... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
reklamne predmety bmwklub.sk

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Utorok, 17. Novembra 2020, 20:52

Ja som na HO od marca, takze som tiez doteraz fungoval na nejakej "trochu lepsej" stolicke s ktoru som mal x rocne skusenosti a bez problemov. No len pri hrani som sedel inak ako pri praci a tam som uz po par tyzdnoch zacal citit chrbat a obcas aj ruky. Moja podmienka bola sietovy sedak, lebo sa mi proste poti rit viac nez by som chcel aj na latke. V praci mam therapiu body XL pro tusim. Sedi sa na nej fajn, ale moj problem so zadkom neriesila ani ona. Ergohuman mi sedi, ale pocul som na nu aj staznosti, ze pri urcitych disproporciach sediet nebude. Tiez som stihol na druhy den reklamovat kolieska, lebo mali kovovu zavlacku alebo ako to nazvat a pri pohybe to strngalo. Tak mi poslali ine. Ale teda po mesiaci pouzivania citim rapidne zlepsenie. Bral som to z CZ kde mam aj 8r zaruku, takze sa neobavam nicoho.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 18. Novembra 2020, 00:05

To s tymi autosedackami podla mna nieje od veci.. Vsak kde sa beznemu sedi lepšie nez v aute. :D V dielni som vela krat sedel len na dakej kktine hodenej na zemi a nebe vs dudy proti lacnej kancelarskej stolicke. Mam na to spadeno ako sa hovori. Trochu to ucesat nech to nevyzera ako z kosa, si kupis masazne z Sklady a mozes tam uz dozit. Do kanclu ideal. Co posielate si musim niekde skusit ak bude prilezitost, ja mam chronicku bolest pod lopatkou co zacne ako sadnem na kokotinu, jedno ci E90 v handre alebo kuchynska stolicka. Potrebujem sa proste opriet a povolit. To ergohuman vo mne nebudi ten dojem. Skor, ze sa drzis vystrety.. Ci?

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 18. Novembra 2020, 00:24

AK sedis spravne boliet ta nebude. Ak mas potrebu byt v nejakej inej polohe, tak proste mechaniku odomknes a silu protivahy si nastavis ako chces. Ale vynatok z jedneho fora:

"Ak by som mal osobne zdravotné problémy, tak najprv to konzultujem s doktorom a od neho si značím akékoľvek odporúčanie. Potom by som osobne kontaktoval pána vo Vvmix (https://www.stolickymix.sk/) a podľa odporúčaní lekára zistil, čo odporúča (hodlám si tipnúť, že Therapiu).

Z toho popisu ti je ale, dúfam, jasné, že ak to je seriózny problém, tak to nebude riešené stoličkou za 150€.

Na druhú stranu, ak si tvoj zdravotný problém žiada proste správne sedenie, tak to zase problém nie je a môžeš referovať k tomu, čo sa tu omieľa 24/7, Lara (za úvahu stojí aj spomínaný Game šéf VIP), Stream. Toto sú možnosti, ktoré ťa môžu pokojne stať "len" do 300€. Ak vyššie, tak to už podľa rozpočtu (osobne odo mňa by prišlo odporúčanie na Ergohuman a potom model z Therapia (majú mnoho modelov ale je to preto, lebo sú fragmentované podľa výšok a plus sú aj oddelené rady pre mužov a ženy). "

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 18. Novembra 2020, 08:11

aeron je jeden kus nepohodlnej predrazenej stolice, v nemeckom office sme ich mali, neznasal som na tom sediet. nech som si to nastavil akokolvek, mal som pocit, ze z nej padam dopredu, a celkovo, overhype. Sedaval som na 40 eurovej stolicke zo zasadacky radsej.
rovnako neseda a ci tie chujoviny na pohyblivom klbe, co sa pozabudnes, ze nesedis na pevnom, nahnes sa dolava nieco si zobrat zo stola, zrazu dostanes tu sekundovu paniku, ze sa ti straca zem pod nohami (ritou), tak urobis kontru, tak ta to odpruzi ze sa pomaly katapultujes spod stola, koleno si jebnes o nohu stola, a potom tam taky vystresovany, dobity sedis a ani nevies ako sa volas.Mal som kolegu ergo freaka, takze sme za tie roky vyskusali vsetky mozne stolicky, stoly, podlozky na nohy, vertikalne mysi a stojany na monitory, sedet na fit loptach, uz ked vymyslal s kokotinou ze stacionarny bicykel s pracovnou doskou som ho musel zastavit. Treba sediet na kvalitnej stolicke, nie na kvalitnej nestolicke ani ergostolicke ani dvoch bungee lanach uviazanych zo stropu jak na hojdacke ani klacat, ani klukovat nad notebookom, a treba sa z tej stolicky postavit kazdu hodinu a ist sa prejst aspon 100 metrov, preto treba fajcit, tym ze ides na cigu robis nieco pre svoje zdravie! vraj sa staci aj ponatahovat pri stole ale to nema ten spravny ucinok.
a pri cenach vysokovo nastavitelnych stolov netreba setrit ani na tom, dnes uz aj celkom kvalitne dvojmotoraky idu do 400 eur, ja mam doma x rokov este jednomotorovy, ale to ze trosku viac huci a ked je na jednej strane nezatazeny treba ho pri posune nadol podrzat nech neskace mi naozaj nevadi. Nepouzivam ho casto ako standing desk, ale o par centimetrov hore dolu si ho posuvam xkrat denne, vacsinu dna som oprety o stol laktami, mozno 80% casu sa neopieram chrbtom, a zmenou polohy stola ma to nuti aj chrbat drzat vystrety, stol mam pomerne vysoko, cca 85cm, bezne stoly byvaju okolo 70.

pablohablo

Streda, 18. Novembra 2020, 08:33

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:55, upravené celkom 4 krát.

boborjelotor

Streda, 18. Novembra 2020, 08:45

o tom, ze su to kvalitne urobene stolicky nie je pochyb, ludia predavaju 10+ rocne na ebayi za 600 eur a ide to jak teple rozky. akurat teda moj nazor je, ze rovnaku uroven spracovania a lepsi komfort kupis aj do 500 evri, tiez "certifikovane" na 24 hodinove sedenie, ktore nehovori nic o komforte, ale o zatazi. Do firmy je to dobry kauf, ale domov by som to kupil len ak by som bol 100% presvedceny o tom, ze mi vyhovuje. Co sa tyka ponukaneho komfortu pre mna je aeron slaby priemer.

pablohablo

Streda, 18. Novembra 2020, 09:06

Mal som doma na skusku Sail a Mirra2 asi 3 tyzdne, Sail bol super ale prevetravane vajcia a kakaovy vencek u Mirra2 vyhral. Na Aeronovi mam co to odsedene a mne to vyhovuje 100% anatomicky. Aeron bol cenovo aj na mna vela, tam ked uz zacnes klikat podstatne veci stupas s cenou jak v bmv konfiguratore, Mirra 2 je taka ekonomickejsia verzia.

tulox
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 19. Novembra 2020, 12:38

Odporúčam ešte Spinalis. Nie je to asi pre každého, tiež som si na ňu chvíľu zvykal, ale teraz neviem dlhodobo sedieť na ničom inom. Mám model Apollo už pár rokov a vyzerá stále ako nová. Jediná demencia je nastavovanie podrúčiek - je spojené s nastavením výšky chrbtovej opierky, dá sa to ale ohackovať opieraním sa o stôl. Mám v zálohe ešte Spinergo Business, ale na Spinalisku sa nechytá - tá chrbtová opierka tlačí chrbticu príliš dopredu a dlhodobo to nie je bohviečo. Plus podrúčky sa nedajú nastaviť dostatočne vysoko.

Na Aeronoch som sedel len chvíľu ale chcem ju niekedy domov na dlhšie - nemáte nejaké tipy kde sa dá požičat?

starynovy

Piatok, 20. Novembra 2020, 14:23

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Piatok, 20. Novembra 2020, 17:36

S mojou gtx 970m mozem rovno zabudnut😅😂

pablohablo

Piatok, 20. Novembra 2020, 19:30

tulox napísal:
Na Aeronoch som sedel len chvíľu ale chcem ju niekedy domov na dlhšie - nemáte nejaké tipy kde sa dá požičat?
https://www.goyart.sk/

pablohablo

Sobota, 21. Novembra 2020, 06:57

tu

starynovy

Sobota, 21. Novembra 2020, 13:04

No z grafiky v tych videach som si necvrkol, taky standart a predsa ti treba 2080. Nuz, uvidime ako to pôjde realne.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Nedeľa, 22. Novembra 2020, 07:13

Ty nie ale moja grafika sa dobre spoti

boborjelotor

Nedeľa, 22. Novembra 2020, 10:12

pablo ti poradi notebook za cenu dvoch horaliek, ktore spustia cypberpunk v 8k rozliseni na 300fps, ale na trh pride az v roku 2024

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných