ja som tiez mal nejake tie gejming hours medzi sviatkami, kupil som si teda tu mafiu definitive a musim povedat ze hra vyzera fakt uzasne, prostredie je bomba, hra sa to tiez paradne, akurat za 25e to bolo velice kratke, chybali mi tam fakt tie repetitivne relaxacne tasky a side misie z mafie 3, som to presiel za par hodin a nemam dovod sa k tomu vracat

co je velka skoda..
vcera som si kupil a za 10 hodin aj stiahol RDR2

a musim povedat ze hra vyzera snad este lepsie jak mafia, fakt je nadherna, a vyzera to aj tiez dost dobre odladene, hral som to asi len hodinu, takze viac neviem k tomu, ale tak asi to bude na desiatky hodin zabavy, cize 37e lepsie investovanych jak v mafii

tiez som prekvapeny jak obidve hry slapu na tej moje 580x s prstom v nose, hlavne RDR2 fici vpohode plynulo na 4K s myslim si ze dost vysokymi detailami :-O to som fakt necakal, maju to odladene paradne..
plus som si este kupil NFS Heat na ktory som sa tesil velmi dlho, odkedy som dohral payback, a musim povedat ze nesklamal.. absolutne najviac sa mi z celej hry paci ten vizualny tuning, ake moznosti su tam, berem to cele ako najlepsi 3D simulator tuningu ktory existuje, a hlavne clovek tam moze nalozit widebody kit, vzduchac, nastretchovane gumy na aston martin DB5 alebo lambo diablo.. takze nfs rozhodne odporucam :-) stiahol som si aj trainer, nech mam dost love na secky auta co chcem, takze o to zabavnejsie to je