Pondelok, 2. Novembra 2020, 11:55
ja som tomu dal este 2 hodiny vcera, a slus ende gutenacht. Tym, ze akoze recruitujes prakticky hocikoho na ulici nemaju tie postavy ziadnu hlbku, pribeh nic, za to zatial takmer vsetky, ak nie uplne vsetky, postavy som musel okamzite skipovat dialogy, lebo este som nepocul jeden normalny dialekt. len rasta yaaaa'hmaan, a vsetko akoze cudzinci, chceli sa zahrat na realny londyn s multikulti, akurat, ze je to cringe af, kazde druhe slovo je gymnastika slova fuck, este aj AI bot dokola hovori fuckin A!. proste taky cirnge ze plomby vypadavaju zo zubov.
dopravne prostriedky boli vzdy slaba stranka WD, aj ked v dvojke vyrazne lepsie ako v jednotke, v trojke je to horsie ako v jednotke. len krabice co sa vznasaju nad zemou, fyzika nulova. nonstop obkoloseny dronmi, takze prakticky nemas sancu ujst ak sa ti to nepodari do 15 sekund, vletia za tebou do metra, hocikam, roty policajtov sa kotia rychlejsie ako v gta. Botnet system na upgrade hackov bol ovela lepsi v dvojke, aj ked mozno trochu zlozity a tazkopadnby, ale tu vsetko spravili primitivne jednoduche a prakticky jedine co upgraduje sje kratsi timeout medzi hackmi. Cele to cloveka prestane bavit, ked si prejde tych 10 lokacii, ktore pozna nazivo z Londyna, ze jeeej, tu som zral muffin ked som cakal v rade na kolotoc. mozno by ma to bavilo o pol hodinu dlhsie, keby som pred dvoma mesiacmi nelietal po londyne v msflightsime, co bol trosku iny eye candy zazitok ako tu.
ja som sa na tuto hru tesil fakt velmi, cele 2 roky odkedy ju oficialne ohlasili, ale je to trpke sklamanie, podobne ako bolo z just cause 4. Niekedy asi je lepsie par rokov vydavat datadisky k hram, ktore sa dobre predavaju a maju uspech ako nasilu dojit nieco, kde nevies nic zlepsit, len zasadit do ineho priestoru.