... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:wut, je tam aj nejaky iny relic co treba neskor v hre ujebat, alebo si len dokoncil The Heist a prvykrat sa zjavil Keanu? Lebo ak je to ten druhy pripad, tak si len na zaciatku v podstate.ja sem len pomedzi tie instahejty zase postnem nazor :
uz zas ma ten CP nebavi, uz to je moc repetitivne. Ujebal som relic od mladeho Arasaku a teraz odtial utekam... ach jaj
boborjelotor napísal:a vies ze som nad 3090 uvazoval ked bola jedna fajna za 1500 bez dane ? Ale kym tych +100% vykonu 3080 vs 1080ti a RTX ON si este vsimnem tak to +10% pocukrovanie 3090 za +700 Euro uz nie.3090 za 1900 mas furt k dispozicii, dopraj si este sladsi ocny kolac!
boborjelotor napísal:ano ten relic na zaciatku, Heist, Keanu sa mi este nezjavil, dik za prezradenie.wut, je tam aj nejaky iny relic co treba neskor v hre ujebat, alebo si len dokoncil The Heist a prvykrat sa zjavil Keanu? Lebo ak je to ten druhy pripad, tak si len na zaciatku v podstate.
repetivitu som zatial nezaregistroval u seba, lubia sa mi aj misie, ktore vyzaduju long ass driving niekde do mindze za mesto ze to odsefiruje NPC a da sa ta cesta skipnut, toto ma obcas sralo v gta, ze soferuj 20 minut niekam, kde za 20 sekund spravis misiu... a potom soferuj zas 20 minut aby sa misia ukoncila.
Napr. aj kokotenie sa niekde do utrob budov, ked sa prestrielas cez 4 poschodia a ides kadejakymi skratkami a schodami a proste 10 minut by si sa strikoval naspat, tuto pekne spravis target misie a bud to fastforwardne same dopredu, alebo sa zrazu rozpohybje vytah, ktory doteraz nefungoval.
Fast travel je celkom OK, ja takmer nesoferujem auta, vzdy vybuchnem pri dlhsej jazde, a naco mi je auto, ked beh je skoro tak rychlo ako auto.
samotny core tej hry je dobry, ale ak niekto caka, ze ked za 8 rokov nedokazali dodat hru s AI ani na urovni 15+ rocnych hier, kde dokazu NPC soferovat auta s nejakou AI namiesto fixneho trasovania, tak to dodaju jednym patchom do pol roka, alebo ze sa tak lahko zbavia tohto https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/ ... _issue_is/ tak sa tesi zbytocne