... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kubog napísal:Najlepsie ked sedis niekde v restike, pozeras sa na parik pri romantickej veceri a kazdy cumi do toho pojebaneho telefonu a 15 minut nic nepovedia, to je fakt sen.Ale to je na inu debatu.
pelo napísal:
Ja hovorim, ze iPhone je pre blbych a teplych, pripadne metrosexualov...
rebuss napísal:v ios das za angry birds 89 centov a spracovanie je na vyssej urovni ako na androide ( to uz nevravim o tom ze na roznych android zariadeniach funguje ta ista hra rozne )
Lipo69 napísal:Aky mas nazor na to ked ti niekto povie ze BMW maju len mafiani, zbohatlikovia a trapny pozeri.....asi sa zasmejes co je to za debilka.
Len teraz mas taky nazor aj ty aj ked nie na auto ale na phone, vacsinou mas spravne postrehy ale tak kazdy sa utne.
Takto urazat niekoho je kratkozrake, ja sice uz daku dobu tiez nemam iphone (uz su lepsie a lacnejsie modely) ale smiat sa z niehoho a prehovarat ich o mojej pravde mi akosi nechyba.
//MPower napísal:Akoze vobec nechapem jak s moze porovnavat iPhone vs Android ked iPhone je telefon a android operacny system..ale nevadi ..
iPhone : ako taky , je uz sam o sebe sperk! zoberte si do ruky tie plastove androidne kktiny ako Galaxy S3 (mimochodom ho mam,tak ze nie som zaujaty!a viem porovnavat ! nie len sudit z obrazka) HTC a podobne.. iPhone ma precizne spracovanie , skveli desing ,ergonomia , pouzite luxusne materiali , proste si zoberte do ruky iPhone 5 ,4S a nejaky plastovy vrzgajuci samsung , ktori vam vedla iPhonu bude pripadat jak 10 rocny telefon.Proste uz len drzat v ruke iPhone je nieco uplne ine ako druhy telefon. To je proste fakt , a iPhone je svetova spicka v tomto ,aj preto ma miliony uzivatelov.
Operacny system : iOS vs android , ked uz zme pri tom tak keby nebol iOS tak android by nebol ale to je vedla.. Velka silna stranka iPhone nie je len jeho skvele spracovanie a desing ale aj iOS! Je to najmodernesi , najvyspelejsi mobilny operacny system na svete.Preco je iOS tak skveli?Lebo je presne optimalizovany na presne navrhnuty kus hardwaru na iPhone , a je to tak dobre zladene ze to spolu skvele funguje.iPhone nepotrebuje 4 , 8 jadrove CPU , 2GB ram a podobne , napriek tomu je rychlejsi a sviznejsi ako co kolvek ine z andoridom! ta odozva na system je tam neprekonatelna , proste toto je vyhoda ze iOS sa dava na 110% optimalizovany na 1 TELEFON , kazda App do iPhonu je optimalizovana presne na mieru! , kazda app , hra ide uplne svizne o nic sa nestaram..kdez to android sa jebe do milonov telefonov , kazdy telefon ma iny HW , kazdy telefon ma ine parametre , app sa musi prisposobovat na kazdy mob zvlast , DOKONCA TIE APP z Google play na telefonoch SEKAJU!!!! a na iPhone tie hry aj lepsie vyzeraju , a viem ze mam nieco co je na maxime moznosti , kdez to na androidoch do 300euro tie hry vyzeraju uplne ochudobnene a este aj sekajuukazte mi jednu app ktora z AppStore laguje a seka na iPhone ! ja vam ich na androide ukazem TISICKY!!!!!!!!!!!!!!
hardware : ten je u iPhonu navrhnuty presne na mieru , preto ten telefon tak skvele funguje , iPhone ma skveli zvukovy vystup , jeden z naj fotoaparatov , vyborny retina display , vybornu softwarovu podporu aj po x rokoch! proste iPhone sa nemusi predbiehat v kktinach ze kto ma ake rozlisenie a pod..to vam je nanic , podstatne je ako to je v reali.
Tieto 3 veci robia ten telefon neporzitelny , vecsinou na to picuju ludia co to niky nemali alebo to je mimo ich financnich moznosti..Dufam ze som tu vela ludom ozrejmil preco je iPhone kult , samozrejme ma aj nevyhody voci androidu , mozno prave preto si niekto kupi android , skorej mi ale islo o vysvetlenie pojmov zaujatim androidistom , a povedat ze majitel iPhonu zabija vela casu snim straveny je ako ze majitel BMW robi to iste
//MPower napísal:Akoze vobec nechapem jak s moze porovnavat iPhone vs Android ked iPhone je telefon a android operacny system..ale nevadi ..
matisek napísal:Este tu nebol spomenuty Windows Phone...
//MPower napísal:iPhone ma precizne spracovanie , skveli desing ,ergonomia , pouzite luxusne materiali
//MPower napísal:vybornu softwarovu podporu aj po x rokoch!