... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:ved o to pokoj, ale tak nemusis hovorit, ze teraz sa ti zjavi Keanu, teraz niekto umre, teraz sa nieco stane.tak Keanu bol nosny marketingovy bod celej hry a ja som ti to prezradil..
boborjelotor napísal:to co mas aku obtiaznost? Zrovna som tu pasaz vcera hral, predposledna obtiaznost, a nic uplne v pohode na 1x prejdene. Ani som sa nejako extra neschovaval, nabehol som v Hard Boiled style, guns blazing, ten revolver bol dost silny, 1 rana do hlavy alebo 2 do tela a uz vsetci padali. Zoparkrat ma aj trafili ale nic, neumrel som, az som si myslel ze tato pasaz je nejaky filler, kde nemozes umret. Niekedy mam pocit podla komentarov, ze existuju viacere verzie hry ktore sa v tych mechanikach dost lisia, nechapem celkom.vcera som to vecer zapol o 11tej, vydrzal som asi hodinu kym uz som zaspaval posediacky, dostal som na dalsiu misiu kde hram za Keanu, a neviem teda, ci to ma byt efekt toho, ze to je 50 rokov naspat v case, a ludia boli este viac ludmi ako robotmi tak jedna gulka instant kill, ale aj prvu fazu som asi na 6x prechadzal. Tu mi chyba rdr2/gta5 skip po 3 pokusoch, ked sa chces proste posunut v story dopredu. Dostanes malu pistolku s par nabojmi, a proti tebe 3 ultrakokoti, jedneho das, druheho das, treti ta jebne do ruky a si mrtvy. Proti tomu ako V som nesmrtelny v porovnani s tym.
Trosku mi chyba nejaky auto-equip, alebo aspon prehladnejsi inventory system, preklikavat sa tymi zbranami, ktore zbieras po ceste a dumat, ktora je najlepsia je obcas jak dekodovat spravy od Andreja Danka.
ale popri vsetkom tom picovani a nedostatkoch open-worldu ma ta hra furt bavi, aspon jedna z tych poslednych AAA titulov tento rok.