... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:5700xt urcite pojde, ale ja ked uz tak chcem mpx, nech to je clean a tak jak ma byt, v prvom rade musi ficat macos na 1000%tie PC verzie ako ? 5700xt by mala ist rovno, drivre v osx su, i ked netusim ako s pcie napajanim. 6800xt mozno neskor budu plne drivre ale kedze sa neda ani poriadne zohnat tak zbytocne nad tym zatial uvazovat.
Killo napísal:Nechcem ti kazit iluzie, ale na uplne najviac nastavenia aj to RT Ultra a nie RT Psycho mam bez DLSS na 3440x1440 miestami 24 fps. Ked zapnem DLSS Quality som miestami na 48fps, ked DLSS Balanced tak cca 60-80fps ako take optimum. Keby to chcem hrat bez DLSS nativne s RT tak potrebujem cca 2-3x nasobne vykonnejsiu GPU ako je RTX3080. Akonahle teda zapinas DLSS je to viacmenej jedno ci mas 4K alebo 1440p kedze nativne to nepobezi len to upscalujes, nebude to vyzerat moc lepsie. V tejto generaciu GPU Ray Tracing bez DLSS je snad pouzitelny len v minecrafteRobis jak keby si nevidel Matrix. Bezne deja vu![]()
Ale pozeram, ze Thorton ma dusu, hrdza na dverach jak lusk.
Jedina vec co ma sere je, ze ten CP budem muset hrat este aspon raz, na RTX karte a 4K monitore. Raytracing mi tam chyba, tie neony a odlesky si to pytaju
pablohablo napísal:naschval som nenapisal RTX30xx, proste nejaku RTX, niekedy v buducnuNechcem ti kazit iluzie, ale na uplne najviac nastavenia aj to RT Ultra a nie RT Psycho mam bez DLSS na 3440x1440 miestami 24 fps. Ked zapnem DLSS Quality som miestami na 48fps, ked DLSS Balanced tak cca 60-80fps ako take optimum. Keby to chcem hrat bez DLSS nativne s RT tak potrebujem cca 2-3x nasobne vykonnejsiu GPU ako je RTX3080. Akonahle teda zapinas DLSS je to viacmenej jedno ci mas 4K alebo 1440p kedze nativne to nepobezi len to upscalujes, nebude to vyzerat moc lepsie. V tejto generaciu GPU Ray Tracing bez DLSS je snad pouzitelny len v minecrafte