... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Streda, 28. Októbra 2020, 11:08

ja cakam aky bazmek bude v piatok z toho watch dogs, tiez sa obavam, ze neparne cisla im nejdu, jednotka bola slaba, dvojka vyborna, trojka ma trochu desi v tom, ze to bude ako just cause 4 - zobrali dobre mechaniky z predchodcu ale dojebali zvysok. ale tak uplay+ za 15 ecka lepsie ako kupvoat za 60 a picovat, ked to bude zle.

cyberpunk poda mna bude najrozumnejsie zacat hrat tak mesiac po release, tomu bullshitu, ze museli odlozit koli rtx3 kartam neverim, jednak by asi skor nvidia mala vydat patch na driver a druhak 21 dni na testovanie ak potrebuju teraz, co budu robit potom s hotfixami? budu icgh grcat neotestovane do sveta, alebo update raz za mesiac? nestihaju jednoducho. podla mna ich tlacia zmluvy aby stihli xmas market, xbox/ps bundle atd..

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Streda, 28. Októbra 2020, 11:56

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:01, upravené celkom 6 krát.

boborjelotor

Streda, 28. Októbra 2020, 12:08

hram rdr2 na 3440x1440 75hz, freesync vypnuty, 1660s, i58400, a rdr2 tomu rozhodne napicu nedava, takze asi nieco robim zle.
"ked nemam mat ultra kvalitu ani nezacnem hrat". mjch, mas 12 rokov alebo co. ci do triolady "nove bmw, starsie bmw, motorka" este v tyzdnovych humblebragoch musi pribudnut aj rtx3080? ked sa mi nejaka hra paci tak ju hram koli pribehu, alebo fun factoru ak je to hra ktora nestavia na pribehu, a hram to bez ohladu na to ci hram 60fps alebo 144, ked si si prvykrat mal sancu zatrtkat si jej povedal ze ne pockaj moja, este pol roka, cicinka mi este o centimeter podrastie, tebe zas cecky, nech je to ajkendy fujva komplett.
cringe af.

pablohablo

Streda, 28. Októbra 2020, 12:28

Kolko mas na 1660s pri RDR2 Ultra na 3440x1440 fps ? 45 priemer a pada dole 1% niekde na 30? Freesync ti je s nvidiou nakokot, kopec tychto panelov dosiahne tiez tych max 75Hz len na freesyncu, bezne maju len 60hz. Ak to tebe staci tak dobre pre teba, mne to nestaci, mne 45fps vyslovene vadi, neuzijem si hru. Ja sa nechvastam, ja len pisem moje preferencie pri hrani, dpc to by som musel by aky kkt aby som sa chvastal ako dospely pracujuci clovek nejakou 1080ti co kupis na bazosi za 300 eur, to sa mozem rovno chvastat aj ze som bol dat vymenit olej za OEM olej v bmv. Nejaka RTX3080 za 700 detto, len k oleju pridaj OEM brzdy.
Pribeh je fajn, ale podstatna je aj (teda pre mna) ta atmosfera ked ta hra ide krasnych plynulych 80+fps bez trhania lebo gsync a ty mas pohlad na ten virtualny svet ako cez okno. Urob si sluzbu a kup si 6800xt ked vyjde, nech mas tych 75fps nonstop a potom napis ako si spoko. Tu si to kukni o 4 hodky: https://www.youtube.com/watch?v=oHpgu-c ... hannel=AMD

boborjelotor

Streda, 28. Októbra 2020, 12:41

how bout no... mam 75hz panel ktory ide 75hz furt, nie len ked je zapnuty freesync, freesync funguje uplne normalne s nvidiou uz nejaku dobu odkedy to nvidia unlockla, ja to nepouzivam, lebo mi to moc nereze pri ziadnych hrach.
rdr2 ide stabilne 60+ fps, detaily su skoro vsetky ultra.
sluzbu si urobim, ked budem povazovat za vhodne, pri hrach, kde ma fps naozaj zaujima ako forza to ide 100fps pri plnych detailoch, tam to limitujem vsyncom. ked to utiahne 40fps pri flightsime, naozaj nevidim dovod obavat sa, ze by som mal problem na normalnych detailoch zahrat cyberpunk. rovnako nevidim dovod upgradovat na 3080, ked 3070 je viac menej tam kde 2080ti a za 500 ecka.

pablohablo

Streda, 28. Októbra 2020, 12:54

ULTRA a skoro vsetko ultra je asi taky rozdiel ako sa vysrat a posrat. Arthur na koni si zasluzi aspon 60fps nonstop, ci v noci v mociari alebo len tak na prerii. mne siel rdr2 ULTRA niekde medzi 40-50 fps a musel som viditelne znizit kvalitu aby to bolo 60 aj v narocnejsich scenach, stale pass ked stala 2080ti 1200 a dala +20% k 1080ti, ale teraz pri rtx3000 a big navi radeon 6000 nebude treba si odriekat. A to je este rdr2 relativne stara hra.

boborjelotor

Streda, 28. Októbra 2020, 12:58

ale jedujes sa ako 12 rocny,,, skoro vsetko ultra znamena, ze asi dve kokotiny su o stupen nizsie, ked sa budem vecer hrat mozem ti spravit video. artur si zasluzi. musi jebat. fakt musi jebat.

pablohablo

Streda, 28. Októbra 2020, 13:01

nevim co je na tom cringe ze si chcem zahrat hru cyberpunk na ktoru sa roki(y) tesim na plne pecky ked sa to konecne da aj bez predaja oblicky, najme ked uz mam investovanych do ultrawide panela z nejakeho podobneho dovodu ako aj ty. bobor kua si si dnes neutrel rano dostatocne prdel ci co, choj si kupit snickers a vlhcene intimne obrusky na pumpu, si spiceny jak ramsay vo fastfoode.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Streda, 28. Októbra 2020, 13:22

Ked sme pri tych ultrawidoch, hra sa na tom dobre? Lebo mimo zavodne "simulatory" mi to pride vo vsetkom napicu.

pablohablo

Streda, 28. Októbra 2020, 13:24

RTG napísal:
Ked sme pri tych ultrawidoch, hra sa na tom dobre? Lebo mimo zavodne "simulatory" mi to pride vo vsetkom napicu.
primarne sa na tom dobre pracuje, kopec miesta na sirku aj na 3 okna naraz a 100+hz potesi aj pri beznej praci, hranie je super lebo vidis vela aj periferne co fajne vtiahne do skoro kazdej hry, pomenej pri rts, plosinovkach, atd. inak napr na alze dell alienware 120hz ultrawide za dakych 600 je uplne fit, uz to nestoji tolko co kedysi.

boborjelotor

Streda, 28. Októbra 2020, 13:42

RTG napísal:
napr. WoW hram vo window mode klasicky 16:9, lebo ked potrebujem citat vela udajov z kazdej strany, v kazdom rohu tak je to samozrejme napizdu, jedine ak ma niekto len maly 29" co je 24" nasiroko, na 34" uw je to ale fajn vo flight simulatore, aj vo forze, ale aj v rdr2, gta, witcherovi.. niekedy sa treba pohrat s fow, treba ubrat/pridat stupen dva ak to uz moc barelluje po stranach. Ale ja nemam gejming monitor, mam volajaku iiyamu ktora je super na pracu, ma velmi dobre podanie farieb, jas, ale lag jak hovado, preto niektore hry hravam na 24" monitore, casto ale aj preto, ze na bocnom monitore mam hru a na sirokom mam robotu. a uz aj pri 34" by som asi privital ohnuty, ani nie v hrach ako pri praci.
ma to svoje pozitiva mat ultrawide, ale nie pri kazdej hre. ale furt lepsie mat uw a nevyuzit celu plochu ako nemat a davat vedla seba dva monitory.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Streda, 28. Októbra 2020, 13:48

V praci mam zahnutu 34" a na pracu je to naozaj dobre ak to vie SW vyuzit. Ale film sa na tom pozera zle a hry som neskusal. Na starom PC mam este ultrawide 25 a je to kokotina pri mnohych hrach a presne potom clovek riesi taketo zbytocne banality. Na aktualnom PC mam gaming 27" 144Hz IPS a za 34ku by som ho teda nevymenil, preto sa pytam.

EDIT: ale nehram zatial ziadne zavodne hry. Poslednu co som hral na 25ke bol rally dirt, to bolo ok

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 28. Októbra 2020, 16:59

boborjelotor napísal:
a naco by si potreboval rtx3080 na hru z roku 2013, ktora musi bezat aj na xbox one/ps4? overhajpovane kokotiny a vsetcim im to zerete len preto, ze spravili witchera.
to nikto nepozera tie gameplay videa, ze ta hra vyzera na dnesne pomery naozaj hrozne? mozu na to najebat raytracing a polepit vsetky chujoviny, ktore nvidia za posledne roky vydala, furt je to len cukrova posypka na hovne. tato hra si praveze naozaj nezasluzi aby teraz ludia len koli tomu masivne zacali upgradovat hw.
ja som Witchera nehral (nevydrzal by som hrat hru co ma 200-300hodin gameplay kym to dokoncis, frajerka by ma z domu vyhodila skor), ale na CP77 sa tesim kvoli pribehu a celkovo cyberpunk tematike.
Ked som nedavno videl nejaky starsi 20min gameplay, kde bola hand combat scena, tak presne som si povedal, ze na november to nevidim, lebo to bola katastrofa. Uplne spatna herna mechanika. Detto tie 'mantis blades' noze, ked pristupil k nepriatelovi a odsekol mu hlavu. Proste zbytocny filler, vobec to hratelnost nevylepsilo. Vraj boli devs tiez nespokojni s tym hand combatom, takze aj preto tieto prietahy. Plus mali problemy s dalsimi mechanikami, tusim nieco v style ze ak pouzil nejaku stealth municiu a netrafil protivnika, tak AI o tej strele nevedela a teda protivnik to neregistroval. Detto grafika, ak sa jebali s tym aby to vyzeralo "dobre" na starych konzolach, mam obavy ako to bude vyzerat na PC/novych konzolach. Hlavne ked este musia tahat nadcasy (pricom davnejsie sa CDPR vyjadrovali, ze nadcasy nebudu), viem si predstavit ako musia byt devs nadseni.
Ja len dufam, ze hratelnost bude obstojna, grafika ma nejak netrapi (som zvyknuty hrat 5-10rocne hry a som spoko), a ze to zachrani pribeh. Na tu pribehovu RPG cast sa spolieham, chcem si to kupit hned ako to vyjde, snad tusim ako prvu hru co nekupujem v akcii.

Inak som si kupil LFA za forza body, nekedy mozme dat preteky. S chlapcami s lexus klubu uz sme mali forza session :D

pablohablo napísal:
Dobry cas vyskladat/upgradovat PC, len dostupnost noviniek mizerna.
inak to co nvidia spravila s 3070 je fajn odrb zakaznikov, ktori si kupili rok dozadu porovnatelnu 2080Ti za dvojnasobok. U AMD CPU vyzera, ze to bude ovela lepsia volba tento rok, otazne je ako to nacenia - su si vedomy, ze Intelu dosiel dych, tak sa nebudu snazit konkurovat nizkymi cenami. Kedtak pockat este rok, ci cena trochu neklesne (ak vobec) a s tohtorocnym AMD si clovek pak dlho vystaci. Lebo Intel teda toho moc poslednu dobu na poli CPU neukazal, slabucky narast vykonu/jadier vykupeny neadekvatnym narastom spotreby a teploty, plus tusim s kazdou generaciou za posledne roky treba kupovat novu dosku, to sa teda vobec neoplati.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Streda, 28. Októbra 2020, 17:19

witchera 3 ked nehras side questy prejdes aj za 30 hodin. je inak celkom nezabavne hrat full spectrum w3 pretoze jedna slaba stranka w3 bolo levelovanie. jendoducho niektore levely nemali skalovanie, alebo minimalne, takze ak si hral kazdy sidequest co si nasiel tak si bol overkill v main story a nebavilo ta to... niekde sa terigas 10 minut, robis chujaciny nezazivne, trackovanie stop a neviem co, cakas boss fight, a one hit kill... a ked ides len po hlavnej liniii a neobzeras sa dolava doprava tak zas naopak, si level 14, ale quest boss je level 19 a ujebe ta pohladom.
inak celkom fajne to naportovali na switch, presiel som to zhruba do polovice minuly rok na malom switch lite, velmi slusny port na taky lowpower device.

silne pochybujem, ze nieco zmenia este v mechanikach v cb77, to by nebol delay 21 dni ale dalsieho pol roka.
podla mna je aj velka sanca, ze par dni po release budu kluce na enebach a podobnych weboch za 30 ecka, co to budu ludia z kadejakych preorderov a bundlov rovno predavat.

pablohablo

Streda, 28. Októbra 2020, 20:23

tak AMD uviedlo dnes RDNA2 GPUs: 6800 vykon ako 3070, 6800xt vykon ako 3080 a 6900xt vykonovo ako 3090. 6800xt MSRP 650$ (3080 je 699$) od 8 novembra, 6900xt msrp 999$ co je velmi zaujmave kedze 3090 ma msrp 1500$. Celkom dobra nakladacka.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 212 neregistrovaných