... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dethXtreme napísal:chcem len trosku nabrat do ruk a hrude...no a chcel by som sa opytat ake mate nazory na tuto znacku proteinov? boli za dobru cenu a bolo mi povedane ze su na trhu pomerne dlho a ze su celkom ok...co vy na to?:)
dethXtreme napísal:jaj, a este som zabudol...kombinujem to so srvatkou, normalne z potravin...ci to nie je dobry napad? a riedim to do mlieka
cptObvious napísal:Trening az do failure je super, ale je by som to prehadzal. Sice fajne kombinuje velke a male svalove skupiny, no ja by som riesil vzdy antagonistu. Ak odpalim pectoris do posledneho mozneho opakovania, nasadil by som biceps, lebo triceps uz mas mimo plnej sily atd...ale kazde telo je ine ...
PeqpeK napísal:nie som odbornik, ale skor by som povedal, ze to je cielene, nejde tak o to ake vahy davas, ide o to, riadne unavit a rozbit...cize ked je triceps uz trochen chyteny, dorazit ho...aj ked musim uznat, ze dnes som citil, ze aj biceps mam trochu nafuknuty a ramena detto
no a pocit oproti "klasickemu" treningu, co osm daval kedysi bola neskutocna pumpa, uplne som videl ako mi zrazu ostalo tricko tesne
cptObvious napísal:Dolezite je telo sokovat. Nedovolit sklznut do stereotypu. To je zaklad uspechu.
abernolak napísal:
presne ako vravis, cece. preto si ja osobne zajtra miesto tradicneho piva pred zapasom jebnem zo dve borovicky...