... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Sobota, 19. Decembra 2020, 22:46

pozeral som nejake video cb co typek hral na 3090...secko pekne, rejtrejsink seckeho.... jazdi autom, na slusaka, ziadne manevre, pekne v premavke jak chuj, dodrzuje rychlosti... a co robi hra? LOADUJE TEXTURY. akoze keby som to hral na karte, ktoru od skalpera niekto kupil o druhej rano na pumpe za rovnaku cenu jak bezkatovu vykuchanu 535d a skakali by mi tam textury reklamy zelenho kokota z alzy, tak by som ozaj asi radsej hral minecraft.
ale v poslednom patchi, kery na pc este neni venku, sa inspirovali komunitou, ktora im musela ukazat, ako editovat ich vlastne configy aby to ryzenoch podpalilo viac jak dve jadra.
ked to snad volajako pofixuju, tak sa vratim a porobim zopar z tych milion sidequestov - hoci som main story cakal naozaj dlhsiu. okrem par questov pre Panam som toho vela neurobil, isiel som tvrdo po hlavnej linii, no a caka som, ze to bude mat aspon dlzku hlavnej story ako mala gta5, ktora tiez nebola az taka dlha, hlavne v gta sa kopec tych misii dalo robit v nahodnom poradi, nejake 4 - 5 sekcii, kde bolo vzdy treba porobit klucovu misiu, aby sa otvorili dalsie, ale nebolo to tak koridorove ako tu. celkom ma to prekvapilo. 14 hodin play time, a to som nejaky cas len tak bezcielne chodil po meste aj mimo mesto, dajme tomu 2 hodiny urcite, a minimalne dalsiu hodinu aj dve by som odratal za cas, kedy som bol afk. hlavnu story som cakal 2x tak dlhu minimalne.

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 19. Decembra 2020, 22:53

WTF?? 12-14hod na main story? Im jebe? To nabrali nejakych developerov z Bobrovca, ci preco team, co urobil dokonaleho Witchera 3 spravil takuto kokotinu?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Sobota, 19. Decembra 2020, 22:58

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:35, upravené celkom 2 krát.

starynovy

Sobota, 19. Decembra 2020, 23:04

boborjelotor

Sobota, 19. Decembra 2020, 23:20

su tam dve alebo tri misie, kde ti to do papule povie "choj hrat side questy kym ti tento chuj zavola o 24 hodin". a nemozes posunut cas, regulerne musi uplynut 24 hodin v hre, a navyse tam bol aj bug, kedy proste dotycny nezavola (ak mi niektoi povie, ze aj toto je spojer tak zajebem plyn a pojdem mysickovat na semaforoch do prahy lebo zijeme len raz), u mna to trvalo hodne cez 1 den, vtedy som teda isiek explorovat, pokilloval par gangov, z coho som mal picuzryzu, nejake crafting materialy maximalne, alebo spravil 2 misie pre Panam, a isiel kupit nejake auta a motorky. druhy raz, ked ma to poslalo domdinze, ze cakaj, tak som hru nehal bezat na pozadi ked som robil nieco do prace a alttabol som naspat po par hodinach a pokracoval.
je to proste kratke. malokto to asi hra tak ako ja, tak si to neuvedomi, ale hra samotna nerobi vela preto, aby hraca posuvala mimo hlavnu liniu. pride ti smska alebo ti zavolaju, ze ta potrebuju, ty ich posles domindze a hotovo, pokial potom sam nezacnes hladat vedlajsie misie tak hra ta tam netlaci. na jednej strane dobre, pre ludi ako ja co vyslovene chceli ist po hlavnej linii. pre vacsinu hracov asi nie.
furt asi lepsie ako valhalla, ja som to prestal hrat po 3 hodinach, ale ludia picuju, ze je to natiahnute jak zaseknute traky vo vytahu, ze aj ked to tlacis dopredu tak 30 hodin, ale bezne ludia 50-60 hodin, a na konci su z toho sklamani, lebo ze tam bolo vela vaty a malo to byt kratsie.
oni fakt asi 80% casu stavali to mesto, a samotny obsah mal nizku prioritu. lebo este v 2018 slubovali snad 40 roznych veci, co v hre nie su, na reddite dnes niekto spravil dlhy zoznam, docital som asi tretinu a smutny som to radsej zavrel, lebo keby tam len ta jedna tretina bola, tak je to je tutti fruti.

stary - https://imgur.com/a/JF8ygvL
15:47, a to je celkovy cas, ked som hral oba konce (resp. neviem ci je viac ako 2 mozne, ja som hral 2, po kazdom ta vrati naspat pred finalnu misiu)
a nie som ziaden speedrunner, jedine co som robil pri 95% dialooch, ze som skipoval dopredu, skip je urobeny celkom dobre, stiham citat titulky a nemusim cakat na otravne chujoviny, to mohlo usetrit dohromady dost casu. ale inac naozaj som to nehral na cas, akurat teda s cielom prejst hlavnu story a velmi sa nezdrziavat.

starynovy

Sobota, 19. Decembra 2020, 23:28

Tak to je na picu, ten exodus urcite nemal ambicie witcher3/rdr2 do ktorych mieril aj CP.. vsak tam je to podla tej stranky 15h+ ked iba dres, 22h+ ked robis aj bokovky a skumas ten svet. :D

boborjelotor

Sobota, 19. Decembra 2020, 23:43

ked som hral gta5 prvykrat, to som si koli tomu kupil x360, tak som niekde pri 60 hodinach skoncil hlavnu story, ale robil som aj dost side misii, a vela casu len tak gtackoval bezcielne - tu ma to proste nebavi, len tak chodit po svete, to je najvacsi fail tej hry, jebat glitche a bugy, mne ten open world nedava ziadnu, ale ze ziadnu radost z hry. a na to som sa tesil asi viac ako na hlavnu story. ked som hral naposledy gta5, po x-ty krat, a hral som len hlavne misie + epsilon, lebo to sa nerata, ked si nezastrielas do scientologov, a na konci som si zvolil najrychlejsi mozny koniec namiesto finalnej misie, tak som bol niekde na 25 hodinach. a tam uz odpadalo velmi vela casu ked poznas komplet celu mapu naspamat, najkratsie cesty, nemusis sledovat mapu atd., mas uz skill pri niektorych kokockych misiach kde helikopterou kradnes vlakove vozne atd., co prvykrat trvalo 2 hodiny a teraz spravis za 10 minut.

ked v cb pozeram ten zoznam sidequestov, tak je to kurva dlhe, su tam aj take vyslovene instant chujoviny, ze choj si kupit auto, tak 3 minuty trva kym sa tam dopravis ak pouzijes fast travel, ale je tam aj dost dlhsich, takze kto tam chce stravit 30-40 hodin, urcite ich tam ma ako stravit, aktivnym hranim misii a nie bezcielne, , ale ked nemas ani open world, kde ta aspon policia nahana, ani dlhu hlavnu storku, je to nakokot.
musim hadam cez vianoce nejake tie metra vyskusat, ked ja nemam rad tieto hry, kde serem maggi v kockach.

starynovy

Sobota, 19. Decembra 2020, 23:57

No, proti predchodcom by som povedal, ze je to menej magiozne. Zjednodusili to. 2033 bolo hardcore. Toto je uz aby to zozrali aj dnesne deti. A hlavne je to vonku, taka ulava ked niesi v trubke kde sa neda utiect. :D Ale jako joo karle koniec je kockovity az az.

pablohablo

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 00:49

dufam ze si to mal na Hard aspon bobor.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 07:00

Z metra som nikdy nemal nakakane, zato pri dead space 1 som to vedel vypnut len preto ze daco prebehlo v dialke😂

boborjelotor

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 08:49

pablohablo napísal:
dufam ze si to mal na Hard aspon bobor.
ked to uz nebudem mat na hard, vypytam si od teba modru tabletku

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 12:45

Abyssko napísal:
Z metra som nikdy nemal nakakane, zato pri dead space 1 som to vedel vypnut len preto ze daco prebehlo v dialke😂

Toto ma trosku nasralo na trojke, ze uz to bolo skor o akcii ako strachu. Lebo 1ka a 2ka su kurva ze strasidelne a dobre..

BTW. dal som vcera sancu Ghostrunnerovi. Uvidime kolko s tym vydrzim mat nervy, je to strasne oldschool hardcore.. V prvom leveli som umreu 58krat. oproti tomu aj Hotline Miami bola prechadzka ruzovou zahradou..

EDIT: Uz som to zmazal. Fakt na to nemam nervy :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 12:54

Ja dost premyslam o gothik3, este je aj v zlave, nikdy som to ale nehral

Lipo69

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 14:13

voMacK napísal:
To nabrali nejakych developerov z Bobrovca, ci preco team, co urobil dokonaleho Witchera 3 spravil takuto kokotinu?
devs co robili na witcher 3 nepracovali na CP
trulovia nabrali este ludi co robili na ME andromeda, a tak to aj vyzera
takze ani na svate CDPR sa neda spolahnut, je to skoda ze to dopadlo ako to dopadlo, ked to polataju o rok ci kedy daju k tomu dlc tak to bude dobra hra
uz nepredobjednam ani boha svateho
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

RTG
Auto: BMW F900XR

Nedeľa, 20. Decembra 2020, 14:18

Andromeda bola nahodou celkom fajn. OK, je tam co kritizovat, ale potencial ma teda dost velky ako moznostami, tak pribehom. Ono ked to clovek porovna s ME1, tak to tiez za vela nestalo co sa mechanik a sveta tyka. Iba pribehom. Dvojku zase skresali svetom, pribeh slusny trojka vygradovala. Takze za mna nie moc dobre prirovnanie. Naviac najhorsie je, ze sa okolo spravi strasny hype a ludia cakaju potom privela.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných