furt budes jebat, jak keby si bol od Sarinovcov
nechapem preco mnou approved. Ja som zacal na Ultimate, lebo vtedy bola na nho akcia (dokonca neviem ci som ju nevyuzil viackrat, medzitym som to mal zaplatene za full). Potom neskor som vyuzil akciu na Game pass pre PC, a teraz ked si rozkliknem ponuku, mam navyber obe za 9.99 vs 12.99.
a ak uz chceme byt korektni, FAQ pise toto :
Budú všetky typy predplatného Xbox Game Pass zahŕňať EA Play?Členovia predplatného Xbox Game Pass Ultimate získajú EA Play pre Xbox One, Xbox Series X|S a Windows 10 prostredníctvom aplikácie EA Desktop. Členovia predplatného Xbox Game Pass pre PC získajú EA Play v počítačoch s Windowsom 10. Xbox Game Pass pre konzolu neobsahuje EA Play
Ak ste členom predplatného Xbox Game Pass Ultimate, automaticky získate nárok na EA Play v konzole.
Ak ste členom predplatného Xbox Game Pass Ultimate alebo Xbox Game Pass pre PC, budete si musieť vytvoriť konto EA, prepojiť ho so svojím kontom Xbox a následne si stiahnuť aplikáciu EA Desktop pre PC (Beta), aby ste mohli EA Play začať používať v PC. Po dokončení si budete môcť stiahnuť a zahrať hry EA Play prostredníctvom predplatného Xbox Game Pass na konzolách Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X a vo Windowse 10.
Takze celkom nechapem tomu rozdeleniu v Xbox appke, kde Ea Play ponuka iba pre Game pass Ultimate.
[font=Segoe UI, Segoe UI Web (West European), Segoe UI, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, Helvetica Neue, sans-serif][font=Segoe UI, Segoe UI Web (West European), Segoe UI, -apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, Helvetica Neue, sans-serif]Zial nema docenturu zo SBSky, aby som sa v tom vedel vyznat[/font][/font]
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)