... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dendo
Auto: E30 325i
Kraj: Bratislavský

Re: Driftovanie na parkovisku

Sobota, 22. Decembra 2012, 19:57

To vysvetlenie najazdu bokom do zakruty by zaujimalo aj mna :D ked to ten policajt zobral v pohode :D
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 22. Decembra 2012, 21:24

aj mna to veru zaujima :D

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Sobota, 22. Decembra 2012, 21:42

Riso, da sa...hej ale co ti na to cassom povie prevodovka? Sorry ale hydromenic, kde sa cena pohybuje od 220-700E, mi to nestoji za to. Podriftujes, aj na sekvencnom mam odskusane, na kruhovych vo VT ze som to vzal trosku bokom ale potom som prisiel na to ze sa musim este vela ucit.
A ohladom Pankloch - ako kolega napisal, ak zandar chce, tak pokutu da. Lebo ti ju da. A ked chce tak ta nachyta na lekarnicke - Ukazte mi nuzky... A jsou nerezove? - Ja nevim ja jsem na ne nechcal.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 22. Decembra 2012, 22:32

Lukynko napísal:
Riso, policajt ked chce..tak ti pokutu da. Lebo sa ta spyta na povinnu vybavu a povedz mi ze nosis nahradne ziarovky v aute alebo ze mas nahradne poistky...a ta vykuri. A ked na neho vybehnes jak geroj tak na tutovku ides.

No tak keby ma chceli sprdnut za nahradne ziarovky, tak by som ich velmi intenzivne poslal do pice s tym, nech mi ukazu, kde si ja mozem vymenit ziarovky a ake, ked je prakticky veskere exterierove osvetlenie na F10 riesene cez LEDky a xenony :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 22. Decembra 2012, 22:39

Tak ale nahradne ziarovky uz nejaky ten rok nie su povinne. :idea:

A technicky vzate (cize je FAKT ze) LEDky a xenony nie su ziarovky, ale LED je dioda a xenon je vybojka. :twisted:

voMacK : to ze si nevies vymenit nefunkcne svetlo policajta nemusi zaujimat - staci ak on vyhodnoti ze si nebezpecenstvo pre premavku a odstavi ta (cize sa pohnes akurat tak na odtahovke). :lol:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 23. Decembra 2012, 00:19

auto111 napísal:
Tak ale nahradne ziarovky uz nejaky ten rok nie su povinne. :idea:

A technicky vzate (cize je FAKT ze) LEDky a xenony nie su ziarovky, ale LED je dioda a xenon je vybojka. :twisted:

voMacK : to ze si nevies vymenit nefunkcne svetlo policajta nemusi zaujimat - staci ak on vyhodnoti ze si nebezpecenstvo pre premavku a odstavi ta (cize sa pohnes akurat tak na odtahovke). :lol:

no sak ano, preto by som ich mohol jebat a opytal by som sa NACO mam mat nahradne ziarovky, ked auto vlastne ziadne ziarovky nema :)
za predpokladu, ze mi vsetko svieti argument, ze si neviem nieco vymenit samozrejme neobstoji..to by mi mohli povedat, ze mam auto odstavit, lebo si neviem sam opravit motor :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 23. Decembra 2012, 09:00

Ale ved sa bavime o pripade ked NEFUNGUJE svetlo (opravitelne len v servise).
--------
Aby ma odstavil policajt preventivne lebo si neviem potencionalne vymenit pokazene svetlo (ktore funguje) je prilis aj na slovenske pomery. ](*,)

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Nedeľa, 23. Decembra 2012, 09:59

voMacK napísal:
no sak ano, preto by som ich mohol jebat a opytal by som sa NACO mam mat nahradne ziarovky, ked auto vlastne ziadne ziarovky nema :)
Mohol by si, mohol, ale potom by si pochopil, ako vyzera ban v realnom zivote :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných