... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Re: Experti na Iphone

Pondelok, 8. Apríla 2013, 09:39

Hehe ja isto ne ;) som na iphonoch nezarobil ani euro to len pre seba sa o to zaujimam kedze mam uz 4 iphone a dalsie ios zariadenia :wink:
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 8. Apríla 2013, 10:40

rebuss napísal:
Ale mpower tolko iphonov ti preslo cez ruku a nevies odblokovat iphone ios6+ ? Unlock Gevey a turbo sim do ios 6.1.2 funguju no problemo, 6.1.2 spravis jailbreak aj cez evasion neviem ako je to s 6.1.3. Momentalne sme s kamosom uspesne odblokovali (len cez sw) iphone 5 ios 6.1.3 zo svedska, sice trocha dlhsie ale vsetko sa da ;) ja sa momentalne tesim na ios 7. Pre kamosa (apple maniak) to bude nova vyzva. Nedavno mi spominal ze nejaky typek z nejakeho hack servra downgraduje aj bez shsh zaloh 6+ tak momentalne sa do toho pustil kedze sa da pekne zarobit na typkoch ktory automaticky updatovali iphony.

Btw baseband sa neupgradol automaticky prichodom ios6 vlastna skusenost (dalo sa to obist), odkial to vlastne mas ??? Inak s tym jailbreakom si zabil ;) cisty inzerat "viem ti nahrat milion aplikacii" :D nic v zlom inak ;) aj ios blacklistov je na nete habadeeej a free

Edit: akurat pozeram ze gevey je uz aj na 6.1.3 takze nevidim problem s unlockom

1.neviem ako to chodi z gevey ked ze takym telefonom idem oblukom lebo su stym len problemi ale na stranke ich pisu ze to iOS 6.1.2 nepodoporuje pokial nie je zachovany starsi baseband..cize by to bolo pre 1% ludi .. ale fakt neviem..http://www.gevey.com/gevey-ultra-for-gsm-iphone-4/

2.Gevey , r-sim a dalsie kktiny su hardwarove odomknutia nie softwarove, cize hocikedy ak spravis update to moze vypadnut a mas stoho tehlu..

3. Ako ste odblokovali len softvarom (rozumej doma na pc) iPhone 5 iOS 6.1.3 by som si pozrel , lebo este nikomu na svete sa to nepodarilo :mrgreen: odblokovava sa to tak ze sa z apple servera odstrani IMEI , potom je iPhone trvalo odblokovany , tzn.FACTORY UNLOCK

4.evasiOn nepodporuje iOS 6.1.3 :mrgreen:

5.potom ten typek bude slavny ako Geohot , lebo zase pokial viem nikomu sa nepodarilo downgradnut iOS ktory nema SHSH blobs , a dokonca nove iPhony uz nefunguju ani ked ho maju! :mrgreen:

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Apríla 2013, 11:10

v čom je taky iphone lepší od cenovo rovnakého mobilu s androidom? Ked tu vidím fandov iphonov tak by ma zaujímalo prečo zvolia radšej túto cestu.. či to nie je na 80% len prestíž.. Skusenosti mam len s androidom a tam je milion aplikácii free. pri ios ma odrádza hlavne nutnosť mať jailbreak a podobne. Dik za odpoveď.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

rebuss
Auto: Efko

Pondelok, 8. Apríla 2013, 11:15

Myslis ze na nejakom fore sa to docitas ???? Islo to cez unlock priamo od operatora, treba sa "dostat" do databazy daneho operatora a nejakymi sikovnymi tahmi sa do da odblokovat.( ja to nerobim a neviem akymi vlastnymi desifrovacimi programami sa to robilo, to hovorim o kamosovi ktory pracuje v it sfere) Ci mi veris ci nie mi je jedno ak chces ti predam ten odbloknuty ip5 a uvidis na vlastne oci.

Na gevey ficim osobne rok - ziaden problem

6.1.3 ?? Sekunda hladania http://www.ebay.com/itm/NEWEST-MULTI-NE ... 35c6398eef

Inak neviem ci si myslis ze si vymyslam abo co, sak som napisal co sa podarilo po dlhyych hodinach prace, a ver ze aj ten downgrade sa da ;) to ako ked som kupil locknuty ip4s a nikto mi neveril ani na forach ze ho odblokujem, tiez ma vysmiali ze mi je dobry akurat ako tazitko a vualllaaa ;) po tyzdni som ho spojazdnil
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 8. Apríla 2013, 11:53

mi_ti_s - v nicom a vo vsetkom.

vyhoda je ta ze je to len jedno zariadenie takze aplikacia ti ide, pad aplikacie tak max raz za mesiac, ci si vezmes do ruky iphone 1 alebo 5 stale sa ovlada rovnako ale presne ako vravis, pokial nieje jailbreak, je to dumb phone nie smarthphone. okrem ineho iOs je unix takze podporuje multijadrove cpu
mal som kopec androidov (+- 10) a market maju rieseny lepsie (mozes instalovat appky na device cez net co sa da vyuzit ked ta napriklad otec poziada o nejaku aplikaciu tak mu ju tam nainstalujes cez pol sveta)
bohuzial je to linux a nepodporuje multicpu (presnejsi termin nevyuzije, nacitat ich vie)
- kde jaky bazmek si nato vyroby aplikacie a potom to tak aj vyzera, horsie to je este s hw. popravde ako som bol skepticky ku politike applu, teraz mi tak vadi samsung, bohuzial motorola nema poriadny telefon podla mojich predstav a ericson prisiel neskoro s niektorymi svojimi zariadeniami
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Lipo69
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Apríla 2013, 12:31

Prosim vas, len nech sa to nezvrhne na debatu ios vs android wars :mrgreen:
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 8. Apríla 2013, 13:09

To sa nemoze stat lebo android je jednoznacne lepsi :-({|=

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Pondelok, 8. Apríla 2013, 13:45

LEXXX525 napísal:
To sa nemoze stat lebo android je jednoznacne lepsi :-({|=

:mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Simpson

Pondelok, 8. Apríla 2013, 18:08

ale kdezeeee
Blackberry!

unikatil
Auto: A8 4.2
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Apríla 2013, 22:37

chalani co je lepsie ta gevey karta alebo mam dat odblokovat cez niaku zahranicnu stranku na nete ich je kopec, nasiel som za 40e...kto ma s tym skusenost? mam iphone 4 ios 6.0.1

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 11. Apríla 2013, 07:48

vela zalezi krajina povodu tvojho telefonu, hlavne operator, je tam rozdiel cenovy aj 80e
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 11. Apríla 2013, 13:13

Nechápem ľudí čo dokážu obetovať svoje životy tým prijebaným smartphonom.. Mám len 22 rokov, mobil mám zhruba od 14tich, ale môžem Vám s kľudným svedomím povedať že cítil som sa omnoho šťastnejší bez neho.. BTW. k tomu čo je lepšie, tak ja som si kúpil Nokiu za 300€ a používam ju len na telefonovanie, smsky, fotografovanie a pozeranie videí na YT. NIČ VIAC ! pretože to je podľa mňa uplný požierač životov, keď vidím tých mladých pridrbaných jak do toho čumia celý čas.. celé zle.. zachvíľu to dopracujeme tak, že bude sedeť baba s chalanom vedľa seba a budu si chatovať cez nejaký massenger ( myslím že to sa už vlastne aj deje )..

Prepáčte za OT, musel som sa vyplakať =;
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

unikatil
Auto: A8 4.2
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 11. Apríla 2013, 22:50

presne na moj mi vypocitalo cenu niakych 37e...blokovany na holandsky tcom

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Piatok, 12. Apríla 2013, 08:03

Kwaky napísal:
Nechápem ľudí čo dokážu obetovať svoje životy tým prijebaným smartphonom.. Mám len 22 rokov, mobil mám zhruba od 14tich, ale môžem Vám s kľudným svedomím povedať že cítil som sa omnoho šťastnejší bez neho.. BTW. k tomu čo je lepšie, tak ja som si kúpil Nokiu za 300€ a používam ju len na telefonovanie, smsky, fotografovanie a pozeranie videí na YT. NIČ VIAC ! pretože to je podľa mňa uplný požierač životov, keď vidím tých mladých pridrbaných jak do toho čumia celý čas.. celé zle.. zachvíľu to dopracujeme tak, že bude sedeť baba s chalanom vedľa seba a budu si chatovať cez nejaký massenger ( myslím že to sa už vlastne aj deje )..

Prepáčte za OT, musel som sa vyplakať =;

Najlepsie ked sedis niekde v restike, pozeras sa na parik pri romantickej veceri a kazdy cumi do toho pojebaneho telefonu a 15 minut nic nepovedia, to je fakt sen. :mrgreen: Ale to je na inu debatu.

pelo
Auto: e39 520i saloon

Piatok, 12. Apríla 2013, 08:42

jararak napísal:
mi_ti_s - v nicom a vo vsetkom.

vyhoda je ta ze je to len jedno zariadenie takze aplikacia ti ide, pad aplikacie tak max raz za mesiac, ci si vezmes do ruky iphone 1 alebo 5 stale sa ovlada rovnako ale presne ako vravis, pokial nieje jailbreak, je to dumb phone nie smarthphone. okrem ineho iOs je unix takze podporuje multijadrove cpu
mal som kopec androidov (+- 10) a market maju rieseny lepsie (mozes instalovat appky na device cez net co sa da vyuzit ked ta napriklad otec poziada o nejaku aplikaciu tak mu ju tam nainstalujes cez pol sveta)
bohuzial je to linux a nepodporuje multicpu (presnejsi termin nevyuzije, nacitat ich vie)
- kde jaky bazmek si nato vyroby aplikacie a potom to tak aj vyzera, horsie to je este s hw. popravde ako som bol skepticky ku politike applu, teraz mi tak vadi samsung, bohuzial motorola nema poriadny telefon podla mojich predstav a ericson prisiel neskoro s niektorymi svojimi zariadeniami

Reci o tom, ako je iPhone stabilny, nenapadnutelny virusmi a podobne su totalny bullshit. Aplikacie aj samotny system padaju uplne rovnako ako Android alebo akykolvek iny OS.
http://www.mobilmania.cz/clanky/iphone-neni-dokonaly-68-chyb/sc-3-a-1116121/default.aspx
Padaju dokonca aj aplikacie, ktore su defaultnou sucastou, takze asi tak. Nie je to prvykrat, co Apple vydalo na trh polofunkcnu kokotinu za trojnasobnu cenu obdobneho zariadenia od konkurencie.
Mame s kolegom napr. HTC Desire S, ktore po tom ako HTC vydalo update firmware s bug-om, ze nie je mozne tie telefony vypnut, bezia asi pol roka v kuse bez restartu a nic nemrzne. A keby sa nahodou v buducnosti stalo, ze nejako zamrzne, nie je problem vytiahnut baterku bez naradia, iPhone mozem akurat tak jebnut o zem alebo nosit so sebou sadu skrutkovacov. Druhy Samsung Ace 2 je zas tragedia, ma sice super signal na GPS oproti HTC, ale obcas sa sam zrestartuje, ked dojde k nejakech chybe (ale furt lepsie ako keby mal byt cely den zamrznuty). Zene sme teraz kupili Galaxy S3 mini a to je uplne ina liga. Samsung ma akurat v kazdom telefone ine ovladanie, neviem preco to robia. Ked si vezmem HTC, tak frontend je prakticky furt rovnaky...

To, ze Android nema podporu multicores tvrdi prekvapivo len Intel, vsetko co na nete o tejto problematike najdes, vychadza z jedneho jedineho clanku od Intelu...

Kde jaky bazmek sice vytvori aplikacie na Android, ale nez apku nainstalujem, tak si overim recenzie na nu, stiahnem ju ZADARMO a ked mi nevyhovuje, stiahnem si inu tiez ZADARMO. Nie ako na iOS, ze platis za kazdy prd a vela tych aplikacii aj tak stoji za prd.

iPhone je uplne OBYCAJNY SMARTPHONE len s obrovskou reklamou aky je uzasny, pritom neponuka NIC VIAC nez obdobne smartphony za polovicnu cenu. Je to len nafuknuta komercna bublina ako stvorena pre Americky trh.
Naposledy upravil/-a pelo v Piatok, 12. Apríla 2013, 13:05, upravené celkom 1 krát.
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných