... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
hessy napísal:ja by som chcel vidiet teba moj zlaty keby si mal kamion by si sa nevedel ani rozbehnut snim![]()
alfi666 napísal:oni sa musia uistit ze ich tie auta vidia.. a nie spoliehat sa na to, ze okolo nich "prefrcia"
LUBOSKO napísal:DNES MA TAKYTTO 2 JA BLAZNI OBIEHALI,,MEZI.. PUCHOV ...PB..PRI PRIEHRADE....ZAVESEY NA MNE, A KED UZ SOM JA ISIEL , PREDBIEHAT.....SOM... MOZNO MAL 180...TAK MA SKUSAL PRED......ROVINA..POHODOVKA...ALE V DIALKKE ,,BUS,,...KOKOT NESTIHOL, A MAL NA MALEEE...SKORO MAL SOFER BUSU TROFEJ...
lovec31 napísal:a nieze ma ukamenujete...
alfi666 napísal:Tak tebe este asi nejebol cyklista pod kolesa, co? V autoskole sa co uci, ze pri predbiehani cyklistu a pod. ho mas lizat spatnym zrkadlom? Podla mna ho uplne normalne predbehol. Ja ked idem autom, tak bezne prechadzam stredovu ciaru pri predbiehani a s kamionom ked predbieham, idem uplne po opacnej strane. Tiez jazdim v zahranici a tu si dokonca nikto nedovoli predbehnut moped, kde je namiesto stredovej ciary ostrovcek a pritom kludne by sa dali v takychto miestach predbehnut aj tri mopedy iduce vedla seba. Cesta je dost siroka. No nik to spravi. Taktiez som tu este nevidel (dokonca ani na sirokej ceste I. triedy), ze by vodic prebehol cyklistu sucasne, ked ide oproti ine auto. Kazdy vzdy pribrzdi a pri predbiehacom manevri prechadza az cez stredovu ciaru.Ja nadavam na ten test, ktory bol podla mna chujovina.. neviem aky chuj by presiel uplne na opacnu stranu cesty keby obiehal cyklistu..