... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Re: Experti na Iphone

Piatok, 12. Apríla 2013, 11:32

Ach jaj [-o< asi si nemal iphone ked tvrdis ze sa zasekne a nic s tym nespravis na to ma taku fintu ze podrzis dva tlacitka a sa restartuje ( momentalne som rok na 4s a predstav si ze sa mi nesekol ani raz, dokonca nepamatam zeby mi nejaka aplikacia padala alebo nieco podobne). co sa tyka applikacii tak osobne uznavam ze dam radsej 89 centov za kvalitnu appku ako budem vsetko free stahovat a potom to i tak vyzera. ja mam v iphone par uzitocnych apps a stale ked vezmem nejaky android od kamosov do ruk tak tam maju milion nepotrebnych apps a hier ( sak to je zadarmo ta stahujem het) A nie je hra ako hra, v ios das za angry birds 89 centov a spracovanie je na vyssej urovni ako na androide ( to uz nevravim o tom ze na roznych android zariadeniach funguje ta ista hra rozne ) Sam google priznal ze pre iphone robi kvalitnejsie apps ako na svoj vlastny android. Inak nemam nic proti androidu, sam som mal rok xperiu arc a bol som snou velmi spokojny, avsak iphone je stale top ;) to co je v androide super v iphone je o kusok lepsie a detailnejsie. To iste o tabletoch, ja mam ipad a ked vezmem nejaky iny tablet (okrem galaxy note) tak to je des a hruza. Neodsudzujem android ale viem z vlastnej skusenosti aj od znamych ze ak raz kupis nieco od applu, tak skoro ta to neomrzi a pojdes stale dalej (vid ja- v 2005 som si kupil ipod classic video co bola velka revolucia a od vtedy som mal vsetko mozne od applu)

Inak odporcom applu by som odporucil precitat steva jobsa, alebo o chvilu pride film, same fakty a by ste sa cudovali s cim vsetkym prisiel apple, sam som bol prekvapeny. Super kniha

Edit: tak dam aj ja porovnanie http://www.app-magazin.cz/slider/nazor- ... z-android/
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Piatok, 12. Apríla 2013, 11:45

Ano, tieto reci poznam...
Kym neprisiel na trh Apple, tak neexistovali ani PC, ani notebooky, nieto este tablety a telefony. Vsetko "objavil" az Steve Jobs. Mozno aj auto vymyslel on, vdaka bohu...

Povedz mi jednu jedinu vec ktoru ma iPhone a Android to nezvladne (okrem iTunes samozrejme :-D ). Fakt staci len jedna. Ja iPhone nezatracujem, ale nevidim dovod na take ospevovanie jeho majitelmi, pretoze ci chces, ci nie, naozaj neponuka nic viac ako Android.
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Piatok, 12. Apríla 2013, 11:50

kubog napísal:
Najlepsie ked sedis niekde v restike, pozeras sa na parik pri romantickej veceri a kazdy cumi do toho pojebaneho telefonu a 15 minut nic nepovedia, to je fakt sen. :mrgreen: Ale to je na inu debatu.

To je mega, ja som si myslel ze to len u nas taky dementi su exemplarni ale to je asi fakt bezna vec :lol:

Lipo69
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Apríla 2013, 12:44

pelo napísal:

Ja hovorim, ze iPhone je pre blbych a teplych, pripadne metrosexualov...

Aky mas nazor na to ked ti niekto povie ze BMW maju len mafiani, zbohatlikovia a trapny pozeri.....asi sa zasmejes co je to za debilka.
Len teraz mas taky nazor aj ty aj ked nie na auto ale na phone, vacsinou mas spravne postrehy ale tak kazdy sa utne.

Takto urazat niekoho je kratkozrake, ja sice uz daku dobu tiez nemam iphone (uz su lepsie a lacnejsie modely) ale smiat sa z niehoho a prehovarat ich o mojej pravde mi akosi nechyba.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Lipo69

Piatok, 12. Apríla 2013, 12:48

rebuss napísal:
v ios das za angry birds 89 centov a spracovanie je na vyssej urovni ako na androide ( to uz nevravim o tom ze na roznych android zariadeniach funguje ta ista hra rozne )

Nerad ta sklamem ale mal som iphone a teraz mam galaxy S3 a angry birds su uuplne ale uplne ta ista appka :smile: len na itunes za to platis, to neobhajis nevysvetlis je to proste tak a kopec ludi nad tym kruti hlavou a je to u viacerych applikacii tak.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

pelo

Piatok, 12. Apríla 2013, 13:19

Lipo69 napísal:
Aky mas nazor na to ked ti niekto povie ze BMW maju len mafiani, zbohatlikovia a trapny pozeri.....asi sa zasmejes co je to za debilka.
Len teraz mas taky nazor aj ty aj ked nie na auto ale na phone, vacsinou mas spravne postrehy ale tak kazdy sa utne.

Takto urazat niekoho je kratkozrake, ja sice uz daku dobu tiez nemam iphone (uz su lepsie a lacnejsie modely) ale smiat sa z niehoho a prehovarat ich o mojej pravde mi akosi nechyba.

Ospravedlnujem sa, nechal som sa uniest :oops:

Casto sa stretavam s recami iPhopnistov, ake nadcasove a neopakovatelne telefony maju. Naposledy to dopadlo tak, ze kamarat obhajoval ake skvele funkcie iPhone ma co ine telefony nemaju. Uz ma s tym dozral, tak som ho teda prinutil ukazat mi vsetky tie uzasne funkcie a hned som ich vsetky opakoval na HTC a Samsungu. Nakoniec sklapol a dalsia debata na tuto temu uz nebola...

e39 525i sedan '03 -ex

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 12. Apríla 2013, 13:38

pelo - metrosexual nesom a teply tiez nie :D

bohuzial android nema kvalitnu hudbu (zvukove cipy stoja za draka), vsetko zhruba na urovni 3gs-ka
kto nechce platit za aplikacie nebude vsetky aplikacie su su dostupne aj v platenej aj neplatenej forme

vsetko ma svoje pre a proti, nevravim, ze mi vyhovuje, avsak podarilo sa mi ho kupit relativne lacno

konzolu som mal jak v iphone tak v androdie (bohuzial tam som mal aj hw klavesnicu)
svetielko mam tu aj tu
vydrzi 8h prevadzky (obe)
mailovy klient (obe)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Piatok, 12. Apríla 2013, 13:53

Lipo to napisal dobre ;) mozem si kupit superba vo fulke a smiat sa niekomu kto dal za novu f10 o tisice eur viac a nebude mat napr. parkovacieho asistenta. Kazdy ma oblubenu znacku ci elektronika, ci auto, ci botasky. Mne iphone vyhovuje vo vsetkom a osobne sa mi velmi paci dizajn vsetkych apple vyrobkov.

Co sa tyka apps tu to je pekne napisane :

V minulom vydaní sme ako výhodu uviedli, že používateľ Androidu má možnosť výberu viacerých zariadení. Toto je rozhodne dobrá vlastnosť, no za sebou zanecháva aj veľký problém v podobe fragmentácie. Existuje veľa Androidov s rôznou veľkosťou rozlíšenia displej a rôznym hardvérom či softvérom v podobe upravených ROM-iek. V tomto prípade majú developeri aplikácií veľmi náročnú úlohu. Ak by chcela spoločnosť zabezbečiť 100-percentnú podporu svojej hry alebo aplikácie, potrebovala by tisícky testovacích zariadení a potom otestovať nový softvér na takmer všetkých verziách systému Android.

Android fragmentácia je vážny problém a vo veľkej miere ovplyvňuje vývojárov aplikácií. Môže sa stať, že hoci používatelia nových zariadení budú spokojní, objaví sa množstvo nespokojných zákazníkov, ktorí budú vysielať negatívne hodnotenia pre problémy s kompatibilitou hardvéru.

Lipo ja som to myslel tak ze v celkovom meritku ma angry birds na androide ovela viac bugov, negativnejsich reakcii, castejsie padal ako na ios.
Presne som vedel ze sa strhne debata co je lepsie ci android ci ios :D
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

matisek
Auto: F10, F48
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 12. Apríla 2013, 14:55

Este tu nebol spomenuty Windows Phone... :-k

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 12. Apríla 2013, 15:28

Akoze vobec nechapem jak s moze porovnavat iPhone vs Android ked iPhone je telefon a android operacny system.. :roll: ale nevadi ..

iPhone : ako taky , je uz sam o sebe sperk! zoberte si do ruky tie plastove androidne kktiny ako Galaxy S3 (mimochodom ho mam,tak ze nie som zaujaty!a viem porovnavat ! nie len sudit z obrazka) HTC a podobne.. iPhone ma precizne spracovanie , skveli desing ,ergonomia , pouzite luxusne materiali , proste si zoberte do ruky iPhone 5 ,4S a nejaky plastovy vrzgajuci samsung , ktori vam vedla iPhonu bude pripadat jak 10 rocny telefon.Proste uz len drzat v ruke iPhone je nieco uplne ine ako druhy telefon. To je proste fakt , a iPhone je svetova spicka v tomto ,aj preto ma miliony uzivatelov.

Operacny system : iOS vs android , ked uz zme pri tom tak keby nebol iOS tak android by nebol ale to je vedla.. Velka silna stranka iPhone nie je len jeho skvele spracovanie a desing ale aj iOS! Je to najmodernesi , najvyspelejsi mobilny operacny system na svete.Preco je iOS tak skveli?Lebo je presne optimalizovany na presne navrhnuty kus hardwaru na iPhone , a je to tak dobre zladene ze to spolu skvele funguje.iPhone nepotrebuje 4 , 8 jadrove CPU , 2GB ram a podobne , napriek tomu je rychlejsi a sviznejsi ako co kolvek ine z andoridom! ta odozva na system je tam neprekonatelna , proste toto je vyhoda ze iOS sa dava na 110% optimalizovany na 1 TELEFON , kazda App do iPhonu je optimalizovana presne na mieru! , kazda app , hra ide uplne svizne o nic sa nestaram..kdez to android sa jebe do milonov telefonov , kazdy telefon ma iny HW , kazdy telefon ma ine parametre , app sa musi prisposobovat na kazdy mob zvlast , DOKONCA TIE APP z Google play na telefonoch SEKAJU!!!! a na iPhone tie hry aj lepsie vyzeraju , a viem ze mam nieco co je na maxime moznosti , kdez to na androidoch do 300euro tie hry vyzeraju uplne ochudobnene a este aj sekaju :mrgreen: ukazte mi jednu app ktora z AppStore laguje a seka na iPhone ! ja vam ich na androide ukazem TISICKY!!!!!!!!!!!!!!

hardware : ten je u iPhonu navrhnuty presne na mieru , preto ten telefon tak skvele funguje , iPhone ma skveli zvukovy vystup , jeden z naj fotoaparatov , vyborny retina display , vybornu softwarovu podporu aj po x rokoch! proste iPhone sa nemusi predbiehat v kktinach ze kto ma ake rozlisenie a pod..to vam je nanic , podstatne je ako to je v reali.

Tieto 3 veci robia ten telefon neporzitelny , vecsinou na to picuju ludia co to niky nemali alebo to je mimo ich financnich moznosti..Dufam ze som tu vela ludom ozrejmil preco je iPhone kult , samozrejme ma aj nevyhody voci androidu , mozno prave preto si niekto kupi android , skorej mi ale islo o vysvetlenie pojmov zaujatim androidistom , a povedat ze majitel iPhonu zabija vela casu snim straveny je ako ze majitel BMW robi to iste :mrgreen:

pelo

Piatok, 12. Apríla 2013, 15:45

//MPower napísal:
Akoze vobec nechapem jak s moze porovnavat iPhone vs Android ked iPhone je telefon a android operacny system.. :roll: ale nevadi ..

iPhone : ako taky , je uz sam o sebe sperk! zoberte si do ruky tie plastove androidne kktiny ako Galaxy S3 (mimochodom ho mam,tak ze nie som zaujaty!a viem porovnavat ! nie len sudit z obrazka) HTC a podobne.. iPhone ma precizne spracovanie , skveli desing ,ergonomia , pouzite luxusne materiali , proste si zoberte do ruky iPhone 5 ,4S a nejaky plastovy vrzgajuci samsung , ktori vam vedla iPhonu bude pripadat jak 10 rocny telefon.Proste uz len drzat v ruke iPhone je nieco uplne ine ako druhy telefon. To je proste fakt , a iPhone je svetova spicka v tomto ,aj preto ma miliony uzivatelov.

Operacny system : iOS vs android , ked uz zme pri tom tak keby nebol iOS tak android by nebol ale to je vedla.. Velka silna stranka iPhone nie je len jeho skvele spracovanie a desing ale aj iOS! Je to najmodernesi , najvyspelejsi mobilny operacny system na svete.Preco je iOS tak skveli?Lebo je presne optimalizovany na presne navrhnuty kus hardwaru na iPhone , a je to tak dobre zladene ze to spolu skvele funguje.iPhone nepotrebuje 4 , 8 jadrove CPU , 2GB ram a podobne , napriek tomu je rychlejsi a sviznejsi ako co kolvek ine z andoridom! ta odozva na system je tam neprekonatelna , proste toto je vyhoda ze iOS sa dava na 110% optimalizovany na 1 TELEFON , kazda App do iPhonu je optimalizovana presne na mieru! , kazda app , hra ide uplne svizne o nic sa nestaram..kdez to android sa jebe do milonov telefonov , kazdy telefon ma iny HW , kazdy telefon ma ine parametre , app sa musi prisposobovat na kazdy mob zvlast , DOKONCA TIE APP z Google play na telefonoch SEKAJU!!!! a na iPhone tie hry aj lepsie vyzeraju , a viem ze mam nieco co je na maxime moznosti , kdez to na androidoch do 300euro tie hry vyzeraju uplne ochudobnene a este aj sekaju :mrgreen: ukazte mi jednu app ktora z AppStore laguje a seka na iPhone ! ja vam ich na androide ukazem TISICKY!!!!!!!!!!!!!!

hardware : ten je u iPhonu navrhnuty presne na mieru , preto ten telefon tak skvele funguje , iPhone ma skveli zvukovy vystup , jeden z naj fotoaparatov , vyborny retina display , vybornu softwarovu podporu aj po x rokoch! proste iPhone sa nemusi predbiehat v kktinach ze kto ma ake rozlisenie a pod..to vam je nanic , podstatne je ako to je v reali.

Tieto 3 veci robia ten telefon neporzitelny , vecsinou na to picuju ludia co to niky nemali alebo to je mimo ich financnich moznosti..Dufam ze som tu vela ludom ozrejmil preco je iPhone kult , samozrejme ma aj nevyhody voci androidu , mozno prave preto si niekto kupi android , skorej mi ale islo o vysvetlenie pojmov zaujatim androidistom , a povedat ze majitel iPhonu zabija vela casu snim straveny je ako ze majitel BMW robi to iste :mrgreen:

Ja to vzdavam. Pred Apple boli len dinosaury... =D>

e39 525i sedan '03 -ex

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 12. Apríla 2013, 16:39

:D

ked mam najviac porovnat tak najviac mi v ruke sedel qtek 9100 (htc wizard - windows 2003/5), nasledne Se m600/p1 (UIQ3/Symbian) a potom Motorola Droid 2 Global (Android2,2->4.0.1). Vsetko to boli full spec zariadenia, vysperkovane, funkcne s kde akou hrou na skratenie dlhej chvile ale boli to nabuchane zariadenia pre pracu.
No bohuzial dnes sa stali smartphony dostupnejsie, ma to kde aky fagan a degradovalo to na bohapustu nahanacku za megapixelmi vo fotaku (m600 napriklad ziaden nemal a nevadilo mi to), nahanacku za jadarmi v procakoch (ano, animacka v solitaroch mi uz neseka pri 2 jadrach) a stratili svoj povodny zamer a to "mobilna kancelaria"

mimochodom nespomenul som tu RIM (pre neznalych je to blackberry), tieto zariadenia maju take ficurky, ktore ine OSka mozu len zavidiet, avsak mohli by pred vydanim na drh odladit aj bugy a hlavne, mat na markete aspon testovacky zdarma (aplikacia pod 5$ je vcelku zvlastnost)

///mpower ak si myslis, ze iphone je sperk, povedal by som ze sa mylis, je to skor len fylozofia, podobne ako sonim (ktory si kupim asi najblizsie). vertu je sperk.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Lipo69

Piatok, 12. Apríla 2013, 18:32

//MPower napísal:

Clovece este ze si nam to vysvetlil
Ako nebudem ti argumentovat lebo nechcem podporovat odveku vojnu ios vs android a pripojit sa tak k milionom ovciam po celom internete :), ale je mi jasne z tvojho prispevku ze iphone ta chytil za srdce

matisek napísal:
Este tu nebol spomenuty Windows Phone... :-k

WM fandim lebo prinasa nieco nove a ak to neposeru tak too este bude konkurencia pre ios a android, len momentalne ma co dohanat.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

andy00

Sobota, 13. Apríla 2013, 10:03

//MPower napísal:
iPhone ma precizne spracovanie , skveli desing ,ergonomia , pouzite luxusne materiali

Hlavne Iphone 3G na ktorom sa lamal zadny plastovy kryt, odpadavali tlacitka na zvuk :D

//MPower napísal:
vybornu softwarovu podporu aj po x rokoch!

Kolko je to x rokov? Kedze na 3G je podpora akurat tak iOS 4 :wink:

Iphone neni zly, ale niektori ludia robia z toho uber telefon, ako z bmw uber auto :mrgreen:

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Sobota, 13. Apríla 2013, 13:56

Pozri iPhone 3GS vysiel na trh v roku 2009! ano 2009 , vysiel spolu s iOS3 , neskour ked vysiel iPhone 4 dostal update na iOS4 , potom pri 4S dostal update na iOS5 a teraz pri iPhone 5 ma najnovsi iOS6 a vsetky vyhody snim spojene ,cize dostal iOS3,iOS4,iOS5,iOS6 co by si kurva este chcel? zlate hodinky ktomu? ukaz mi jeden telefon ktory ma aj po 4 ROKOCH plnu podporu najnovsieho systemu a statisice aplikacii ktore bezia na 4 rocnom telefone lepsie jak na novom samsungu z androidom!!! Aha? ](*,)

btw. od iPhonu 4 sa pouziva sklo , respektive hlinik u iPhonu 5 , stale je to spickovo spracovany smartphone narozdiel od konkurencie , a pokial viem tie kryty na iPhone 3G sa nelamali len tak pre nic za nic ze? Ale je pravda ze boli nachylne na skrabance , no to je minulost.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných