... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:kupoval som cez enebu, kde dlho predlho boli ceny okolo 40-46, ked som kupoval ja boli dva kluce po 36, a kupoval som oba aj pre kamosa.tak to si jedine z Ruskeho GOGu musel kupovat, lebo original stal 59
Fuxxo napísal:diky za vrele prianie, bodaj by ti Mogbuk do rana bluescreeny hadzaltak ti treba
boborjelotor napísal::D horsie veci sa stavaju, ale ano, po tej nestastnej skusenosti nechcem priekupnikov uz ani vidietsa bal kupuuvat od priekupnikov, ked naposledy si myslel, ze kupil noveho dooma za cenu sunkovej bagety a zistil, ze kupil stary :)
Killo napísal:Ja ma nieco cez 35 hodin a bavi ma to riadne. Taktiez si idem hlavne sidequesty presne ako v Zaklinacovi kde som pobehal vsetky otazniky po celej mape.diky za vrele prianie, bodaj by ti Mogbuk do rana bluescreeny hadzal![]()
ale tak mam tam natrieskanych uz 100hodin v hre, mna to nejako po case zacalo bavit. Teraz som si k tomu pozrel Blade Runnera 2049, tak sa vytesujem z toho lore.
A side questy su fakt ovela zabavnejsie a pribehovo zaujimavejsie, nez ta hlavna dejova linka.