... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:Stock RTX30 sa zlepsuje, momentalne ma alza asi secko skladom (3060Ti,3070,3080,3090) i ked ceny su ake su https://www.alza.sk/graficke-karty-nvid ... 881565.htm
Abyssko napísal:Dake mikrotransakcie to neporiesia? 😂
Killo napísal:Mna westerny nijako extra nelakaju, ale ten svet v RDR2 ta chyti aj tak. Fakt to vyskusaj. Rataj s tym, ze je to strasne pomale a kym sa to rozbehne, fakt tam v poho zabijes cez 5hodin. Je to aj dost komplikovane, kym pochopis zaklady, ale potom je to perfektne. A ako bonus - je to dlhe jak zoznam Doggovych exekucii. Mne trvalo 150hodin cisteho casu, kym som presiel main story, vacsinu side questov a presmejdil drtivu vacsinu sveta.RDR2 som nehral zatial, mna ten westernovy svet naoko vobec nebavi.
boborjelotor napísal:metro 2033 redux je na epicu za bobrovecku fakturu
Killo napísal:ja som podobne na tom, ale proste sa ta hra neda ignorovat, kedze je to fakt asi top open world za poslednych X rokov.. cakal som ze CP77 bude na takej urovni, ale bohuzial asi nieje.. takze asi sa tomu nevyhnemeRDR2 som nehral zatial, mna ten westernovy svet naoko vobec nebavi. Ale kazdy mi to zatial chvalil, ze to je super, tak mozno tomu casom dam sancu. Tieto sviatky som uz skoncil s kupovanim/vymyslanim, to si radsej v ramci diety dam toho Aliena a len si budem menit plienky.