... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
mmracing.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Piatok, 11. Decembra 2020, 23:25

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Sobota, 12. Decembra 2020, 00:27

Cyberpunk 2077 vs 2007
Obrázok

starynovy da sa vytvorit, ale jedine na PS4ke :D

bobor takze hovoris 10 z 10, game of the year? splnil si si svoj (snad neuskutocneny) sen behat s holym fasom po uliciach a vybavene :)
na akej obtiaznosti to hras? Ja na Hard a proste s tou zbranou neviem dostatocne dobre triafat, aby ma viac nez 1 protivnik nezdolal rovno.

Ta zenska mala straaasne otravny hlas, s chlapom je to lepsie, zialbohu.

Najlepsie tie komenty ludi, ze prisahaju ze na PS4 to ide na Doom 3 engine, az tak zle to je :) aj znamy sa na to vyjebal, ze to bolo nehratelne. Zasekol sa v plote, zastrelili ho cez stenu, prepady fps. Mali sa na oldgen konzoly polski junaci vyjebat, lebo takto akurat nasrali ludi.
S tym performance na PC to je tiez divne, mi pisali ludia ze na 1080 im to ide na high. Asi fullHD. Kdezto mne to 1080Ti QHD dava na medium/low.

Praskanie audia v dialogoch nema nikto?

https://9gag.com/gag/aLwyDw5
toto je v pici, vyserem sa na hru a budem si radsej memecka kukat, fakt su neuveritelne :D :D :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy

Sobota, 12. Decembra 2020, 00:36

Well.. All hail glorious PC master race.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 12. Decembra 2020, 06:44

bober znizuje rejtink.
bober sa furt dobre bavi a hra sa mu luba, ale zatial to nevyzera tak, ze to bude hra ako gta5, ktoru som hral dokola xkrat, hlavne teda ako random sandbox.
ked clovek ide linearne, quest za questom, tak si najprv neuvedomi, ze to mesto je mrtve jak Medzilaborce v nedelu rano.
nic sa tam nedeje. je tam najebanych vela ludi a vela aut, tak clovek ma pocit, ze to zije, ale je to len jeden velky loading screen medzi misiami.
to, ze si nemozes pocas hry ani len zmenit uces a farbu vlasov, alebo pici LAK NECHTOV, ktory si random vyklikas na zaciatku s tym, ze sak random tralala a potom sa to zmeni... to je trochu fail, ked toto malo gta sa pred 16 rokmi.
neviem preco som si myslel, ze cb sa bude dat hrat v 3rd person pohlade, akoze fps mod neni zly, narozdiel od gta kde to bolo nepouzitelne, ale ked to ide pri jazde na motorke, preco to nejde pri normalnej hre, mne to tak vyhovuje viac.
loot system uplne nakokot, kopec podobnych problemov jak vo witcherovi, ze lootujes nieco a namiesto toho zhasinas a zapalujes sviecku, tak tu namiesto toho interagujes s npc..ktore ma snad este menej variability ako mal witcher.
a hlavne...tam prakticky nie je ziadne AI. mimo misii ta policajti nezacnu nahanat na autach mam pocit, oni sa jednoducho spawnu rovno pred tebou. civilisti ked zacnes strielat ujdu 3 metre a zacnu sa krcit jak keby pozerali south park instruktaz ako sa chranit pred vulkanom. duck and cover.
cele menu, inventory, perk tree atd. je uplne nakokot ovladane, doteraz som nepochopil ako sa v tom pohybovat bez toho aby som jebal random klavesy od frustracie.
ked to clovek hra ako koridorovku, je to super.
open world je ale uplne slaby. ale to v podstate bolo tak aj s witcherom. mohol si sa prechadzat po velkom peknom meste, ale nemal si moc co robit ak si nemal quest.
rozhodne to nie je open world svet, aky cdpr sluboval, nie je to ani open world svet, aky by mohol konkurovat gta5 co sa tyka interaktivity.
ak sa nieco nejakym rapidnym updatom nezmeni, bude to hra, kde prejdes story a zabudnes na to. dobra story, zatial, v tomto ponimani dobra hra, ale urcite nie hype worthy.

starynovy

Sobota, 12. Decembra 2020, 14:11

No tak MAFIA:DE dohrana, teraz uz mozem poprosit RTG kde nasiel tu hlbku proti originalu. Jedina vec v pribehu, oproti povodnej, ktora davala vacsi zmysel bol ten fet. Ostatne bud rovno vynechali alebo prepisali k horsiemu. Keby to bola samostatna hra a nijak sa nespajala s originalom tak meh, ok. Ale kedze je to remake, nevyhnes sa priamemu porovnavaniu. Mozem spokojne povedat, ze sa to hrat neoplati. Kto ma chut si zavzpominat nech si da staru. FE nepriniesla nic, o co by bolo treba stat-vyjma grafiky samozrejme. Ale aj ta grafika, hlavne postav, je ako z plasteliny. Takze to hodnotenie dakych 9/10 pre staru a 6/10 pre novu je uplne cajk. Naproti tomu MAFIA 2 je aj s odstupom casu velmi kvalitny diel. Potom prisiel jebnuty hangar 13 do zmesy a vykokotil tu ubohu MAFIA 3. Ktoru som ani nedohral kvoli mechanizmu postupu v pribehu, ktory ta nutil robit 2h to iste do kola aby sa ti odomkol postup. Lenze aj samotny postup bol repetitivna picovina zakoncena vzdy rovnakou animaciou. Tragedia. A teraz sa prejavili svojimi "schopnostami" aj na tej DE. Nah, jebat. Skoda toho.

Aaaah som si zajedol, hned zmizla ta hnusna pachut.. Inak keby niekto siel do klasiky, je k tomu nejaky remaster textur a zvukov.

https://youtu.be/fQtTHH4gGTc?t=8416 Klobuk dole, this hits different aj po 18 rokoch, nie ten underwhelming sheit.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Sobota, 12. Decembra 2020, 19:15

vidis to, ja som taky retard, ze ked sa idem hrat, tak velice rad robim repetitivne questy, kopim love, strielam gangstrov, a nepotrebujem pri tom rozmyslat, lebo rozmyslam cely den pri robote :-D takze myslim ze ta M1(haha):DE mna bavit bude urcite..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

starynovy

Sobota, 12. Decembra 2020, 19:31

M1 ultrapowa ta bavit bude, tam tento problem nieje. Tam je problem, ze dokatovali povodny super pribeh a zdebilizovali hru ako taku. Nemusis nic vymysliet ako v OG, co ma z prvej napadne, ako sa dostat tym vlakom k morellovi alebo ako ukradnut bedne s cigarami. To bol trosku challenge dumat co a ako, tu je to uz v style tohto desatrocia vlastnom, robene aj pre jednobunky typu e38heilhitler. Za mna skoda ale multimilionova spolocnost ma urcite trh preskumany a vie co na dnesnych blbeckov plati. Repetitivita bola domena ///M3, za co bola pravom kritizovana.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Sobota, 12. Decembra 2020, 20:05

no toto sa hovorilo asi vo vacsine reviews co som na to videl, takze je to mozne no, nehovorim ze by som si to nevychutnal keby to bola len re-skinovana origo 1ka na novom engine, tak to urcite mali spravit, na druhej strane teraz sa toho najskor preda ovela viac, prave zato jak pises, pre dnesnych blbeckov na PS a Xboxoch.. takze i will take it :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Sobota, 12. Decembra 2020, 20:14

Atmosfera mesta je zachytena lepsie, aj cely koniec okolo salieriho ako si sam poznacil. Osobne sa mi misia "doutnikmi" pacila ovela viac nez v prvom dieli. Detto veznica. Dokoncil sa aj pribeh po tom ako ich nabonzoval. Akoze ano, zahral som to raz a pravdepodobne sa k tomu uz nevratim a povodna jednotka je stale lepsia. Tiez rovno som ti povedal, ze ked nedohras, tak o nic neprides :-p Ale zase ja nie som az tak kriticky ani ku mafii 3. V principe sa mi velmi pacil zaver :D

starynovy

Sobota, 12. Decembra 2020, 20:36

3 bolo dobre obdobie aj slubny zaklad pribehu. Ale dosrali to tym, ze sa to obmedzilo na zabijanie tych underbossov, na com tiez nic nieje ale vzdy rovnaka animacia? A nedohral som to hlavne preto, ze som asi 40 minut obehaval tie shopy, staveniska atd. potom to crashlo, prvy a posledny krat.. OK, zapnem a cely progres obsadzovania uzemia v pici, tak hodinu nazad. Normalne som shift+del. :D

Este aby som len nepicoval, tak tie intermezza s detektivom boli 100% lepsie v DE.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Sobota, 12. Decembra 2020, 22:40

boborjelotor napísal:
bober znizuje rejtink.
bober sa furt dobre bavi a hra sa mu luba, ale zatial to nevyzera tak, ze to bude hra ako gta5, ktoru som hral dokola xkrat, hlavne teda ako random sandbox.
ked clovek ide linearne, quest za questom, tak si najprv neuvedomi, ze to mesto je mrtve jak Medzilaborce v nedelu rano.
nic sa tam nedeje. je tam najebanych vela ludi a vela aut, tak clovek ma pocit, ze to zije, ale je to len jeden velky loading screen medzi misiami.
to, ze si nemozes pocas hry ani len zmenit uces a farbu vlasov, alebo pici LAK NECHTOV, ktory si random vyklikas na zaciatku s tym, ze sak random tralala a potom sa to zmeni... to je trochu fail, ked toto malo gta sa pred 16 rokmi.
neviem preco som si myslel, ze cb sa bude dat hrat v 3rd person pohlade, akoze fps mod neni zly, narozdiel od gta kde to bolo nepouzitelne, ale ked to ide pri jazde na motorke, preco to nejde pri normalnej hre, mne to tak vyhovuje viac.
loot system uplne nakokot, kopec podobnych problemov jak vo witcherovi, ze lootujes nieco a namiesto toho zhasinas a zapalujes sviecku, tak tu namiesto toho interagujes s npc..ktore ma snad este menej variability ako mal witcher.
a hlavne...tam prakticky nie je ziadne AI. mimo misii ta policajti nezacnu nahanat na autach mam pocit, oni sa jednoducho spawnu rovno pred tebou. civilisti ked zacnes strielat ujdu 3 metre a zacnu sa krcit jak keby pozerali south park instruktaz ako sa chranit pred vulkanom. duck and cover.
cele menu, inventory, perk tree atd. je uplne nakokot ovladane, doteraz som nepochopil ako sa v tom pohybovat bez toho aby som jebal random klavesy od frustracie.
ked to clovek hra ako koridorovku, je to super.
open world je ale uplne slaby. ale to v podstate bolo tak aj s witcherom. mohol si sa prechadzat po velkom peknom meste, ale nemal si moc co robit ak si nemal quest.
rozhodne to nie je open world svet, aky cdpr sluboval, nie je to ani open world svet, aky by mohol konkurovat gta5 co sa tyka interaktivity.
ak sa nieco nejakym rapidnym updatom nezmeni, bude to hra, kde prejdes story a zabudnes na to. dobra story, zatial, v tomto ponimani dobra hra, ale urcite nie hype worthy.
bude to zniet divne, ale presne farba laku na nechty bola pricina, ze som to zacal odznova. Tez som navolil nejake tmave kolotoce, v domneni ze to je cierna leskla. Ked som to potom v hre videl (lebo teda ruky vidis furt), bodkovane leskle kriklave kktiny, nemohol som vydrzat. Hned som googlil ako si upravit postavu uz v hre - neda sa. Too bad, to je veru nepodarene.

Vcera som sa pozabudol, o 3:15 za mnou stoji mlada, ze ci mi nejebe, akurat som nastastie savoval hru, ze uz vypinam. Celkovo 6hodin vcera odohratych, ani neviem ako. A to som skor chodil po meste a kochal sa, zapajal sa do poulicnych bitiek a tak.
Za mna dobre, ze to je FPS - taky iny pocit interaktivity, a dobre, ze misie nie su na styl GTA, to som fakt neuniesol
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Nedeľa, 13. Decembra 2020, 09:41

a na aky styl su misie? aky je rozdiel proti misiam gta? ja nejak nevidim rozdiel. aj rovnaky prijebany system, ze choj do lizinho baru len v noci, tak posuvaj cas furt jak keket.
ruky mozes schovat, na co som prisiel kurva asi az po 3 hodinach hrania tiez, ze netreba cakat, kym sa schovaju automaticky.
vcera po jednej missi som vysiel z budovy, a auta zacali levitovat. vsetky auta aj motorky tak 20cm nad cestou.
ked som bol pre toho flathead robota, tak mi skocila nejaka textura trojuholnikova a zabrala tak 10% screenu, az do dalsieho restartu hry :).
a v prologu, kde mam v hoteli cakat vo vytahu na Jackieho, sa kokot stratil. musel som tiez restornut checkpoint, lebo ked mu ujdes moc rychlo, tak sa strati.
1.04 nevyzera, ze by fixla tieto kokocinky vsetky, tu misiu v hoteli the heist tusim hej, ale ja som to este hral na 1.03.
mna to bavi, ked hram misie, akonahle idem free run tak sa zacnem nudit do 5 minut

pablohablo

Nedeľa, 13. Decembra 2020, 12:09

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:38, upravené celkom 1 krát.

Zarrick
Auto: E92
Kraj: Košický

Nedeľa, 13. Decembra 2020, 12:37

Tak za včerajšok nejakých 12h odohraných, koniec koncov je to taký punkovitejší Deus Ex :mrgreen: Veľa veľa bugov a zmätenosti, 2500K@4,6 skoro perma 100% usage, ale na low to mid to tých 40-60fps drží ("česť" výnimkám, kedy to padá aj na 16fps :mrgreen: ). Ale teda baví to a to je hlavné. A len tak náhodou, nezbavuje sa niekto R7 3XXX Ryzenu? :mrgreen:
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)

boborjelotor

Nedeľa, 13. Decembra 2020, 13:24

ja som sa rozhodol dnes oddrbat zo stola druhy monitor, lebo som ho aj tak pouzival len na pozeranie serialov a jutubu a radsej som zapojil hdmi do telky co je 2 metre vedla, output som dal na 1080p kedze telka ma slusny 4k upscaler, a kyberpunk vcul bezi samozrejme ovela lepsie, kedze ma o 2 miliony pixelov menej roboty.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných