... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Asi Assassin´s creedco je to AC?
boborjelotor napísal:DAFUCK? To akoze si chargnu 2-3x za jednu sluzbu a na staznost ti odpisu, ze sorry pojeb sa, nevratime nic???Thank you for contacting Ubisoft Support.
From your email I understand that you were charged twice for an order of Uplay+.
Unfortunately a refund is not possible in this case.
[color=#333333][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]If you require any further information or assistance, feel free to update this ticket. Thank you for your time!
[/font][/color]
Kind Regards
[color=#333333][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Ubi-Zavarkata[/font][/color]
Fuxxo napísal:aha
kazdopadne, vypada to ze k novej garazi budem mat aj hru, kde si to mozem "nasimulovat"dufam ze to pride aj na mac, tak jak ostatne veci od play way a dobre bude..
pablohablo napísal:Nepotrebujes ani ryzen ani gtx, co tak zene daco kupit a spraviť jej radosť?ryžen 5800x vypredany, kym som to mal v kosiku uz bolo prec, “tesime sa”, par dni dozadu mi rovnako usla jedina rtx3080 ktora svietila skladom, tiez “tesime sa”, zvlastna doba.
pablohablo napísal:Ja som to myslel ze kvety za stofku alebo nieco co ma rada neviem spodne pradlo drahe napriklad spravi radost ale ani pracka nie je odveci ak mate staru kokotinu, mate susicku na pradlo? Odporucam fakt kazdemu, kazdy najskor pixuje ze naco naco, je to zbytocne ako kruhac pred domov ale ked kupis, zistis ze je to niečo extramyslis novu pracku alebo take nieco ?
pablohablo napísal:Zvlastna doba v com, ze necakas, ze by niekto isiel skladat zelezo? Vsak aktualna doba prave nahrava HW viac ako inokedy - vsetci sedai doma na zadku, tak upgraduju aj ti, co doteraz na to kaslali. Mne usiel na alze nextlevel racing kokpit - teda "usiel" keby som ho mal kde dat tak by som ho vzal hned. Moju dilemu s priestorom vyriesila informacia vecer, ze uz sa vypredal :)ryžen 5800x vypredany, kym som to mal v kosiku uz bolo prec, “tesime sa”, par dni dozadu mi rovnako usla jedina rtx3080 ktora svietila skladom, tiez “tesime sa”, zvlastna doba.