO 2 JA BLAZNI OBIEHALI,,MEZI.. PUCHOV ...PB..PRI PRIEHRADE....ZAVESEY NA MNE, A KED UZ SOM JA ISIEL , PREDBIEHAT.....SOM... MOZNO MAL 180...TAK MA SKUSAL PRED......ROVINA..POHODOVKA...ALE V DIALKKE ,,BUS,,...KOKOT NESTIHOL, A MAL NA MALEEE...SKORO MAL SOFER BUSU TROFEJ...

JEDNOZNACNE.....SU TO LEN DARCOVIA,,... NO MOZMO... CEST MOTORKAROM.....

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 7. Júna 2013, 13:33

môžeš začať písať ako človek? ](*,)

alebo preložené v tvojom jazyku : MOZES....PROSIM...TAPISAT....NORMALNEEE?????

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw

Piatok, 7. Júna 2013, 17:15

podla mna bola ta situacia s cyklistom dost kontraprouktivna...pretoze si zoberte priklad ze sedite v tom aute idete 90km/h ..vidite cyklistu...pozres do spetaka a za tebou motorka ktora ta chce predbiehat...proste vodic toho auta musel obiehat toho cyklistu..aby ho neohrozil...a zaroven musel davat bacha na motorkara aby neohrozil jeho...aj vodic toho auta musel zvazovat co je mensie zlo a zaroven sa modlit aby sa nic nestalo...mam obehnut cyklistu a ohorzit motorkara alebo mam ohrozit cyklistu a nechat motorkara ist? cize smerovka a obehnem cyklistu a nech si motorkar nadava kolko chce..cize v tomto pripade by sa dalo v klude povedat ze motorkar ohorozoval nielen seba ale aj ostatnych ucastnikov...kedze motorkar nesiel predpisovo teda tych 90km/h nemal dovod sa rozculovat...a takisto sa motorkar nemal co rozculovat ked ho auta skrizili v tej krizovatke a on chudacik sa nemal ako predret dopredu...to je tiez v zakone nieco napisane ze sa nesmie menit poradie v krizovatke...ci tak nejako...
skratka motorkari maju vlastne pravidla a mozu byt iba radi ze im to my vodici tolerujeme...

a nieze ma ukamenujete... :mrgreen:

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Piatok, 7. Júna 2013, 20:11

lovec31 napísal:
a nieze ma ukamenujete... :mrgreen:

Prave naopak, najlepsi nazor v celej diskusii.
Speed means freedom of the soul.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Sobota, 8. Júna 2013, 08:28

urcite by som sa mu na krizovatke nerozostupil aby mohol ist pomedzi, cez ciaru...to co je za kravina ](*,) :-({|= vraj uspora casu :roll: #-o
E36 compact 316i           (||||)(||||)

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Sobota, 8. Júna 2013, 13:00

alfi666 napísal:
Ja nadavam na ten test, ktory bol podla mna chujovina ;) .. neviem aky chuj by presiel uplne na opacnu stranu cesty keby obiehal cyklistu..
Tak tebe este asi nejebol cyklista pod kolesa, co? V autoskole sa co uci, ze pri predbiehani cyklistu a pod. ho mas lizat spatnym zrkadlom? Podla mna ho uplne normalne predbehol. Ja ked idem autom, tak bezne prechadzam stredovu ciaru pri predbiehani a s kamionom ked predbieham, idem uplne po opacnej strane. Tiez jazdim v zahranici a tu si dokonca nikto nedovoli predbehnut moped, kde je namiesto stredovej ciary ostrovcek a pritom kludne by sa dali v takychto miestach predbehnut aj tri mopedy iduce vedla seba. Cesta je dost siroka. No nik to spravi. Taktiez som tu este nevidel (dokonca ani na sirokej ceste I. triedy), ze by vodic prebehol cyklistu sucasne, ked ide oproti ine auto. Kazdy vzdy pribrzdi a pri predbiehacom manevri prechadza az cez stredovu ciaru.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Sobota, 8. Júna 2013, 19:54

E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných