... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:primarne sa na tom dobre pracuje, kopec miesta na sirku aj na 3 okna naraz a 100+hz potesi aj pri beznej praci, hranie je super lebo vidis vela aj periferne co fajne vtiahne do skoro kazdej hry, pomenej pri rts, plosinovkach, atd. inak napr na alze dell alienware 120hz ultrawide za dakych 600 je uplne fit, uz to nestoji tolko co kedysi.Ked sme pri tych ultrawidoch, hra sa na tom dobre? Lebo mimo zavodne "simulatory" mi to pride vo vsetkom napicu.
RTG napísal:napr. WoW hram vo window mode klasicky 16:9, lebo ked potrebujem citat vela udajov z kazdej strany, v kazdom rohu tak je to samozrejme napizdu, jedine ak ma niekto len maly 29" co je 24" nasiroko, na 34" uw je to ale fajn vo flight simulatore, aj vo forze, ale aj v rdr2, gta, witcherovi.. niekedy sa treba pohrat s fow, treba ubrat/pridat stupen dva ak to uz moc barelluje po stranach. Ale ja nemam gejming monitor, mam volajaku iiyamu ktora je super na pracu, ma velmi dobre podanie farieb, jas, ale lag jak hovado, preto niektore hry hravam na 24" monitore, casto ale aj preto, ze na bocnom monitore mam hru a na sirokom mam robotu. a uz aj pri 34" by som asi privital ohnuty, ani nie v hrach ako pri praci.Ked sme pri tych ultrawidoch, hra sa na tom dobre? Lebo mimo zavodne "simulatory" mi to pride vo vsetkom napicu.
boborjelotor napísal:ja som Witchera nehral (nevydrzal by som hrat hru co ma 200-300hodin gameplay kym to dokoncis, frajerka by ma z domu vyhodila skor), ale na CP77 sa tesim kvoli pribehu a celkovo cyberpunk tematike.a naco by si potreboval rtx3080 na hru z roku 2013, ktora musi bezat aj na xbox one/ps4? overhajpovane kokotiny a vsetcim im to zerete len preto, ze spravili witchera.
to nikto nepozera tie gameplay videa, ze ta hra vyzera na dnesne pomery naozaj hrozne? mozu na to najebat raytracing a polepit vsetky chujoviny, ktore nvidia za posledne roky vydala, furt je to len cukrova posypka na hovne. tato hra si praveze naozaj nezasluzi aby teraz ludia len koli tomu masivne zacali upgradovat hw.
pablohablo napísal:inak to co nvidia spravila s 3070 je fajn odrb zakaznikov, ktori si kupili rok dozadu porovnatelnu 2080Ti za dvojnasobok. U AMD CPU vyzera, ze to bude ovela lepsia volba tento rok, otazne je ako to nacenia - su si vedomy, ze Intelu dosiel dych, tak sa nebudu snazit konkurovat nizkymi cenami. Kedtak pockat este rok, ci cena trochu neklesne (ak vobec) a s tohtorocnym AMD si clovek pak dlho vystaci. Lebo Intel teda toho moc poslednu dobu na poli CPU neukazal, slabucky narast vykonu/jadier vykupeny neadekvatnym narastom spotreby a teploty, plus tusim s kazdou generaciou za posledne roky treba kupovat novu dosku, to sa teda vobec neoplati.Dobry cas vyskladat/upgradovat PC, len dostupnost noviniek mizerna.