... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:aim assist je pre kokotov![]()
boborjelotor napísal:pribeh mozes hovorit, ja cutsceny skipujem, na to fakt nemam trpezlivost este ich prijebane cringe dialogy pozerat. Viem, ze to ma svoje caro ale ja som neni v pouzitelnom stave zabijat tym cas. Hlavne ked z gameplayu zatial dokopy hovno, mexicky zahradnik, rotvailerovi pokazis jebacku, vencis rotvailera, odtahujes s fetackou kurvou auta, vzyvazas sa po okoli. Neviem, zatial mi to pride take GTA Myjava, pripadne Petrzalka, fakt ma to nebavi. Pablo uz uteka kupit Parkside vrtacku do lidlu so sadou titanovych vrtakov a zbroji ma moje cipy (este ze som sa nenechal ocipovat, pardon naockovat)ano, hned ta prva s Michaelom, najprv ako Franklin vidis v pozadi toho Michaelovho jebleho syna, ako kupuje tu zltu kraksnu, a potom dostanes misiu ako ju ujebat naspak.
mne sa tam velice lubilo prvykrat ked som to hral este na x360 ten surprise, ale nebudem spoilovat pribeh Killovi.
Killo mas gamepad? ak ne, tak si kup xbox gamepad, gta sa hra o milion percent pohodlnejsie s gamepadom, a strilat mozes furt mysou ked chces. aj ked s aim assistom sa da v pohode strielat aj na gamepade, to zas nie je CS1.6, secko to striela rovnako zle.