... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
hellrider napísal:Nie je to nahodou tento kruhac? 48.704911,21.243179 ja osobne som si ho este neodsoferoval, no vyorany som bol z neho ked som ho videl prvy krat :):)
Pežot napísal:To mi je jasne, ze u nas by to bol zmatok, keby take daco existovalo. A tu, kde som, je vacsinou v mestach len jedna alebo par hlavnych ciest a ostatne v centrach a mimo hlavnych ciest su neoznacene (prednost z prava).serwo to keby spravili u nás ... kolízia na každom jednom kruháči. Lebo u nás neplatia na kruháči dopravné značky a pravidlá cestnej premávky. U nás platí "kto je na kruhovom, má prednosť" ... preto máme pre istotu všade značky, tak aby to bolo dodržané![]()
Keby spravili kruháč bez značiek ... neviem koľko ľudí by dalo prednosť vozidlám prichádzajúcim (z pravej strany) do kruhového objazdu.![]()
Le Gend napísal:Hehe, no tak ked pridem na SVK, tak som casto v BA, ale v Kosiciach som veru nebol dobrych 10 rokov.Bud si "blavak" alebo naozaj v zahranici, ze vychodoslovenske mesta povazujes za zahranicie
Pežot napísal:Vo Francúzsku a Španielsku je bežné, že majú svoju vlastnú čiaru motorkári. Tzn. príjazdový pruh a 4 metre veľký priestor, kde autá na červenú stáť nemôžu.
slevin napísal:Tak toto som si vo francuzsku nevsimol a to som tam toho pojazdil celkom dost. Mozno to v niektorych mestach je ale ze by to bolo bezne, to by som netvrdil.