... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:bude to zniet divne, ale presne farba laku na nechty bola pricina, ze som to zacal odznova. Tez som navolil nejake tmave kolotoce, v domneni ze to je cierna leskla. Ked som to potom v hre videl (lebo teda ruky vidis furt), bodkovane leskle kriklave kktiny, nemohol som vydrzat. Hned som googlil ako si upravit postavu uz v hre - neda sa. Too bad, to je veru nepodarene.bober znizuje rejtink.
bober sa furt dobre bavi a hra sa mu luba, ale zatial to nevyzera tak, ze to bude hra ako gta5, ktoru som hral dokola xkrat, hlavne teda ako random sandbox.
ked clovek ide linearne, quest za questom, tak si najprv neuvedomi, ze to mesto je mrtve jak Medzilaborce v nedelu rano.
nic sa tam nedeje. je tam najebanych vela ludi a vela aut, tak clovek ma pocit, ze to zije, ale je to len jeden velky loading screen medzi misiami.
to, ze si nemozes pocas hry ani len zmenit uces a farbu vlasov, alebo pici LAK NECHTOV, ktory si random vyklikas na zaciatku s tym, ze sak random tralala a potom sa to zmeni... to je trochu fail, ked toto malo gta sa pred 16 rokmi.
neviem preco som si myslel, ze cb sa bude dat hrat v 3rd person pohlade, akoze fps mod neni zly, narozdiel od gta kde to bolo nepouzitelne, ale ked to ide pri jazde na motorke, preco to nejde pri normalnej hre, mne to tak vyhovuje viac.
loot system uplne nakokot, kopec podobnych problemov jak vo witcherovi, ze lootujes nieco a namiesto toho zhasinas a zapalujes sviecku, tak tu namiesto toho interagujes s npc..ktore ma snad este menej variability ako mal witcher.
a hlavne...tam prakticky nie je ziadne AI. mimo misii ta policajti nezacnu nahanat na autach mam pocit, oni sa jednoducho spawnu rovno pred tebou. civilisti ked zacnes strielat ujdu 3 metre a zacnu sa krcit jak keby pozerali south park instruktaz ako sa chranit pred vulkanom. duck and cover.
cele menu, inventory, perk tree atd. je uplne nakokot ovladane, doteraz som nepochopil ako sa v tom pohybovat bez toho aby som jebal random klavesy od frustracie.
ked to clovek hra ako koridorovku, je to super.
open world je ale uplne slaby. ale to v podstate bolo tak aj s witcherom. mohol si sa prechadzat po velkom peknom meste, ale nemal si moc co robit ak si nemal quest.
rozhodne to nie je open world svet, aky cdpr sluboval, nie je to ani open world svet, aky by mohol konkurovat gta5 co sa tyka interaktivity.
ak sa nieco nejakym rapidnym updatom nezmeni, bude to hra, kde prejdes story a zabudnes na to. dobra story, zatial, v tomto ponimani dobra hra, ale urcite nie hype worthy.