Risho_21 napísal:noo u mňa by nepochodili.
at 1 - V zákone nikde nieje definované, čo je to šmyk
at 2 - v sadzobníku pokút nieje definovaná pokuta za neprispôsobenie stavu a povahe vozovky
at 3 - na ceste pokiaľ nepresahujem pruhy a vleziem sa do pruhu tak by tiež nepochodili
at 4 - musia mať kamery na dokázanie
at 5 - mohli by dať pokutu za rušenie nočného kľudu vytáčaním motora - ale nech zoberú merák na meranie hluku a potom nech si vyskakujú.
stačí sa týmito bodmi ohradiť a policajti spapajú pelé...
Riso, policajt ked chce..tak ti pokutu da. Lebo sa ta spyta na povinnu vybavu a povedz mi ze nosis nahradne ziarovky v aute alebo ze mas nahradne poistky...a ta vykuri. A ked na neho vybehnes jak geroj tak na tutovku ides.
auto111:
Policajt policajtovi svedcit nemoze, je jedno kolky su 2-5-10.
V kazdom pripade...Policajti vedia ze sa smykaju mlady ludia a vedia ze maju istu smotanu. Zabudaju vsak ze DRIFTOM (riadenym smykom) sa ucime zvladat nepredvidatelne situacie na cestach. Je vzdy lepsie vziat zatacku bokom ako sa natrepat do druheho auta.Podme sa smykat s S-kom alebo z novou 7-mou. A chcem vydiet policajta co ta zastavi.Aj keby ze mas 18 alebo 50.
A co sa driftu tyka...Dostal som smyk, no...cesta neje odhrabana tak sa nevysypem.
Mna len stve tolko ako kolega pisal ze ludom praska na leben. Vadi im ze sa clovek chce ist posmykat na volnu plochu 1ha na sneh. Vadi im ze sa ludia snazia ucit, vadi im ze mame BMW-cka a oni musia chodit na...to je jedno. Ale nevadi im ze niektory magory su vaznymi magormy. Nevadi im ze Policajtov ked treba pridu za hodinu...toto ne...len ich komplexi