Štvrtok, 17. Decembra 2020, 19:13
po 2 dnovej pauze som sa vratil ku kyberpanku, nejak som uplne vynechal navstevu ripperdoktora od prvotnej navstevy v ramci misie,
tak som si bol kupit double jump topanky a wolverine rukavy. bugy jak svina.
niekedy jednoducho nemozem skoci. vobec. proste to 30 sekund nejde. potom zrazu skocim 30x :)
a ked rozsekam policajta tymi wolverinami tak niekedy sa mi zjavia 4 ruky, ako Goro. potom zrazu splynu v dve, proste animacie ruk dojebane, ale na close combat je to ceckata zbran.
inak je sranda vyskocit na auto. v gta po nejakom case spadnes, tu stojis ako na vagone. a ked strelis na kapotu, auto instantne zastavi, ziadne spomalovanie, brzdenie nic, auto moze ist 50tkou a zastavi za milisekundu. niekde som videl aj video, ked chlapik isiel 200 a za jazdy vyskocil z auta. jednak sa mu nic nestalo, lebo proste fyzika toho enginu to berie ako vystupenie a auta a neberie do uvahy rychlost nic, a to auto takisto zastavilo okamzite ako keby naburalo do steny.
rumors na fixnutie policajtov su, ze budu spawnovat dalej, a dokracuju k tebe po svojich, namiesto toho, ze sa materialuzuju doslova meter pred tebou.
chodili chyry, ze niekto videl video, ako ta policajti nahanaju v aute, vraj to bolo v nejakej beta verzii, ale realne video nikto nevidel.