voMacK napísal:Toto ma trosku nasralo na trojke, ze uz to bolo skor o akcii ako strachu. Lebo 1ka a 2ka su kurva ze strasidelne a dobre..
BTW. dal som vcera sancu Ghostrunnerovi. Uvidime kolko s tym vydrzim mat nervy, je to strasne oldschool hardcore.. V prvom leveli som umreu 58krat. oproti tomu aj Hotline Miami bola prechadzka ruzovou zahradou..
EDIT: Uz som to zmazal. Fakt na to nemam nervy

Praveze sa treba naucit tie mechaniky (hlavne wallrun a bullet time uhybanie v skoku), a v pak to ide. Ale hej, umierat budes, 50-100 umreti v niektorych pasazach bola norma

gameplay tak 7-8 hodin, ja som to hral hned 2x po sebe, strasne ma to bavilo. Ako hovoris, oldschoolovka, co sa na nic nehra. Nie koridorova picovina, ktora ta vedie za rucicku aby si to zvladol za kazdu cenu.
Hral si to na PC ci konzole? Lebo na ovladaci by som to asi nedal, klavesnica a mys je tu asi lepsia.
RTG napísal:Andromeda bola nahodou celkom fajn. OK, je tam co kritizovat, ale potencial ma teda dost velky ako moznostami, tak pribehom. Ono ked to clovek porovna s ME1, tak to tiez za vela nestalo co sa mechanik a sveta tyka. Iba pribehom. Dvojku zase skresali svetom, pribeh slusny trojka vygradovala. Takze za mna nie moc dobre prirovnanie. Naviac najhorsie je, ze sa okolo spravi strasny hype a ludia cakaju potom privela.
tu ti ako diehard ME fanusik musim oponovat. Po vydani som Andromedu ani neskusal, ked som videl aky shitstorm sa na to zniesol, radsej som to ignoroval. Ach sladka nevedomost. Som si to ale pol roka dozadu kupil, ze teda dam tomu sancu aj ked kazdy picoval.
No a po par odohratych hodinach, jak som dosiel na tu planetu mackopsov, som to musel vypnut. Lebo totalne prijebane, akoze obrovsky openworld ale robis tam 3 typy ukonov stale dookola. Postavy aj dialogy totalne prijebane, uz po prvych minutach som mal chut akurat vsetkych fackat. Ani okrajovo sa to nechyta na povodnu trilogiu, sice tu mas super zbrane, lepsi combat system, open world, vysperkovane to je, ale je to dusevne prazdne jak keby sa pozeras do ficovych prepitych oci.
Mass Effect trilogia bola space opera, bolo to o pribehu, o postavach, ktore si si oblubil. Andromeda nema nic z toho, je to len chladny kalkul zo strany EA aby to zase urobilo dobre co najvacsiemu spektru hracov, bezducha korporatna picovina.
Kyberbug vidim podobne jak Bober, cim dlhsie hras tym horsie to je. Ja som sa hecol robit sidequesty, nech to nedohram za 10hod lebo potom by som to uz tiez nezapol. No zabugovane je to na total, uz som sa raz zasekol v stene, autom som sa zaskol v nejakom bordeli pri ceste, tak ze som nemohol vystupit ani sa pohnut. Hral som side quest kde bolo treba najst Delamainove hacknute taxiky. 2 alebo 3 som nasiel a spravil s nimi co bolo treba, na dalsi som natrafil ako na ceste naraza do nerozbitnych zvodidiel. Prisiel som k nemu, mal som dostat pokyn ako ho opravit/zneskodnit... a nic. Kokotsky taxik si to tam jebal do zvodidiel a mne sa nic nedalo robit.
A ten driving model v tej hre je vyjebany vtip. Uz len kvoli tomu tu hru mam chut vymazat zo Steamu a zabudnut ze nieco take existovalo. Hlavne ze sa polski kkti este chvalili, kolko vela casu modelovali a vymyslali tie auta, aby boli top. No hej, je to uzasne, ked ani pneu nemozes prestrelil, kokoti.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)