... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
reklamne predmety bmwklub.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 17:29

Takze nový design flaw, max velkost savefile 8MB. :D
Prílohy
SmartSelect_20201220-172805_Samsung Internet.jpg

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 17:34

crash zacina uz po 6MB co ludia pisali na reddite cez tyzden.

ja som dnes zacal hrat gta 4. idem poinstalovat mody, co maju fixnut tu hroznu gumennu fyziku aut, ale na to, ze je to 14 rocna hra to vyzera celkom dobre, nemam pocit, ze by som hral tak staru hru.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 19:07

voMacK napísal:
Toto ma trosku nasralo na trojke, ze uz to bolo skor o akcii ako strachu. Lebo 1ka a 2ka su kurva ze strasidelne a dobre..

BTW. dal som vcera sancu Ghostrunnerovi. Uvidime kolko s tym vydrzim mat nervy, je to strasne oldschool hardcore.. V prvom leveli som umreu 58krat. oproti tomu aj Hotline Miami bola prechadzka ruzovou zahradou..

EDIT: Uz som to zmazal. Fakt na to nemam nervy :D
Obrázok
Praveze sa treba naucit tie mechaniky (hlavne wallrun a bullet time uhybanie v skoku), a v pak to ide. Ale hej, umierat budes, 50-100 umreti v niektorych pasazach bola norma :D gameplay tak 7-8 hodin, ja som to hral hned 2x po sebe, strasne ma to bavilo. Ako hovoris, oldschoolovka, co sa na nic nehra. Nie koridorova picovina, ktora ta vedie za rucicku aby si to zvladol za kazdu cenu.
Hral si to na PC ci konzole? Lebo na ovladaci by som to asi nedal, klavesnica a mys je tu asi lepsia.

RTG napísal:
Andromeda bola nahodou celkom fajn. OK, je tam co kritizovat, ale potencial ma teda dost velky ako moznostami, tak pribehom. Ono ked to clovek porovna s ME1, tak to tiez za vela nestalo co sa mechanik a sveta tyka. Iba pribehom. Dvojku zase skresali svetom, pribeh slusny trojka vygradovala. Takze za mna nie moc dobre prirovnanie. Naviac najhorsie je, ze sa okolo spravi strasny hype a ludia cakaju potom privela.
tu ti ako diehard ME fanusik musim oponovat. Po vydani som Andromedu ani neskusal, ked som videl aky shitstorm sa na to zniesol, radsej som to ignoroval. Ach sladka nevedomost. Som si to ale pol roka dozadu kupil, ze teda dam tomu sancu aj ked kazdy picoval.
No a po par odohratych hodinach, jak som dosiel na tu planetu mackopsov, som to musel vypnut. Lebo totalne prijebane, akoze obrovsky openworld ale robis tam 3 typy ukonov stale dookola. Postavy aj dialogy totalne prijebane, uz po prvych minutach som mal chut akurat vsetkych fackat. Ani okrajovo sa to nechyta na povodnu trilogiu, sice tu mas super zbrane, lepsi combat system, open world, vysperkovane to je, ale je to dusevne prazdne jak keby sa pozeras do ficovych prepitych oci.
Mass Effect trilogia bola space opera, bolo to o pribehu, o postavach, ktore si si oblubil. Andromeda nema nic z toho, je to len chladny kalkul zo strany EA aby to zase urobilo dobre co najvacsiemu spektru hracov, bezducha korporatna picovina.

Kyberbug vidim podobne jak Bober, cim dlhsie hras tym horsie to je. Ja som sa hecol robit sidequesty, nech to nedohram za 10hod lebo potom by som to uz tiez nezapol. No zabugovane je to na total, uz som sa raz zasekol v stene, autom som sa zaskol v nejakom bordeli pri ceste, tak ze som nemohol vystupit ani sa pohnut. Hral som side quest kde bolo treba najst Delamainove hacknute taxiky. 2 alebo 3 som nasiel a spravil s nimi co bolo treba, na dalsi som natrafil ako na ceste naraza do nerozbitnych zvodidiel. Prisiel som k nemu, mal som dostat pokyn ako ho opravit/zneskodnit... a nic. Kokotsky taxik si to tam jebal do zvodidiel a mne sa nic nedalo robit.
A ten driving model v tej hre je vyjebany vtip. Uz len kvoli tomu tu hru mam chut vymazat zo Steamu a zabudnut ze nieco take existovalo. Hlavne ze sa polski kkti este chvalili, kolko vela casu modelovali a vymyslali tie auta, aby boli top. No hej, je to uzasne, ked ani pneu nemozes prestrelil, kokoti.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 19:22

Oponovat sice mozes, ale pribehovy potencial to ma velmi slusny. Jasne repetitivne ulohy seru aj mna, ale to ma sralo aj v jednotke, kde to bol explore system uplne rovnaky. Iba o polovicu mensi a dokopy na tych planetach nebolo nic. Mimo hlavny pribeh si iba riesil tiez plus minus veci dookola aj v rovnakom priestore a natahovalo sa to ako tyzden pred vyplatou. To co vycitas andromede mala ME1 tiez, len tu uz nastupuje spomienkovy optimizmus. Dvojka bola ooovela lepsia - tou som aj zacinal, jednotka ma na zaciatku obisla, Kedze ma ale dvojka oslovila, zahral som si aj jednotku a aj to iba kvoli preneseniu udalosti a charakterovych vlastnosti do dvojky a startoval na inej pozicii. Preto mi tak andromeda nevadi, lebo ja vidim za tym hlavne pribeh a zvysok ma tak neirituje.

boborjelotor

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 19:35

tie deti, co sa namotali na ten fake xmas free game list na EPICu musia krvave slzy ronit, ked vidia co zatial vychadza von :)))

Killo

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 19:46

No podla mna nemal ten pribeh ziadny potencial, bolo to uplne spatne uz od samotneho navrhu. V jednom YT videu to bolo dobre rozobrane, ze napredovanie pribehu v trilogii bolo inteligentne vygradovane, kdezto Andromeda to mala uplne klisoidne - dojdes do novej galaxie, mas hned predstaveneho nepriatela, ktory ma klisoidnu motivaciu, proste pribeh bez stipky inovacie https://youtu.be/jiAL3UefOro?t=833. Ale dobre.
Argument so spomienkovym optimizmom je bohuzial neplatny, lebo ja som ME nehral ked vysli. Vtedy ma to uplne obislo. Ja som sa k tomu dostal tak 3 roky dozadu uplnou nahodou, a odvted som celu trilogiu presiel 3-4x, lebo ma to bavilo, kazda jedna blba vedlajsia misia bola radost... To sa u Andromedy povedat neda

cuberbug in a nutshell:
Prílohy
Screenshot 2020-12-16 21.00.18.png
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy

Pondelok, 21. Decembra 2020, 23:03

https://9gag.com/gag/a6KvWbN pici :D Tie bugy su lepsie ako hra.

Killo

Pondelok, 21. Decembra 2020, 23:26

kristaaa mna pojebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na Epicu dnes zdarma Alien Isolation, hra ktoru si pridam do kniznice ale nikdy nezapnem.

Inak, CDPR dostal od polskej vlady stedru dotaciu v prepocte $7mil.
Zatial som blizsie neinvestigoval, ale rumors co sa mi doniesli su, ze museli hru vydat dokonca roka, aby boli splnene podmienky pre zisk dotacie.
https://wccftech.com/cd-projekt-red-gets-7-million-government/

Popis toho, na co CDPR ziadali ten grant:
CDPR's four proposals were focused on the following game development goals:
Je prijemne vidiet, ze do finalnej podoby sa nedostal ani jeden z tych napadov.

Na reddite tiez zaujimave citanie o pomeroch v CDPR - vysoka fluktuacia zamestnancov, zle pracovne podmienky, spominaju sa tam nestandartne vztahy majitelov CDPR s vladnymi predstavitelmi (oligarchovia?). No odo mna ti polski smelinari skurveni neuvidia uz ani cent.
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kgl28l/how_cyberpunk_2077_was_developed_timeline_and/

Killo

Utorok, 22. Decembra 2020, 01:29

TEN DOOM ETERNAL JE PROSIM PEKNE JAKA KOKOTINA ????????
ano ano, vy ste to hovorili. Na druhej najtazsej obtiaznosti som nepresiel pasaz na zaciatku v nakupnom centre, proste v pici sa jebu na mna kokademoni a ten pavuk vyjebany, nemam ani naboje ani benzin do motorovky a mozem tam akurat hopsat jak kokot.

2020 ma tusim chce odnaucit zabijat cas hrami

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Utorok, 22. Decembra 2020, 06:23

Dake mikrotransakcie to neporiesia? 😂

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 22. Decembra 2020, 07:05

Killo posli 400ecka za dobru radu.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pablohablo

Utorok, 22. Decembra 2020, 09:02

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:34, upravené celkom 2 krát.

boborjelotor

Utorok, 22. Decembra 2020, 10:14

treba tie redditove a 9gagove reci brat s vacsou rezervou aku si patrez nechava na servis kyblov, este mam niekde v skrini mozno NDA, co som musel podpisat, ked som pred 14 rokmi siel navstivit kamosa, ktory robil pre bohemia interactiv, 6 mesiacov zavrety v hoteli a povolena 1 navsteva za 2 tyzdne, mam dost pochybnost, ze aj hociako disgruntled emplojiii by sa pustil hubu na spacir aj keby cez 4 tory a 20 vpniek nieco pisal anonymizovane. to sa proste nedeje, tie NDAcka su vacsinou na 30 rokov a postihy jak kokot, nikto neriskuje, ze sa do toho nejaky firemny bober pusti a bude sondovat, kto vynasa. bud pusti nieco tak vagne, ze to naozaj nikto neuveri, lebo to znie ako 10x prevarena klebeta od babky demokratky, a ak pusti nieco juicy tak riskuje, ze to niekto vytracuje.
rovnako silno pochybujem, ze koli 7 milionom by cdpr isiel s kozou na trh, ked su v hre stovky milionov, 7 milionov ma nejaky junior PR managiir alokovane na reklamu na asocialnych mediach.
ak ich niekto tlacil, tak to bolo Sony a Microsoft, lebo dalsi postpone by znamenal dalsie vlny refundov... to bol aj hlavny dovod preco to sony komplet vyjebalo z obchodu a dalo refund kazdemu, kto chcel, lebo im refundovanie cb zobralo komplet kapacitu ich support teamu, a ludia potom boli nasrati na Sony, nie na cdpr.
tie refundy zas nie su tak masivne ako by sa mohlo zdat, oni to ustoja, ta hra trhala rekordy aj v predaji pocas prveho tyzdna, aj v pocte konkurentnych hracov, rekord drzal Skyrim s nejakymi 100k, Cb malo milion..
nejaka 7 milionova dotacia im moze byt u pici v tejto situacii, ked im tolko tecie za den.

Killo ja som ten alien radsej ani nepridaval do library, lebo keby som to raz spustil tak by som musel rovno sediet na serbli a nie na stolicke. ja neviem kto tieto hry hrava, nestacia horory bezneho dna, este si to aj nasobit v hre?

pablohablo

Utorok, 22. Decembra 2020, 11:23

Cyberpunk 2077 som prestal hrat story kde ma slecna zacipovala v pivnici a pustala mi video s tym ako ukradnut prvy artefakt, ziadne major glitche som nezazil az na lietajuce metly, vznasajuce sa stetky a ludi zdielajucich priestor a cas. Reku ak je to tak zabugovane ako vsetci pisa tak si pockam na prve dva service packy januar/februar, mozno na prve DLC a potom sa do toho pustim odznova. Zatial sa len tak bezhlavo taram po meste, sem tam niekto umre. Ale RDR2 si uzivam, 80-100 fps na Ultra moza byt, smooth as fuck. Stock RTX30 sa zlepsuje, momentalne ma alza asi secko skladom (3060Ti,3070,3080,3090) i ked ceny su ake su https://www.alza.sk/graficke-karty-nvid ... 881565.htm

starynovy

Utorok, 22. Decembra 2020, 12:21

No 9gay by som bral cely s rezervou, teraz sa zase vynorili videa cp77 vs. Gta4 a 5. Take ohybanie reality tych preorder simpov, ze by si dal slap cez internet. Tak 8z10 ludi tam proste zere tu nedopecenu picovinu. Stari ojebavaci ako EA iba ticho pozerajú a zapisujú aku chujovinu dokazes predat a este ti podakuju. Len treba nejaky marketing a postavu. Ked si henry cavil staval doma PC tak simpovali horsie jak k bele delfine. Daju ho na titulku a vystarane. :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných