... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebuss napísal:Ale mpower tolko iphonov ti preslo cez ruku a nevies odblokovat iphone ios6+ ? Unlock Gevey a turbo sim do ios 6.1.2 funguju no problemo, 6.1.2 spravis jailbreak aj cez evasion neviem ako je to s 6.1.3. Momentalne sme s kamosom uspesne odblokovali (len cez sw) iphone 5 ios 6.1.3 zo svedska, sice trocha dlhsie ale vsetko sa daja sa momentalne tesim na ios 7. Pre kamosa (apple maniak) to bude nova vyzva. Nedavno mi spominal ze nejaky typek z nejakeho hack servra downgraduje aj bez shsh zaloh 6+ tak momentalne sa do toho pustil kedze sa da pekne zarobit na typkoch ktory automaticky updatovali iphony.
Btw baseband sa neupgradol automaticky prichodom ios6 vlastna skusenost (dalo sa to obist), odkial to vlastne mas ??? Inak s tym jailbreakom si zabilcisty inzerat "viem ti nahrat milion aplikacii"
nic v zlom inak
aj ios blacklistov je na nete habadeeej a free
Edit: akurat pozeram ze gevey je uz aj na 6.1.3 takze nevidim problem s unlockom
LEXXX525 napísal:To sa nemoze stat lebo android je jednoznacne lepsi
Kwaky napísal:Nechápem ľudí čo dokážu obetovať svoje životy tým prijebaným smartphonom.. Mám len 22 rokov, mobil mám zhruba od 14tich, ale môžem Vám s kľudným svedomím povedať že cítil som sa omnoho šťastnejší bez neho.. BTW. k tomu čo je lepšie, tak ja som si kúpil Nokiu za 300€ a používam ju len na telefonovanie, smsky, fotografovanie a pozeranie videí na YT. NIČ VIAC ! pretože to je podľa mňa uplný požierač životov, keď vidím tých mladých pridrbaných jak do toho čumia celý čas.. celé zle.. zachvíľu to dopracujeme tak, že bude sedeť baba s chalanom vedľa seba a budu si chatovať cez nejaký massenger ( myslím že to sa už vlastne aj deje )..
Prepáčte za OT, musel som sa vyplakať
jararak napísal:mi_ti_s - v nicom a vo vsetkom.
vyhoda je ta ze je to len jedno zariadenie takze aplikacia ti ide, pad aplikacie tak max raz za mesiac, ci si vezmes do ruky iphone 1 alebo 5 stale sa ovlada rovnako ale presne ako vravis, pokial nieje jailbreak, je to dumb phone nie smarthphone. okrem ineho iOs je unix takze podporuje multijadrove cpu
mal som kopec androidov (+- 10) a market maju rieseny lepsie (mozes instalovat appky na device cez net co sa da vyuzit ked ta napriklad otec poziada o nejaku aplikaciu tak mu ju tam nainstalujes cez pol sveta)
bohuzial je to linux a nepodporuje multicpu (presnejsi termin nevyuzije, nacitat ich vie)
- kde jaky bazmek si nato vyroby aplikacie a potom to tak aj vyzera, horsie to je este s hw. popravde ako som bol skepticky ku politike applu, teraz mi tak vadi samsung, bohuzial motorola nema poriadny telefon podla mojich predstav a ericson prisiel neskoro s niektorymi svojimi zariadeniami